20.bölüm(part 2)

5.8K 296 5
                                    


Sabah saat 11 gibi kalktım . Bugün hafta sonuydu ama bizim mezuniyet için bir şeyler almamız gerekiyor. Meriçin odasına gittiğimde banyodan sesler geliyordu. Yatağı dağınıkdi hemen toplamaya başladım.

Banyonun kapısı açılınca Meriç çıktı. Arkamı döndüğümde altında eşofman vardı ama üstü çıplakdi hemen bakışımı kaçırdım " Pardon ben şey yatağı toplamaya gelmiştim ama çıkıcam " dedim. Ama Meriç kolumdan çekip bana bakarak " Ne o utandın mi benim müstakbel karicim " deyince daha da kızardım. Meriç ben gidiyim deyip kolunun altından geçtim.

"Dün zaten ödül vermedin bana bari şimdilik bu kadarı olsun "deyip yanağıma bir öpücük kondurdu. Ona gülümseyip aşağıya inip kahvaltı hazırladım.

Hemen kahvaltı yapıp bizim çocuklarla avm de buluştuk. "Bakın gençler herkes ayrılsın işlerini halletsin saat 4 de burada buluşup bir şeyler yeriz tamam mı " deyip biz cevap vermeden Melih Nili alıp uzaklaştılar." Ulan Melih hemen de satıyorsun " diye bağırdım.

Diğer çocuklarda gitti. En son benle Meriç kaldık. Meriçin elini tutup hadi gidelim dedim. Ilk mağazaya girdik. Meriç hemen bir kaç parça seçti ama ben kıyafete değil onu kesen kızlara takıldım. Şuan hepsini elden geçirmek istiyordum. Meriçin seçtiği kıyafetleri kabinde tek tek denemeye başladım.

Bu elbiseler giyilmesi ne kadar zor ya. Ne zamandır elbise giymedim hatta ne zaman giydim acaba. Kolum fermuara yetişmiyor. Kabinin kapısı açılınca bir anda döndüm. Ama Meriç kapıyı kapatmıştı bile.

Dibime girerek" Ne oldu beceremedin mi "diye sırıtarak sordu." Senin ne işin var burada Meriç çıksana " diye söylendim. Ama Meriç beni dinlemeyip beni yavaşça döndürerek fermuari kapatmaya başladı. Sonra beni döndürdü.

"bu çok güzel bu olsun ve hemen evlenelim Mira , artık sensiz yapamam deyip " yanağıma öpücük verip  kabinden beraber çıktık.

Aynanın karşısına geçtiğimde gerçekten de çok güzeldi Meriçin zevki beklediğimden daha da güzeldi. Ona dönüp baş parmağımı kaldırarak tamamdır deyip o kızlardan birini de kabine çağırarak fermuarımi açtırdım. Mağazalar da biraz daha dolaşıp 4 de çocuklarla buluştuk.

Beraber yemek yiyip ardından hepimiz bize geçtik. Erkekler marketten bissürü abur cubur alıp flim açıp izledik. Saat 11 olduğunda en son Hakanları uğurladık .

Meriç kolumdan tutup "bugün lütfen beraber yatalım " deyince ona baktım. "Gel seni inatçı" deyip odama geçip üstümüzü değiştirip odaya yatağa girdik.

Meriç bana sıkıca sarıldı. "Şuan ne düşünüyorsun Mira" diye sordu. Ona bakıp yüzünü okşamaya başladım. " Meriç benim hiçbir zaman erkek arkadaşım olmadı. Artık bu duruma alışmıştım . Zaman geçtikçe kendimi savunmam gerektiğini düşünüp kick boksa başladım. Öyle derken bir Melih vardı o da kardeşim gibiydi benim her sıkıntı da yanımda olurdu. Ama içimde hep bir eksiklik vardı. Hani akşam yatağa başını koyduğunda birini ararsın ya işte o anda sen çıkıp geldin . Sanki uzun zamandır seni bekliyormuşum gibi Meriç. Meriç ben gerçekten seni çok seviyorum ,hani bugün dedin ya sensiz yapamam dedin ya asıl ben sensiz yapamam Meriç" deyip ona daha sıkı sarılıp ağlamaya başladım. Meric benden ayrılıp ışıkları kapattı. Ve şuan çok mutluydum.

ERKEK FATMA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now