Capitolul 2

100 9 1
                                    


     
     De dimineata aud alarma care suna , și inca nu pot sa cred ca e dimineața,  parca as fi dormit 5 minute . Ma ridic repede din pat , fug sa îmi fac un dus  ,apoi când ies ma îndrept către dulap și aleg  ma îmbrac într-o pereche de pantaloni albi , un tricou cu  Mirvana , tenesi simpli negri , ma machez cat mai natural cu puțin rimel și un luciu roz care da putina culoare  , iar de data asta îmi îndrept parul.  fug spre stația de autobuz , deoarece mama este  la serviciu și nu ma poate duce ea la școală.
Când ajung spre stație observ ca autobuzul se apropie asa ca fug cat de tare pot sa îl prind.
Din fericire îl prind , și ma așez pe un scaun sa îmi trag sufletul după cat am fugit Am norocul ca  liceul meu sa fie aproape de stația unde cobor , asa ca nu trebuie sa merg mult pe jos . Ajung în fata liceului,  intru pe poarta , iar pe scări ma ciocnesc de un băiat foarte inalt,  si cum sunt o neindemanatica cad din picioare , iar acesta ma prinde în bratele sale ,  eu îmi ridicandu-mi ușor privirea spre el.

??-Ai grija pe unde mergi , puteai cădea. Zice acesta încă ținându-ma in bratele sale.

EU:-Îmi cer scuze , nu te-am văzut . Spun eu iar fata mea cred ca e mai roșie decât un rac.

?:-Nu-i nimic , apropo  îmi place tricoul , e trupa  mea preferata. Spune  acesta în timp ce ma da jos cu grija din bratele sale și ma așează ușor

Eu:- Ma bucur,  apropo tu ești boboc ?

??-Nu sunt a 10-a , si apropo ma numesc Bogdan , tu cum te numești?

Eu:- Eu sunt Nasia , incantata de cunoștință.

Bogdan :- Ce nume frumos,  se potrivește cu tine spune acesta  zâmbind.

Eu :-Mersi , zic eu rostind .

Bogdan:- Eu acum trebuie sa merg la orr , daca e ne mai vedem pe aici .

Eu:-Ok , spun eu apoi ne îndreptăm  fiecare spre clasa sa.

     Cred ca tocmai m-am  ciocnit de un înger,  e atât de frumos , a fost atât de ciudat momentul asta , am simțit o energie ciudat când acesta m-a atins , doar ce a plecat și ma gândesc la el off. Când intru în clasa ma așez în  așez treia banca din rândul de la perete , iar o fata blonda vine spre mine.

??:-Bună, ma numesc Georgiana , e ocupat locul  ?

Eu :- Nasia , imi pare bine , nu e ocupat , poți sta dacă vrei , oricum nu a, vorbit sa stau cu nimeni încă.

Georgiana : Super atunci , putem fi colege , dacă și tu vrei asta   ? Pari o persoana drăguță și de asta am zis sa ma așez lângă tine .

Eu :-Sigur mi-ar plăcea.

Ora începe,  prima ora am chimie m iar profesoara e destul de rea ,  nici nu am început bine și deja a început  cu materia , off, timpul trece atât de greu , dar înstărit a venit pauza . Ies pe hol cu Georgiana , perând sa îl revăd pe Bogdan . Îl vad , și rămân blocat cu privirea spre el , niciodată nu am mari rămas asa .

Georgiana :- Pământul către Nasia , ce ai îți place de blondul ala ?Te holbezi de minute bune la el.

EU:- CEE? Nu , de ce asa de evident e ?

Georgiana :- Esti fenomenala , spui nu după spui ca asa de evident e , da e evident , oricum e drăguț,  ma duc sa ii spun ca îl placi .

Eu:-NUUU,  stai cum sa ii spui , ai înnebunit,  oricum sigur are prietena , nu are rost , lasă.

Georgiana :- Off,  bine cum vrei tu .

Clopoțelul suna , iar noi mergem în  clasa , iar ora asta am fizica .După vrăjitoarea de la chimie , acum asta parca e mai rea , off , ce noroc  ,am , daca credram ca profi din generala sunt naspa astia de la liceu ii intrec , ne-au luat tare din prima zi , sper sa am mai mult noroc cu restul .Pauza vine , iar Georgiana ma cheamă sa mergem sus , deoarece are o prietena care are clasa la etajul 2 . Când sa urc scările un băiat se pune în fata mea și nu ma lasă să trec
???:- Vai , dar ce  frumoasa ești,  nu vrei sa ne cunoaștem mai bine păpușa?

Eu : - Nu , lasa-ma sa trec. Ii spun eu încercând sa trec de el , dar fără noroc.

???: -Nu se poate , dacă vrei sa treci dă-mi numărul tău  , altfel nu treci de aici .

Eu:- Pe bune lasa-ma sa trec , chiar nu am chef de jocurile tale penibile,  ma grăbesc.

Acesta se apropie spre mine și ma strânge forțat în  brate ,  îl îndepărtez împingând cat de tare pot în piept ,  dar acesta nu se oprește. Spre norocuo meu apare Bogdan .

Bogdan :-  Las-o ma în pace , nu vezi ca nu are chef de tine .

??: - Care e problema ta,  bai Bogdănel,  le vrei tu pe toate , Alesia știe ce faci tu .

Alesia , off nu cred ca are prietena,  oricum ma bucur ca m-a ajutat  , era destul de logic  sa aibă. 😢

Bogdan :-În primul rand , eu cu Alesia nu mai suntem împreună,  asa ca poți sa te duci după ea , ca știu ca îți place, acum pe ea  lasă-o în pace , mai îndrăznește sa te apropi de ea ca vezi tu  , și în al doilea controleaza-ti cuvintele ca nu ne permitem .

???:-Ia-o ma dacă tot mori după ea , spune acetsa și ma împinge spre el ,acesta ma apuca strâns  , și simt aceiași vibrație , nu am mai simțit niciodată asta , e atât de bine,  ma simt protejata.

Bogdan : -Ești bine,  Nasia ?
.............
Va urma

Cam atât,  momentan am scris doar 2 capitole , și as vrea sa va cer părerea,  se merita sa o continui , nu știu e prima mea carte și nu știu cat de bine a ieșit, chiar vreun sa știu dacă se merita .😊😊

Nasia Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz