4. Bölüm

14 3 0
                                    

Bugün randevum var . 6 yaşımdan beri psikolojik destek görüyorum . Babam bizi terkedip annem onu öldürdükten sonra bir şeyler yolunda gitmemeye başladı . İlk zamanlar çok üzgündüm sadece kaçıp kurtulmak istiyordum fakat daha sonra anlamsızca şeyler olmaya başladı . Sonrasında teyzem beni bir kliniğe götürdü . Sanırım iyiyim artık .

"Hoşgeldin Jimin , hemen başlayalım mı istersen ?"

"Tabii olur ne anlatmalıyım yine?"

"Dün neler oldu anlatabilirsin mesela , Kook nasıl hala aranız iyi mi ?"

"Bizim aramız her zaman iyiydi , arada kavga ediyoruz ama onu seviyorum"

"O senin için bir rüya Jimin . JungKook diye biri yok "

Sinirlice ayağa kalkıp kadının yakasından tuttum . Bana korkulu gözlerle bakıyordu . Fakat ilk zamanlardaki gibi değildi artık . Sanki alışmıştı . Bana güldü .

"O yok hiç olmamıştı zaten"

Gözlerimin dolduğunu farkettirmeden yakasını sertce bırakıp çantamı aldım . Gömleğimin koluna gözyaşlarımı silip hızlıca yürüyüp dışarı çıktım. Kapının önünde bacaklarımı karnıma çekerek ağlamaya başladım. Bir zaman sonra birinin beni dürttüğünü farkettim .
Başımı kaldırıp gözlerimi sildim ve yukarı doğru baktım bu Yeon Seo idi .

"Ne oldu ? Bir sorun mu var ?"

"Hayır sadece eski anılar gözümun önüne geldi o kadar"

"Pek iyi görünmüyorsun seni mutlu edecek bir şeye hmm bir pastaya ne dersin ? Ha ? "

Daha fazla uzatmamak için kabul ettim . Biraz yakında olan dışı pembeli kırmızılı kafeye doğru ilerledik . İçeri girdik fakat kimse yoktu . Tuhaf değil miydi ?

Soldan ilkinci masaya oturduk

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Soldan ilkinci masaya oturduk . Yeon Seo bugün çok hoş olmuştu . Şimdi Jungkook bizi böyle görse kıskanır mıydı acaba diye düşündüm güldüm . Yeon seo güldüğümü farkedince eliyle oynadığı çatalı yerine bırakarak bana şaşkınlıkla baktı .

"Neden gülüyorsun saçım olmamış mı yoksa ? Çok uğraşmıştım" diyerek yüzünü astı .

"Hayır çok güzel görünüyorsun aklıma sadece komik birşey geldi o kadar " dedim ve pastamızı yedikten sonra kafeden çıktık .

"Hayır çok güzel görünüyorsun aklıma sadece komik birşey geldi o kadar " dedim ve pastamızı yedikten sonra kafeden çıktık

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Akşam karanlığı bastırmıştı fakat etraftaki mağaza ve kafelerin ışıkları her yeri aydınlatmaya yetiyordu . Hongdae her zaman güzeldi .

"Jungkook gelmeliydi"

"Jungkook mu neden çağırmadık ki ? "

"Nasıl çağıralım kuş mu göndermemizi bekliyordun"

Hafifçe güldüm ve Kook'a buraya doğru gelmesi için elimle işaret ettim .

Kook yanımıza hızlı adımlarla geldi . Yine göz kamaştırıcıydı .

"Sizi takip ediyordum neden yanınıza çağırmadınız ? "

Yeon ile bakıştık ve Kook'a doğru dönüp "seni görmedim" dedim .

"Ben hep buradaydım nasıl görmediniz diyerek yüzünü assada sözlerine devam etti 

'' Fakat sorun değil şimdi ne yapmalıyız ? "

Sorusunu Yeon cevaplarken bende çantamdan aldığım hap kutumu açmakla uğraşıyordum . Tam açarken elimden kaydı ve yere doğru yuvarlandı . Peşinden koşturuyordum .

"Jimin sence ne yapalım ?"

Uzaktan gelen Jungkook'un sesi kafamda yankılandı . Bacaklarım kontrolünü kaybediyordu . Ellerim titriyordu . Ve yeniden gelen o ses . Etraf bir anda karanlık oldu ve artık daha da güçlüydüm kaçmaya başladım . 

KURTAR BENİ JUNGKOOK

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

KURTAR BENİ JUNGKOOK . 

KURTAR BENİ YEON SEO . 

Biraz beyninizi yakmış bulunmaktayım . afshgkdjahsf fakat bunu yapmalıydım . Biraz saçma ilerliyor diye düşünebilirsiniz fakat Jiminin bir psikolojik rahatsızlığı var bu yüzden hikaye böyle devam ediyor . Eğer bu rahatsızlıkla ilgili tahminleriniz varsa diğer bölümlere bırakın daha da gelişecektir . Sizleri Seviyorum :* 

160989Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin