10.12.2017

3 2 0
                                    

  Про оточення.👩🏼👨👧🏻👦🏼
Останнім часом були суцільні безсонні ночі, які значно вплинули на настрій, а особливо на роздратованість... Багато думок і переживань утворили непросвітну хмару, що просто затьмарила сонце у моєму емоційному фоні. Сьогодні нарешті це виправила.
Взагалі ми дуже часто говоримо про "Золоте правило Конфуція", яке звучить приблизно наступним чином: «Не роби іншим того, чого не бажаєш собі». Тут я можу погодитися, але треба зізнатися, що дуже часто ми так не робимо. Людина по своїй природі - егоїст, це не так погано, але впливає все ж на відносини між людьми. Тому на протидію природній рисі людині, ми маємо численні моралі, правила і тиск суспільства. Все має бути у рівновазі.
Особисто я вважаю, що добро врятує цей світ, але добро не наївне, що розповсюджується на всіх, а таке, що чиниться бумерангом. Ти добрий із тими, хто хороший з тобою. Цей принцип справедливий і мудрий. Коли людина поважає себе, позбавляється тих, хто приносить у її життя негатив, тоді вона матиме гармонію, а гармонія - перша сходинка до щастя.
Уважно обирайте оточення: воно може як дуже позитивно впливати, так і зіштовхнути у прірву стагнації.  

My Philosophy/ ДумкиWhere stories live. Discover now