Capitolul 9

42 4 1
                                    


Au trecut 2 luni de când sunt împreună cu Mihai , iar relația noastră a început sa fie mai stabila , Cami și Robert sunt și ei împreună,  Georgiana și-a găsit și ea un iubit , numele acestuia este David , și chiar pare ca se iubesc . Ahmed nu a vrut nicio relație,  doar aventuri de o noapte .

Era ultima zi din mini vacanta la mare , și din nefericire ultima luna din vata,  nu pot sa cred ca timpul a trecut atâta de repede , dar am uitat ce eu și Mihai stam în orașe separate , iar când se termina vara el va plăcea din oraș de la noi , unde sta cu bunica sa pentru a se întoarce la școală.  De ce trebuie sa avem școală nu vreau sa plece , știu ca mai avem o luna , dar timpul zboară atât de repede.

Mihai:-Nasia , ce ai de ce ești trista ?

Nasia :-Timpul a trecut atât de repede , iar tu vei pleca.

Mihai:-Mai aveam o luna , plus o sa vin în fiecare weekend sa te vizitez,  nu îți mai face atâtea griji , nu îmi place sa te vad trista .

Nasia :- O sa vi ?

Mihai:-Normal ca o sa vin , zice acesta și ma sărută scurt.

Urcam toți în mașină,  pentru a merge acasă, când ajungem în fata casei mele , observ ca in casa de alături se muta cineva , ce , am vecini noi , nu pot sa cred , oare cine e , nu apuc sa vad , însă mă bucur că avem,  vecini noi ,deoarece zona noastră e destul de pustie , iar asa o sa ma simt mai în siguranță.

Mihai :-Ne vedem diseară toți ?

Nasia:-Sigur , ținem legătura toți la telefon .

Ies din masina , după ce îl sărut scurt pe Mihai și îmi iau la revedere de la restul . Când intru în casa , observ ca mama avea bagajul făcut și nu înțeleg ce se întâmplă.

Nasia :-Mama , ce se întâmplă?

Mama:-Nasia eu o sa plec la tatăl tău,  pentru următoarea luna,  știu ca îți e greu , dar dacă vrei poți chema câțiva prieteni sa rămână la tine .

Nasia:- O luna , ce s-a întâmplat de stați atât de mult ?

Mama:-Tatăl tău și cu mine Vera nevoie sa petrecem timp împreună,  cat ai fost tu la mare nu am putut pleca , deoarece nu puteam lasă casa nesupravegheata , dar dacă vrei poți veni și tu cu noi.

Nasia :-NUUU,  lasă mama stați doar voi doi , ma descurc nu îți face griji pentru mine.

Mama:-Esti sigura ?

Nasia:- Da sunt sigura , sa va distrați.

Mama:-Mersi , draga mea .

Aceasta ma îmbrățișează strâns,  ma sărută pe creștetul capului , și vad ca ma privește atât de încrezătoare,  spre norocul meu am cei  mai buni părinți din lume .

Nici nu pleacă bine mama , ca eu ii sun pe toți sa ii anunț ca deseară facem party la mine .

Conf telefonica :

Nasia:-Hei , gașca,  diseară petrecere la mine .

Georgi :-Mama ce bine , Avram chef de o petrecere .

Mihai :-Si eu .

Cami :-Ce bine , sper ca ai o camera libera pentru mine și Robert .

Robert :-Mrr , iubita mea perversa .

Nasia :-Am ,am nu va faceți griji puteți face ce vreți,  mama a plecat , iar casa e numai a noastră.

Ahmed:-Nu te superi dacă vin cu niște prieteni ?

Nasia :-Nu , poți aduce pe  cine vrei .

Ahmed :- OK,  atunci ne vedem deseară.

Nasia :- OK, pa-pa.

Restul:- Pa!!

Conf încheiată.

E deja 7 , mai am doar o ora sa ma pregătesc.  Intru repede la dus , apoi ma uit prin dulap sa vad cu ce sa ma îmbrac,  pana la urma decid sa îmi iau o fusta alba simpla , un maieu scurt roz pudrat , un lănțișor auriu , deasupra un cardigan înflorat,  iar în picioare îmi iau o pereche de platforme roz pudrat .

  Intru repede la dus , apoi ma uit prin dulap sa vad cu ce sa ma îmbrac,  pana la urma decid sa îmi iau o fusta alba simpla , un maieu scurt roz pudrat , un lănțișor auriu , deasupra un cardigan înflorat,  iar în picioare îmi iau o pereche de pla...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

La par , decid sa îmi fac niște bucle lejere , iar la fata deschid sa ma machez cat mai natural cu fard maro și auriu și o dunga neagra  în jurul ochilor , iar la buze îmi aplic un ruj nud.La final arata cam asa :

Ma ridic de pe scaun după ce îmi termin machiajul și observ ca cineva se uita la mine pe geam , era vecinul cel nou , nu pot sa cred ca am uitat sa trag draperiile , oare cine e ? Când ma uit mai atent , îmi pica fata , era el

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ma ridic de pe scaun după ce îmi termin machiajul și observ ca cineva se uita la mine pe geam , era vecinul cel nou , nu pot sa cred ca am uitat sa trag draperiile , oare cine e ? Când ma uit mai atent , îmi pica fata , era el.....

Va urma...
Oare cine e ? 😊😊😊😊

Nasia Where stories live. Discover now