Capitolul 6

57 5 0
                                    

Nasia p.o.v.
După ce am ajuns în ca.smera nici nu ma așez bine ca Georgi îmi zice :
Georgiana :-Am impresia ca Ahmed te cam place.

Nasia:- De ce spui asta ? Zic eu roșie la fata , oare chiar a început sa îmi placa de el , adică e drăguț.

Georgiana :-Esti oarba , nu ai văzut cum te devora din privire , iar când te-ai pus cu capul pe Mihai sa dormi , a izbucnit în nervi.Si am impresia ca și Mihai te place , deci trebuie sa alegi unul.

Nasia :- Exagerezi,  pe mine ma placa toți. Zic eu izbucnind în ras.

Georgiana :- Sa ști,  ai stat ca fraiera după idiotul ala de Bogdan , când uitate și tu cati mor după tine .

Off , nu cred  ca mi-a amintit de boul ala , pe care nu știu de ce naibii nu pot sa îl scot din capul meu , pentru ca e superb de-aia,  da știu ce e frumos , dar e un nesimțit,  un idiot , da , e , dar tot îl placi , off da , ce naibii fac am început sa înnebunesc,  vorbesc cu mine , wtf , da cam asta faci .

Georgiana :- Pământul către Nasia , zice ea în timp ce își misca mana în fata mea . Ce ai ?

Nasia :-Nu am nimic , doar ma gândeam .

Georgiana :-La ce te gândeai,  pe care dintre ei sa ii alegi , eu as merge pe Ahmed , dar nici Mihăiță nu e mai prejos .

Nasia :-Sunt drăguți amândoi,  doar ca .

Georgiana :- Doar ca tu ce , nu îmi spune e ca mai ți la boul ala?

Nasia :-Nu normal ca nu .

Georgiana :- Pai și atunci ?

Nasia :- Atunci ce ?

Georgiana :- Pe care dintre ei îl alegi , doamne  ?

Nasia :-Realizezi ca sunt oameni , nu e ca și cum as alege intre 2 tricouri , plus de asta pentru mine contează și sufletul , și cea ce ma face sa simt persoana respectiva.

Georgiana :-Vai , dar ce poetica suntem noi .

Nasia:-Mda , știu,  mersi .

Intre timp Georgiana primește un mesaj de la Robert , care ii spune ca într-o jumătate de ora ne întâlnim toți sa mergem sa mâncăm. 

Nasia :- O jumătate de ora , nu puteau sa anunțe mai din timp,  off bărbații ăștia,  nu sunt buni de nimic.

Georgiana :-Sunt ei buni de ceva , zice ea cu o fata perversa .

Nasia :- Ehh , poate , hai ca eu ma duc sa ma pregătesc, sa nu ii facem sa ne aștepte pe băieți.

Ma îmbrac într-un maieu negru scurt , o fusta neagra în talie , i  picioare îmi iau niște sandale nud , îmi fac niște bucle cat  ai lejere  lejere , un machiaj simplu punând accent pe buze cu un ruj rosu sângeriu,  iar la final arat cam asa :

Ma îmbrac într-un maieu negru scurt , o fusta neagra în talie , i  picioare îmi iau niște sandale nud , îmi fac niște bucle cat  ai lejere  lejere , un machiaj simplu punând accent pe buze cu un ruj rosu sângeriu,  iar la final arat cam asa :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Se aud bătăi în ușa,  ma duc sa deschid și observ ca băieții deja au ajuns.

Nasia:-Bună!

Mihai:-Bu bu bună  , arăți superb .zice acesta ușor bâlbâit

Naisa :-Mersi , zic eu rosind în obraji .

Ahmed:-Bună,  iar eu care nu credeam ca poți fi mai frumoasa , zice el punându-se în fata lui Mihai și sărutându-mi  mana .

Georgiana :- Oh,  vai ce galant ești Ahmed.

Ahmed :-Nu am fost eu mereu , doar ma cunoști.

Georgiana :-Normal ca ești.

Mihai:- Putem pleca odată,  zice el vizibil deranjat .

Robert :- Da,  hai o sa pierdem rezervarea.

Mergem spre restaurant , iar ca dacă ne urcam în  masina Ahmed, ed și Mihai se cearta care sa stea lângă mine,  iar pana la urma , ajung sa stau la mijloc înre ei . Am stat încordată tot drumul , fără sa ma uit în stânga sau dreapta , deoarece nu voiam sa îl supăr pe unul dintre ei . Clair nu știu ce sa fac , adică Ahmed , este genul de bărbat sigur pe el ,care crede ca poate cuceri orice fata cu vorbe dulci , dar eu , eu nu sunt genul ala de fata , mie îmi poți scrie și romane de dragoste , pentru mine cuvintele nu valorează aproape deloc , dar ma atrage ceva la el . Mihai e genul de băiat timid ,  care se implica într-o relație, iar eu deobicei pot citi persoanele destul de bine . Am de ales dintre un bad boy și un good boy . Off grea decizie , nu vreu sa îl fac pe niciunul dintre  ei sa sufere .Iar momentan nu îl plac pe niciunul mai mult , poate cu timpul , ce timp ca eu nu o sa trăiesc la nesfârșit  ?

Ajungem la restaurant , care este absolut superb , de la intrare ospătarul ne conduce către masa noastră,  și nu pot sa cred le cine vad , deci nu cred ca nici aici nu scap de...

Cam atât pentru acest capitol , observ ca cartea a început sa urceși mai are puțin și va face 100 de vizualizăripentru 7 capitole eu zic ca e binisor , ținând cont ca sunt la început , nextul  o sa îl pun  maine 😊😊😊 # hai cu suta 👍🙈❤❤

Nasia Where stories live. Discover now