9. bölüm

9.2K 411 9
                                    


Sabah alarma uyanıp hemen kalktım. Bugün zinde gibiyim. Hemen duş alıp kıyafetlerimi giyip aşağıya ındim. Indigimde Meriç hala uyuyordu.

Parmak uçlarında yanına gidip çömeldim. Ne kadar da masum duruyordu ama bu çocuğun benden bir şey gizlediğini biliyordum.

Tam elimi saçına götürecekken Meriç bir anda gözlerini açtı kalktı tam kalkarken Meriç bilegimi tuttu hemen ne oldgunu bile anlamadım.

"Ne oldu beni yatarken taciz mi ediyorsun "diye sorunca ona sinirle bakıp "ne tacizi edeceğim sana saçına böcek gelmişti onun için "deyip hemen kalktım.

Tabii tabii deyip o da benim pesimden mutfağa geldi . Mısır gevreği ile süt çıkardım. Masaya koyup yiyecekken Meriç bana şaşkınca bakıyordu.

Ne bakıyorsun yesene diye söyledim. Kaseden bir kaşık daha alacakken önümden çekti. Heyy ne yapıyorsun versene yemeğimi diye cigirdim.

Mira bu ne biçim yemek ha düzgün bir kahvaltı yapsaydın ya dedi. Kaseyi önüme çekip kalk kendin yap dedim.

O ise beni duymamış gibi kalktı ve salona geçti ardından da kapı sesi geldi. Aman hemende gidiyor.  Ben yemeğine devam ettim.

Kapıdan sesler gelince hemen kapıya gittim gelen Mericti ve elinde kahvaltılıklar. "Bunlar ne" diye sordum. "Al bunları da yiyelim hanım" dedi.

"Ne hanım mi ne diyorsun lan sen bir daha öyle bir şey deme anladın mı" deyince bana baktı ve sorna ikimizde kahkalar ata ata mutfağa gittik .

Kahvaltı yapıp çıktık. Arabaya binip okula gittik. Ama okulun önünde bir gariplik vardı.

Meriç arabayı durdurup ben hemen geliyorum diye indi arabandan. Bende arkasından ındim. Ama meriç çoktan uzaklaşmıştı.

O yöne doğru gidiyordum ki biri ağzımı eliyle kapattı. Ilk şoku hemen atlatıp adamın kolunu çevirerek ondan kurtuldum ama bir diğeri enseme silahla vurunca artık her yer karanlık olmaya başladı.

Ne oldu kimdi bu serefsizler...















ERKEK FATMA (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now