Capitolul 21

34 4 0
                                    


    Sunt trezita de razele soarelui , și realizez ca deja s-a făcut dimineață,  doar ce am reușit sa adorm din cauza gândurilor care ma macină și acum trebuie sa ma trezesc pentru a placa acasă.  Știu ca  asta ar trebui sa fie un motiv de bucurie , însă nu ma simt fericita absolut de loc.Stiu ca va trebui sa rezolv o grămadă de situații , iar prioritara este discuția cu Bogdan,  trebuie sa iui spun adevărul cat mai repede posibil , pentru ca tot ce fac este sa îl țin în loc . Știu ca trebuie sa fac asta , dar nu îmi găsesc cuvintele , am încercat sa îl sun de mai multe ori , dar nu am putut și plus el merita mult mai mult decât un telefon . Deodată ușa salonului se deschide ușor.

Mama:- Neața , de cat timp te-ai trezit ?

Eu:- Doar ce m-am trezit , doar ști ca nu pot dormi din cauza luminii.

Mama:-E mai bine , putem pleca mai devreme , hai schimbate și tu și hai acasă scumpo.

Eu:-Bine , ma schimb și mergem.

După ce ma schimb , fac  patul din salon , chiar dacă știu ca v-a fi refăcut,  însă nu puteam lasă mizerie . Ies din salon și ma îndrept cu mama spre recepție pentru a semna fisa de externare , apoi ne îndreptăm ambele spre taxi .Tot drumul spre casa nu am scos niciun cuvânt și ma bucur ca mama nu m-a cicălit , pentru ca nu aveam starea necesara . Când ajungem mama îndrept direct spre camera mea , fără sa scot niciun sunet .Mama ma intreaba a dacă vreau ceva de mancare ,însă nici sa mănânc nu am chef . Ajunsa în camera îmi aud telefonul sunând.  E Bogdan.

Conf.tel

Bogdan :-Alo , Nasia ce faci , nu mai ești în spital?

Eu:-Nu , am uitat sa te anunț ca azi voi fi externata.

Bogdan :-Super , pentru ca eu deja sunt în spital , și când sa intru în salonul tău,  era ocupat de altcineva.

Eu:-Îmi pare rău,  chiar am uitat și nu ma asteptam sa mai vi sa azi la mine.

Bogdan :-Nu îți face griji , și  cum sa crezi asta as veni mereu la tine . În fine acum ești acasă?

Eu:-Da stăteam în pat .

Bogdan :-Vrei sa ieșim sau vin eu la tine ?

Eu:-Uite , mai bine ne vedem mâine,  nu ma simt foarte bine azi , am nevoie de putina odihna , e ok .

Bogdan :-Bine , atunci te las sa te odihnești .

Eu:-Bine atunci ne vedem mâine, pa .

Bogdan :-Sa ști ca te iubesc mult și abia aștept sa ne vedem mâine pentru ca deja îmi e dor de tine , știu ca te-am văzut ieri,  dar nu pot sta departe de tine .

Eu :-Si mie îmi e dor de tine.

Conf.incheiata

Nu mai aștept  ca acesta sa zic ceva ca închid . Lacrimile îmi reapar în ochi și simt cum se preling ușor pe obraji .Și ma inteb ce decizie ar trebui sa fac , sa ii spun adevărul sau nu , la început am crezut ca cel  mai bine este sa ii spun , dar acum nu mai cred asta . După atât de multa suferință sa mai risc sa îl pierd și pe el , nu am și eu dreptul la putina fericire în viata mea , mi-am pierdut cea mai buna prietena,  l-am pierdut și pe Ahmed,  nu mai am nici foarte mult timp de trăit,  nu mai pot suferi încă o pierdere . Știu ca el ma iubește,simt asta , vad modul în care ma privește,  dar oare el poate trece și peste faptul ca o sa mor . Off încă o problema și când, a gândesc ca mâine o sa ne întâlnim.  Ce o sa fac  , ce o sa fac ?

Bogdan pov

Vocea Nasia când m-a sunat era destul de ciudata , nu am vrut sa insist pe subiect pentru ca ea mi-a zis ca are nevoie de odihna și nu am vrut sa o fac sa se simtă mai rău.  Poate sunt doar eu paranoic , însă simt ca se întâmplă  cava cu ea . Mi-a închis telefonul , oare am greșit eu cu ceva , am fost prea gelos , oare ea simte ceva pentru Ahmed,  off nu știu ce e  cu mine , Nasia e singura fata pe care am iubito pana acum , chiar dacă nu am avut suficient timp pentru ca mereu s-a pus ceva în calea fericirii noastre,  dar gata sunt pregătit sa lupt cu orice pentru iubirea noastră .  O sa ii pregătesc o surpriza , mâine o sa  creez întâlnirea perfecta și sper ca starea ei sa devina mai buna .E prima data în viata mea când pun fericirea ei este mai presus de a mea , când  nu îmi mai pasa de mine , credeam ca nu o sa ma indragostesc niciodată,  am crezut ca viata mea va fi cum a fost și Pana acum cu toate fetele care mor după mine și pe care le părăsesc după ce ma plictisesc . Dar nu a apărut ea și din prima clipa în care am văzut-o  am știut ca este ceva special la ea, pur și simplu am simțit,  dar după mult orgoliu am realizat ca ce am simțit în acea zi a fost pura dragoste .

Nasia pov

Pierduta în gândurile mele observ ca e deja ora patru noaptea asa ca decis sa ma pun sa dorm . Sunt deranjata de sunetul telefonului,  pe care deși îl aud nu îl pot  găsi.  Când îl găsesc sub perna într-un final  e prea târziu,  deoarece am pierdut apelul . Când ma uit vad ca m-a sunat .....

Va urma ...

Nasia Kde žijí příběhy. Začni objevovat