2. Bölüm

35 4 0
                                    


Ölmeden 2 yıl önce . Saat 7 : 58 ben hala onu sınıf kapısının önünde bekliyorum . Sapları kahverengi eskimiş kolumdaki saat sanki durdu . Hala 58 geçiyor . O 2 dakika hergün ölüm gibi geçmiyor . Bazen erken gidiyorum 10 dakika 20 dakika oluveriyor . Ve işte zaman geldi son 1 dakika hemen kahverengi çantamı düzelttim içinden aynamı çıkartıyorum . Sanırım yakışıklı görünüyorum. Ve aynadan belli belirsiz etrafa bakınarak Kook geliyor . Telaşlanıyorum aynamı hemen çantamın içine koyup sınıfa giriyorum .

Herkes ölmüş bitmiş bir şekilde onu izliyor . Saçmalamayın tabiki de bende . Çizgili gömleğinin üzerine giydiği deri ceket . Tanrım neden bu kadar yakışıklı görünüyorsun Kook ? Çenemi iki elimin avuç uçlarına koymuş yerine oturmasını bekliyorum . Sanki sınıfta kimse yokmuş gibi sadece o varmış gibi .

'Jimin'

...

'Hey iyi misin ? Neden öyle bakıyorsun ? '

Aman tanrım benimle konuşuyor . Ne yapıyorum ben ona bakıyorum çantam nerede kaçmalıyım saklanmalıyım . Neden hala bana bakıyor tam yanımda duruyor biri beni kurtarsın . İster istemez cevap veriyorum bir heyecanla .

'Çok ... yakışıklısın '

Parlayan gözlerle ona bakıyorum . Karşımda dona kalıyor ve tüm sınıf sessiz hergün kitap okuyan olay olsada hala kitap okumasına devam eden pembe elbiseli sarışın kız bile kitabını bırakıp bana bakıyor . Jungkook gülerek çantasını masaya atıp rahatça oturuyor ve sandalyesini benim yakınıma çekip kulağıma eğiliyor .

Sanırım kalbim atmıyor . Hayır hayır nefes alamıyorum gözlerim yanıyor utanıyorum yutkunamıyorum . Sanırım ben ölüyorum . Ve kulağımı gıdıklayan fısıltılı sesi .

'3 diyince elimden tutup beraber koşacağız'

1 – 2 ve 3 diyerek bağırıyor elimden tutup koşar adımlar ile beni sınıftan çıkarıyor . Çiçeklerin yeni yeni gelen güzel pembeli morlu görüntüsü ve sevdiğim çocuğun karşımdaki bana olan bakışları .

'Hayııııır '

'Ne oldu neden bağırıyorsun ? '

'Aşık olamaaam'

'Ha ? Ne ?'

'Yani şey derse gitmeliyiz kolumdan çekerek beni buralara getirdin'

'Ah o konu sadece seni kurtarmak istemiştim '

Neden bahsediyor ne kurtarması rezil oldum . İnanamıyorum kafayı yiyeceğim . Sanırım Jungkook' u sevdiğimi düşünecekler bu sefer paçayı kurtaramam . Tüm sınıf biliyor Jimin Jungkook'u seviyor . Tanrım düşünemiyorum .

'Nereye dalıp gittin yine ? '

Elini tutmaktan terlemiş elimi çekip üzerime siliyorum . Sonra bir bakış atıp derse yetişmek için koşar adımlarla yürüyorum . Sonrasında arkamda ne yaptığı hakkında bir fikrim yok . Ah aptal kafam ah , çok yakışıklısın ne demek kendimi öldürmeli miyim ? Yoksa derse yetişip utançla etrafa mı bakmalıyım ?

2. bölümde sizlerle arkadaşlar . Kim okur kim okumaz bilinmez ama yazıyorum bende işte :))) 

160989Where stories live. Discover now