Confruntarea umbrelor ce pasesc catre lumina (2)

93 6 6
                                    

Fara a-mi mai da sansa de a face o noua miscare, elita cu care ma aflam in confruntare a lansat o rafala de lovituri ce aveau drept tinta punctele vitale. Imi puteam da seama ca avea un tipar pe care isi baza atacul actual, insa pauzele dintre lovituri erau prea rare iar seriile de lovituri erau prea dese pentru a avea destul timp de analiza tactica. Concentrandu-si o mare parte din forta in mana dreapta, mi-a aplicat o lovitura puternica ce m-a lansat direct catre peretele ce se afla la cativa metri in spatele meu. Ideea ultimului atac nu era aceea de a termina totul printr-o lovitura puternica si curata, ci mai mult acela de a ma face sa iau distanta in urma fortei pe care o crease in urma impactului cu abdomenul meu. Se juca cu mine, dorea sa ma umileasca si chinuie inainte de a ma termina. Probabil de aceea inca nu ma atacase folosind dispozitivele cu laser ce le avea in dotare. 


- Ai un stil interesant de lupta, domnule. As putea sa iti stiu numele?


- Kabal. Trupele Speciale, unitatea 21. Iar tu esti?


- Nu conteaza numele meu. Trebuie sa stii doar ca sunt cel mai mare cosmar al tau si ultimul lucru pe care il vei vedea. 


A inceput sa rada in urma spuselor mele. Vorbe destul de mari din partea mea, tinand cont de faptul ca tocmai zburasem prin incapere si indoisem peretele metalic de care ma lovisem. Aproape jumatate din energia vitala pe care o aveam o folosisem pentru atacul anterior asupra soldatilor, deci trebuia sa ma bazez in mare parte pe abilitatile fizice si mai putin pe cele speciale. Dark Blades consumau cea mai putina energie deci trebuia sa folosesc restul abilitatilor ca si ultima optiune. Nu il puteam lasa sa ma invinga. Nu, asta nu era o optiune ce trebuia luata in calcul. M-am ridicat de pe podea si am abordat din nou pozitia de lupta, dar de data asta aveam de gand sa fiu pe cat de serios posibil. Kabal observase schimbarea din atitudinea mea, lucru ce parea sa il incante. Mi-am ascutit toate simturile si am activat campul de detectare al semnaturii energetice, micsorandu-i raza de actiune la doi metri. In acest fel i-am sporit intensitatea. Aveam de gand sa ma folosesc de acest lucru pentru a-i anticipa miscarile. Nu stiam cat as fi putut rezista daca mai primeam cateva atacuri ca cel precedent. Am inceput sa ma apropii de Kabal cu pasi mici, ulterior marind viteza si incercand sa pornesc un atac direct, insa fiecare lovitura pe care incercam sa i-o aplic, el o bloca inainte de a atinge tinta. Parca stia unde vreau sa atac inainte de a ridica mana. Deci asta insemna cu adevarat experiemta acumulata in urma luptelor. 

Data situatia curenta, am decis sa abordez un alt stil de lupta, folosind miscari imprevizibile si fara tipar, lucru ce parea sa aibe efect. Doua din zece lovituri isi atingeau tinta, insa nu cu destula putere incat sa il clinteasca. Era totusi ceva, decat nimic. 


- Nu ai vrea sa renunti la ceea ce faci acum si sa treci de partea mea?


- Si sa ratez distractia pe care mi-o oferi?


- Mda, ma gandeam eu. Am zis totusi sa incerc. 

Poate ca totusi puteam folosi si restul abilitatilor, folosind minimul de energie. Insa trebuia sa gasesc momentul potrivit pentru a face asta, sau riscam sa imi consum energia in van. Am incercat sa ma apropii de Kabal si sa primesc cateva lovituri in  mod intentionat, pentru a observa zonele in care are deschideri sau puncte moarte in timp ce ataca. 


- Inca nu ai de gand sa lupti serios cu mine, pustiule? Ai impresia ca ma joc cu tine?


- Nu ai idee cat de serios sunt acum. 


Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Feb 13, 2018 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

JumperUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum