3. Bölüm

31 3 0
                                    


Bir yaprak düştü yine takvimden ve tarih 16 Eylül 1987 .

Birazcık Kook ile aramda ki ilişkiden bahsetmeliyim sanırım . Okul başlamadan 5 ay önce tanıştık.Yakın arkadaşım Yeon Seo beni biriyle tanıştıracağını söyledi . Yeni arkadaşlıklara her zaman açık olan ben bu teklifi tabiki de kabul edecektim . Ve o gün tanıştık . İlk gün sevmemiştim biraz egoist gelmişti hareketleri bana fakat bilmiyorum aşık oldum işte . Şimdi okula gitmem lazım les goo .

Saat 8 yağmur yağıyor o gün şemsiyemi unutmuştum ve okula geç kalmıştım çok mutluyum . Bence ilk derse girmemeliyim diye düşünüp bir kafeye oturup kahve falan içmeliydim . En güzeli bu . İlk sağdan dönüp Kook ile tanıştığımız kafaye ilerledim . Yağmur daha da hızlanıyordu ve sokaklar bomboştu sadece arkamdan ayakkabı sesleri geliyordu . Aman Allahım takip ediliyorum diye düşündüm fakat bu o idi .

Arkamdan şemsiyeyi kafama doğru tuttu ve yanıma geçerek boyumuzu eşitlemek istercesine eğildi ve gözlerime doğru bakmaya başladı .

''Ne kadar romantik bir zaman dilimi ''

''E-evet çok romantik ''

Kalbim çok hızlı atıyordu . Kafamda birçok düşünce vardı . Ona doğru daha da yakınlaştım . Yüzünün her bir noktasını daha da yakından görüyordum . O çok güzeldi . Daha da yakınlaşıp dudağımı onun dudağına değdirdim . Bu bir öpüşme miydi ?

Kook gözleri açık şaşkınlık içinde kesinlikle bana bakıyor diye düşünüyordum . Çünkü gözlerim açık değildi fakat öyle hissediyordum kendimi teslim etmiştim . Şemsiye elinden yere düştü yağmur hızlıca yağmaya devam ediyordu . Eliyle ensemin arkasından tuup bu defa o beni öpmeye başladı . Kalbim daha da hızlanıyordu . Vücuduma gelen su damları bile işlemiyordu . Vücudum yanıyordu .

Yavaşça dudaklarımdan ayrıldı ve bana sarıldı . Dakikalarca öyle kaldık . Ellerini belimden çekip yüzümü tuttu ve bana yaklaşıp

''Hep bu anı hayal etmiştim '' dedi . Güldüm ve yanağına bir öpücükte ben kondurdum .

Onu seviyordum hemde çok seviyordum .  

Hemen sevgili oldular diyeceksiniz fakat devam ettirmem icin bunu yapmam gerekiyordu :")

160989Where stories live. Discover now