Capitolul 7

60 5 2
                                    

Cu Alesia,  iubițica lu Bogdan , dar de data asta e cu altul , deci se pare ca cei doi porumbei s-au despărțit  . Nu știu de ce , dar niciodată nu am putut-o inghiti pe fata aceea , defapt știu,  adică da , ea e iubita , adică fosta , băiatului pe care îl plac , sau îl plăceam,  asta nu are nicio logica.  Exact ca sentimentele mele , sunt cuprinsa în triunghiul dragostei  , și eu nu știu ce naibii sa fac   sper ca timpul le va rezolva pe toate   asa cum se zice . Oricum faptul ca o vad pe Alesia , ma face sa ma simt destul de prost,  e prima persoana pe care o urăsc,  prezenta ei ma deranjează,  mi-a furat tot , și chiar dacă pare ciudat simt ca nici ea nu ma prea înghite pe mine , în fine nu o sa o las pe asta sa îmi strice seara .

Când sa ne așezăm la masa ,aceiași problema , băieții se cearta care sa stea lângă mine , e ciudat faptul ca îmi place ca se cearta pentru mine,  idk , dar ,a simt bine . Pana la urma ajung sa fiu iarăși pusa la mijloc,  iar asta ma face sa ma simt destul de prost , dinou. Chelnerul vine spre noi , ne ia comanda apoi se îndepărtează ușor.Eu îmi comand o porție de spaghete cu sos de rosii,  preferatele mele și un fresh de portocale.

Mihai:-Nasia .

Nasia:- Da,  ce s-a întâmplat?

Mihai :-Vi cu mine sa luam o gura de aer , pana vine comanda  ?

Naisa:-Sigur .

Ahmed :-Vin și eu cu voi .

Mihai :-Uite , eu am ceva de discutat cu Nasia .

Ahmed :-Asa , și?  Nu vad care e problema.

Mihai :-Intre 4 ochii .

Ahmed :- După ce ii scot pe ai tai , o sa fie doar 4 , zice el și se da spre Mihai .
Pun repede mâinile pe el și îl opresc , nu vreau sa se bata pentru mine.

Nasia:- Pe bune băieți,  nu mai fiți asa , Ahmed , Mihai are sa îmi spună ceva , de ce exagerezi atât de mult , el m-a chemat primul.

Ahmed :-Bine,  frate , duceti-va la dracu amândoi,  zice el nervos .

Robert :-Ahmed..

Ahmed:-Scuze Nasia , nu știu ce m-a apucat , îmi pare rău.

Nasia:- OK,  ii zic eu cu o privire destul de dezamăgită.  Apoi ma îndrept cu Mihai către ieșire. Ahmed nu se poate abține și strânge atât de tare de paharul de pe masa încât îl sparge în mana , rămânând plin de sânge,  însă e atât de nervos ca nici nu simte .

Naisa:- Da,  ce vrei sa îmi spui .

Mihai:-Uite Nasia , imi e destul de greu sa îți spun  , însă nu am timp , nu pot sa te pierd.

Nasia :-Spune-mi atunci ( Off , sa nu îmi spună ca  ma place , clair nu știu cum sa reacționez,  e un băiat bun ,dar , am inima împărțită și chiar nu știu ce sa fac .)

Mihai trage aer în piept și pune :- Te plac , Nasia , te plac . Te-am plăcut din prima clipa în care te-am văzut,  e ceva special la tine , ești frumoasa , însă nu e vorba de asta,  am simțit fiori pe spate atunci când te-am privit în ochi pentru prima data , e ciudat , știu și ca Ahmed te place , și dacă ți-e îți place de el , eu chiar nu te judec , dar măcar știu ca am spus ce aveam .

OMG,  a fost asta de dulce tot ce a zis , stiam ca e un  băiat bun , m-am saturat de bad boys , am nevoie de cineva care sa ma iubească sincer,  și a avut și atât de mult curaj , merita sa ii dau o șansă , pana la urma ce pierd. Băieții rai te fac sa suferi , poate ar trebui sa încerc și cu unul bun . Cred ca o sa ii ofer o șansă.

Nasia :-Uite Mihai , nimeni nu mi-a mai spus cuvinte atât de frumoase , iar în ochii tai pot vedea și ca ești foarte sincer , și eu te plac și cred ca ar trebui sa ne oferim o șansă unul altuia .

Mihai:-Nu pot sa cred,  ești uimitoare,  hai sa mergem înăuntru sa nu îngheți și probabil deja a ajuns și mâncarea,  ar fi păcat sa se răcească.

Nasia :-Hai , zic eu zâmbind.  E atât de grijuliu , nu regret nimic .

Ajungem înăuntru,  și nici nu ne așezăm bine ca Georgiana sare la interogatoriu .
Georgiana :- De ce ați stat atâta , a venit și mâncarea,  ce ați vorbit nebunilor ?

Nasia : -Pai , știu ce e puțin timpul de când ne cunoaștem,  dar eu și Mihai m zis sa ne dam o șansă,  asa ca dacă tot a venit mâncarea,  hai sa mâncăm,  sa nu se răcească.

Georgiana:Vai , vai sa va tina mai !!

Robert :-Bravo , frate , felicitări  , sa va țină.

Nasia și Mihai :-Multumim !

Ahmed:-Mie mi-a pierit pofta , ma duc acasă zice el , apoi iese rapid din restaurant.

Ma simt puțin prost ce e drept , însă era clar ca as fi suferit dacă as fi luat invers decizia , după ce mâncăm mergem toți acasă.
Când ajungem acasă,  Mihai și eu trebuie sa ne despărțim,  deoarece el merge la băieți sa doarmă,  iar eu la fete . Acesta ma împinge spre perete , și ma sărută pasional ,  ohhh sărută chiar  foarte bine, după ce ne separam  din sărut ,  acesta ma sărută pe frunte și îmi șoptește la ureche  somn ușor,  apoi se îndreaptă  spre camera lui , iar eu spre a mea .

Mihai p.o.v .
Va urma ...

Sper ca v-a plăcut și capitolul acesta 😊😊😊

Nasia Where stories live. Discover now