Capitolul 4

70 6 1
                                    


Nasia p.o.v.

Am fost atât de fraiera ca i-am zis lui Bogdan  sa nu ma mai caute , însă el e ca restul , probabil ca am făcut bine , dacă chiar ținea puțin  la mine nu ar fi plecat exact ca un las ,  off dar nu îl pot scoate din minte , nu pot , încerc sa nu ma uit la el când îl vad , dar nu ma pot abține,  simt când se apropie și iarăși îmi arunc privirea spre el .Trebuie sa îl uit , gata îmi fac rău singura .
După ore plec cat de repede spre casa ,din nefericire  îl vad pe Bogdan ca vine după mine , însă continui drumul cat pot de repede ,iar când nu îl mai vad și realizez iar cat de proasta sunt , trebuie sa lămuresc aceasta situație.

Bogdan  pov

După ore o vad pe Nasia,  asa ca decid sa fug spre ea pentru a lamuri naibii odată situația.  O observ ca ma vede și când ii fac semn sa se oprească , sa aștepte sa vin la ea , aceasta parca merge mai repede,  si chiar nu înțeleg ce are , se pate ca nu ma place , iar asta ma înnebunește,  ma face sa o plac ,ai mult  . De data asta decid sa nu fiu iar prost  și încep sa fug spre ea , aprope ca o prind dar aceasta urca în autobuz , iar  autobuzul pleacă cu ea ,nu pot sa cred ca nu am reușit,  îmi vine sa îmi dau cu pumnii de pereți,  dar cred ca Asta e un semn sa o las în pace . E clar ca nu simte absolut nimic pentru mine , iar eu insist ca ultimul prost . Dacă e sa fie ceva sa încerce și ea nu nu mai eu , deja am obosit

După 4 luni .

Au trecut 4 luni ducând nu am mai vorbit cu Bogdan , și tot nu am putut sa îl scot din mintea mea , azi e ultima zi de școală , măcar voi scapa de povara de al vedea zilnic pe boul ala ,tot  e face e sa se uite în ochii mei când ne intersectam pe hol , îl vad ca ar vrea sa spună ceva , dar nu o face iar asta ma distrugea pe interior , privirile noastre comunica , iar în loc sa îl uit parca îl iubesc și mai mult . Plec de acasă spre școală pentru a lăsa cărțile,  ma îmbrac într-o pereche de blugi albastri deschis mom , îmi iau un hanorac roz pudrat , în picioare botinele mele negre decupate  , la machiaj îmi dau cu fard roz , îmi fac codita de tuș,  iar la ruj un maro deschis  , iar parul îl las drept . Când ajung la școală îl vad pe Bogdan , gura lui se deschide de parca ar vrea sa zică ceva , dar ca deobicei tace și ma lasă rece , apoi o vad pe Georgiana și ma îndrept spre ea.

Georgiana -Bună,  ce faci Nasia ?ma întreabă  ea părând destul de bucuroasa ca ma vede.

Naisa- Hei , Georgi , bine am venit sa aduc cărțile și abia aștept sa plec .zic eu ușor trista după faza de dinainte .

Georgiana -Same , cum am vorbit mergem cu Ahmed , Robert , Mihai si Cami la mare duminica , sper ca nu ai uitat de planurile noastre .

Naisa -Da nu am uitat , abia aștept,  o sa fie super.Zic eu forțând un zâmbet pentru a părea cat mai bucuroasa și sa nu o molipsesc și pe Georgiana cu starea mea

Georgiana -Hai sa ducem mai repede cărțile ăștia și sa plecam acasă , ca trebuie sa îmi fac bagajul .aceasta se grăbește și se vede pe E ca e atât de bucuroasa

Nasia -Hai .zic eu zâmbind,  deoarece starea bună a Georgianei s-a transmis și la mine, sunt norocoasa ca am găsit-o în perioada asta ne-am apropiat extrem de mult , e prima mea prietena adevarata.

Mergem amândouă spre clasa , unde iar am parte  de rău și zâmbetul îmi dispare de pe buze.  Alesoa fosta iubita a lui Bogdan  și Bogdan se sărutau . Când ii vad toate cărțile îmi scapa pe jos , și tot holul se îndreaptă spre mine , inclusiv Bogdan care intra în clasa fără sa zică ceva și tragand-o pe Alexia de mana ,  ma simt atât de prost , ma aplec sa adun cărțile,  si merg cat de repede pot spre clasa prefăcându-ma ca nu s-a întâmplat nimic.

Georgiana :- Esti bine , ce s-a întâmplat  ?ma întreabă Aceasta ușor îngrijorată.

Nasia - Bogdan se sărută cu Alexia , când i-am văzut am simțit ca mor , nu pot sa cred ca e cu ea .O lacrima mi se scurge pe obraz,  dar o șterg repede

Georgiana - El pierde , pierde o persoana minunata ca tine , pentru una ca ea. Zice aceasta apoi ma strânge într-o îmbrățișare , iar eu îmi așez bărbia pe umărul ei .

Nasia-Ce e minunat la mine , sunt doar o ciudata , care oricum nu va mai trai mult ce rost are sa fie vreodată cu mine.

Georgiana -Ce vorbe sunt ăștia,  cum sa mori , sa nu mai spui asta niciodata , ma vei avea alături de tine mereu , înțelegi,  da ?

Nasia -Știu,  oricum vreau sa vorbim deseară te sunt eu .

Georgiana - Nu îmi spune ca nu mai vi la mare ?

Nasia-Vin , nu îți face griji , vorbim deseară,  pa pa!

Georgiana-Ok,  pa-pa !

Ma duc acasă,  intru în dus , ma îmbrac într-un maieu albastru scurt pana la buric ,o pereche de pantaloni scurți albi , iar în picioare botoșeii mei negrii pufoși  , apoi ma așez în pat și o sun pe Georgiana .

Georgiana -Alo , da ?

Nasia -Georgi , vreau sa îți spun de mai mult timp , dar nu am avut curaj , însă acum am încredere în tine , eu sunt ......

Va urma  ....
Sper ca v-a plăcut 😊😊

Nasia Where stories live. Discover now