25.12.2017

3 1 0
                                    

"Нерішуча людина все своє життя бідкається на свої нещастя."

Щастя полягає в тому, що ви завжди обираєте, що ви готові мати в житті, а що готові відпускати, що міняти, що покращувати і розвивати. І те, наскільки ви зробили це правильно, буде залежати подальший рівень щастя. Гармонія - шлях до щастя, а нерішучість в цьому - найголовніший ворог.

Я переконалася, що саме внутрішній стрижень дуже важливий. Можна нарікати, що життя йде не так, як слід, але краще керувати своїм перебігом настільки, наскільки це можливо. Не слід бути жертвою обставин, тягнутися за звичне і колись тепле, але те, що вже не приносить задоволення. Це лише страх і слабкість до змін, а слабкість - порок, з яким важливо боротися, бо він затягує в болото.

Все, як треба і вчасно. Ми отримуємо уроки, досвід, щоб в кінцевому рахунку прийти до чогось потрібного і правильного. Відразу не може бути ідеально, без досвіду не можна побити рекорд, стати космонавтом, примою, мільйонером, великим ученим, знайти справжню любов. Як і не можна бути мудрою людиною. Ми всі дурні і іноді чинимо нерозумно, але головне виправляти помилки і боротися з власними пороками.

Важливо намагатися робити своє життя менш хаотичним, вибирати правильних людей, чинити порядно і рішуче відривати хворобливе.

Не будьте з людьми, які роблять вам боляче, поважайте і цінуйте себе. Будьте самокритичні, але не давайте себе топтати. Відпускайте, але не шкодуйте. Не тримайте образ і не дорікайте, адже ви теж помилялися, просто іноді і ви повинні відчути біль, щоб надалі дізнатися, що таке справжнє щастя ... Посміхайтеся 😌😊❤

My Philosophy/ ДумкиМесто, где живут истории. Откройте их для себя