Friendship?

106 9 1
                                    

*Λιγες βδομαδες αργότερα*

Πλευρά Marinas

"Marinaaaa" ακούστηκε από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου η φωνή της Sophie. Η αληθεια είναι πως από τότε που ξεκινησα να δουλεύω στου Tom δεν εχω ξανα πάει στην σχολή, πήγα μόνο για να παρω το κινητό μου που το είχα ξεχάσει.

"Καλημερααα" ειπα ενώ έβαζα καφε στο ποτήρι μου.

"Που στο καλό έχεις χαθεί κοπέλα μου;" με ρώτησε

"Από που να αρχίσω!" Ειλικρινά, από που να αρχίσω;

"Από την μερα που έφυγες από την σχολή ίσως; Χαχαχα"

"Έπιασα δουλειά, χώρισα τον Jaxon και μένω σε ένα μικρό διαμέρισμα εδώ και δυο μέρες μονη μου." ειπα και για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε ησυχία.

Συνέχισα..

"Βασικα στην αρχή με φιλοξένησε ο Tom μέχρι να μαζέψω λίγα λεφτα γιατί στου Jaxon δεν είχα σκοπό να γυρισω ούτε για να παρω τα ρούχα μου και μου έχει πληρώσει την προκαταβολή του διαμερίσματος ευτυχως ήταν γνωστός του και μου έχει κάνει καλη τιμή. Όποτε ετσι ξεκινάω να ζω επιτελους" ειπα και γέλασα.

"Γιατί δεν μου ειπες τιποταααα" φάνηκε να ενοχλήθηκε με τον τρόπο που το είπε λίγο..

"Δεν ξερω, οντως χάθηκα από όλους. Συγγνώμη αληθεια απλά μάλλον το πέρασα μονη μου αυτο δεν εχω πρόβλημα πλέον να ξες ειμαι πολυ καλα." Ειπα και ήπια μια γουλιά από τον καφε μου.

"Πολυ καλα ακούω μην μου πεις ότι έχεις αντικαταστήσει και τον Jaxon;" άρχισε να γελάει "Τι άλλο μου κρύβεις Marina Stivers;" ενθουσιάστηκε και γω γέλασα.

"Είναι μόνο φίλος μου Sophie" μόλις το ακουσε αυτο άρχισε να φωνάζει.

"Τι λες μωρη σε ξερω εγώ εσενα πες τα μου όλα τωρα! Τωρα όμως"

"Τον λένε Spencer και δουλεύει για το FBI, γνωριστήκαμε στου Tom και βρισκόμαστε συχνά αλλά μέχρι εκει. Ξες για καφε φαγητό και τετοια τίποτα παραπάνω αλλά ειλικρινά θα ήθελα να του ειμαι κάτι παραπάνω.." εξομολογήθηκα.

Με τον Spencer ξέχασα τελειως τον Jaxon. Έμαθα πως δεν υπάρχουν μόνο εγωιστές άντρες που θα μου συμπεριφέρονται ασχημα και θα κοιτάνε το συμφέρον τους. Με κάνει να νιωθω πολυ όμορφα και τυχερή που τον εχω γνωρίσει, μου προσφαιρει γαλήνη μόνο στην σκέψη, με ηρεμεί απόλυτα κάτι που ο Jaxon ποτε δεν είχε καταφέρει.

DAMAGE Where stories live. Discover now