Rklm;/

1.6K 47 0
                                    

Yayınlamamın üzerinden bir gün bile geçmediğini biliyorum ama beni takip etmeyenler ve fark etmeyenler için söyleyeyim dedim. Yeni yayınladığım bir texting ve bir anlatım var efenim,

Bütün Bangtan'ı konu alan bir çete kurgusu, çiftler ve onun gibi diğer bilgiler için bir göz gezdirebilirsiniz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bütün Bangtan'ı konu alan bir çete kurgusu, çiftler ve onun gibi diğer bilgiler için bir göz gezdirebilirsiniz. İlk bölümü yayınladım ve yorumlarınız benim için çok önemli.

Bu ponçik şey ise YoonKook texting, kurgusu diğer iki textingime kıyasla daha toplu ve daha ciddi lfmhöjdödnf ama ben tabi ki yine ciddi olmayı başaramadım, eğlenceli olacak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bu ponçik şey ise YoonKook texting, kurgusu diğer iki textingime kıyasla daha toplu ve daha ciddi lfmhöjdödnf ama ben tabi ki yine ciddi olmayı başaramadım, eğlenceli olacak. Okursanız beni çok mutlu edersiniz.


REKLAM SEVMİYORUM VE BENİM DE ÇOK GICIĞIMA GİDİYORfakat büyük ihtimalle yayınlandıklarından haberdar olmayanlar vardı. Umarım okuduğunuzda hayal kırıklığına uğramaz ve benimle kalırsınız.

♥ Sizi seviyorum ♥

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Give it to Me//YoonKook Texting ✓  Where stories live. Discover now