Capitolul 19

49 5 1
                                    


Bogdan:-Nu știu dacă sunt pregătit încă pentru o relație,  sper sa ma înțelegi.

Nasia :-Aham ... Înțeleg eu oricum nu am zis nimic,  dereglări o relație intre noi .

Nasia pov

Nu pot sa cred ca tocmai ce a zis asta și acum sta în fata mea ca o statuie , o liniște se pune intre noi , iar eu nu știu dacă ar fi potrivit sa vorbesc sau sa tac,  îmi trec prin cap tot felul de lucruri , oare nu își dorește o relație cu mine din cauza bolii mele , dar nu înțeleg de ce acum 10 minute îmi spune ca ma iubește.  Bogdan e atât de bipolar , ma simt atât de confuza . Deodată observ ca acesta rade ca un prost fixandu-si privirea pe mine .

Eu:-Ce ai ? Îl întreb sec , apoi îmi bag capul sub perna .

Acesta îmi trage perna de pe fata și se apleacă sa ma sărute.  Întorc capul , deși îmi doresc asta , dar el a zis  ca nu vrea o relație cu mine , nu eu . Acesta îmi cuprinde fata cu mâinile și îmi lasă un sărut lung .

Eu:- Ce a fost asta ?

Bogdan :-Ce ți se pare ca a fost ,ma întrebați acesta chicotind.

Eu :-Un sărut,  asta a fost.  Spun eu ușor nervoasa .

Eu:-Bingo , ce nu ți-a plăcut?

Eu :-Asta chiar nu contează,  nu înțeleg de ce îmi faci asta , i i spui ca ma iubești,  dar nu vrei sa fi cu mine și acum ma săruți,  explica-mi și mie ca eu  nu mai înțeleg nimic , sunt confuza Bogdan.

Bogdan :-Meritai răzbunare,  hai nu mai fi asa suparata .zice acesta dându-și mana prin par.

Eu :-Răzbunare,  pentru ce ? Întreb iarăși mai confuza.

Bogdan :- Deci nu cred ca ai uitat , îți mai amintești când te-ai trezit din coma ca te-ai făcut ca nu ma recunoști.  Uite pentru asta a fost .

Nasia :- Deci nu pot sa cred asa ceva , tu nu mai ști de gluma ? Zic eu întorcându-mi privirea .

Acesta îmi întoarce fata către el și ma privește cu ochii lui atât de frumoși,  ma pierd în  ei ,atât de frumoși sunt , știa,  ca Bogdan arata bine,  dar de la apropriere , e mult mai frumos .

Bogdan :-Eu știu și sper ca și tu , și nu uita te iubesc mult , mult de tot .

Acesta începe sa ma gâdile,  iar eu aproape ca leșin de ras , încercând sa scap din mâinile sale , acesta nu se oprește și continua sa ma gâdile. Când acesta se oprește nu apuc sa zic nimic ca îmi închide gura cu un sărut scurt , muscanfu-mi buza la final.
Ahmed intra în camera,  și din păcate pentru el ne-a vazut , acesta da sa iese,  dar eu îl opresc strigand la el sa se oprească.

Ahmed :-Scuze nu voiam sa va deranjez , zice acesta cu capul în  jos .

Eu :-Nu deranjezi , voiam sa îți mulțumesc.

Ahmed :-Nu ai de ce zice acesta privindu-mă exact ca un mielușel .

Eu:- Serios , mersi mult,  Bogdan mi-a povestit tot , îmi pare rău pentru ce am făcut,  am avut încredere în Georgiana atata de multa,  dar ea m-a dezamăgit,  ea îl plăcea pe Bogdan, și a decis sa te amestece și pe tine , pentru a putea fi cu el , îmi pare rău că am crezut tot ce mi-a zis ea despre tine , chiar îmi pare rău.

Ahmed :-Uite , eu am trecut de mult peste întâmplarea aia , nu ma asteptam la Georgiana sa fie o persoana atât de rea și far scrupule, oricum partea buna e ca prin ea te-am cunoscut pe tine , ești o persoana minunata Nasia , vreau sa nu uiți niciodată asta.

Eu:-Mulțumesc și tu ești un băiat cu o inima atât de mare , m-ai ajutat în enorm după tot ce ți-am făcut, tu ai continuat sa vezi parte buna în mine și nu ai renunțat la mine atât de ușor. 

Lacrimile se scurg pe obrazul acestuia , iar acesta le șterge rapid cu mânecă de la bluza . Văzându-l pe el atât de emoția,  lacrimile își fac apariția rapid și în ochii mei și simt cum o lacrima se scurge pe obrazul meu . Apoi ne privim zâmbind.

Ahmed :-Eu  voi pleca acum , vad ca ești pe  mâini bune .Spune acesta cu vocea tremurânda.

Eu:- OK, zic și ma ridic sa îl îmbrățișez. Acesta ma strânge atât de tare în brate ,de parca nu ar vrea sa imi dea drumul ,ma saruta apăsat pe obraz și iese din salon.

Bogdan :-....

Va urma ...

Nasia Where stories live. Discover now