23.bölüm

6K 274 21
                                    


Evettt geldi mezuniyet hazırlıkları. Medyada Miramızın kıyafeti varr.

Vee benim çok sevdiğim hatemoglu mezuniyet videosu😂😂😂. Erkeklerin ağzından anlatmadığım  için onların böyle bolcaa eğlendiğini hayal edin.🤣🤣 Çünkü emin olun ki yazarcinizin kafasın da aynen de böyle eğlendiler.

O zaman iyi okumalarrrr😉😉😍😍😍

Sabah uyandığımda da halam yanımda yoktu. Demek ki erkenden kalkıp gitmiş. Bende yataktan çıkıp banyoya girdim. Boynumdaki sargıyı çıkarttım ve hala hafif kızarıklık vardı. Duşa girdikten sonra kıyafetlerimi giyip odadan çıktım.

Aşağıya inmeden önce Meriçin odasına girdim. Meriç hala yatakta yatıyordu. Yanına yaklaşırken bir anda alarm çalınca korkudan  ben yerimden zıpladım Meriç de bir anda uyandı. Gözleri yarı kapalı telefonu arıyordu. Ben telefonu bulup kapattım. Meriç bana bakıp" günaydın güzelim .  Boynun nasıl ağrın var mı   " deyip ellerini boynumda dolaştırdı.

Bu hareketiyle kalbim hızlı atarken hemen "Sana da günaydın, boynum iyi hatta sargıyı da çıkarttım.  Ve  hadi kalk da kahvaltıya gidelim " dedim. "Tamam ben duş alıyım ineriz " deyince  "tamam "deyip ben yatağa uzanıp telefonla oynamaya başladım.

Bir gün yatmasına rağmen Meriçin kokusu yatağa sinmişti. Yastığı alıp kucağıma koydum. Bir yandan da bizim çocuklarla olan watsap grubunda konuşuyorduk. Çocuklar nasıl olduğumu sordular ve hepsi bugün ziyaretime geleceklerini yazmışlar.  O yüzden kahvaltıdan sonra eve döneriz Meriçle.

Meriç banyodan elinde bir havluyla çıktı . Ve havluyu bana atıp yatakta yanıma oturdu. "Oğlum çocuk musun sen saçını kurutamiyor musun   " diye sordum. Omuz silkip bir şey söylemeyince havluyu alıp kurulamaya başladım. Biraz kuruttuktan sonra havluyu bırakıp saçlarına şekil vermeye çalıştım.

Ama zaten saçları her türlü güzeldi. Beraber aşağıya indik. Halamın mutfaktan sesi geliyordu. Sonra içeri girip bizi görünce "Aa günaydın çocuklar. Erken uyanmışsınız, bizde kahvaltı hazırlıyorduk gelin hadi oturalım " deyince Meriçle teşekkür edip masaya oturduk.

Kahvaltımızı yaparken " Hala biz Meriçle kahvaltıdan sonra eve döneceğiz de arkadaşlarım ziyaretimize gelmek istiyorlar   " dediğim de " Tamam  kızım siz nasıl isteseniz   " dedi.

Kahvaltı yaptıktan sonra hepimiz hazırlandık. Halam holdinge gidecekti bizde eve gitmek için ayrıldık.

Meriçle eve geldiğimizde heryer toplanmıştı. Meriçe baktigim da bana göz kırpıp elimi tutarak içeri çekti. Koltuklara oturduğumuz da kendimi bir garip hissediyordum. O olanlar hepsi yıllar önce olmuş gibiydi.

Meriç kollarını belime sararak beni kendine çekti. Bende başımı omzuna yasladım. "Ahh evim evim güzel evim. Insanın evi gibisi yok valla Mira . Halan da despot karı gibi her an bir şey diyecek diye kasiliyorum. Ama burada bak ne rahatız  " deyince ona hak verdim. Ben bile halama tam alışamamıştım.

Meriç tam bir şey diyecekken kapı çaldı. Hemen sevinçle kapıya koştum. Kapı da hepsi vardı. Herkese kocaman sarılıp içeri girdik. Içeri girdiğimizde Melih hemen "Ne yiyelim " dediğinde Meriç yastığı kafasına fırlattı.

Bana sarılarak  "Bugun benim karıcığım hasta ne yiyeceksiniz kendiniz yapın   " deyince ona bakıp yanağına kocaman bir öpücük kondurdum.

ERKEK FATMA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now