Senzatii noi

72 8 0
                                    



- Acasa la mine? Dar de ce? Putem merge oriunde pe planeta. De ce tocmai la mine acasa?

- In seara asta mi-ai facut o surpriza. Acum am si eu una pentru tine. Vei vedea care e dupa ce ajungem.

Parea putin dubioasa chestia asta. Insa eram prea curios pentru a da inapoi. Am luat-o de mana si am setat coordonatele pentru casa mea. In secunda urmatoare, particulele noastre au inceput din nou sa roiasca in acel dans minunat de luminite. Cateva clipe mai tarziu ne aflam in camera mea. Era a doua ora apentru ea, deci inca nu se obisnuise cu senzatia, deci starea de ameteala se restaurase, insa nu pentru mult timp. De indata ce si-a revenit la normal, mi-a aruncat o privire indrazneata ce parea sa promita multe, insa nu aveam idee ce anume. Avem o oarecare senzatie de nesiguranta si constant un fior rece imi cutreiera coloana de la un cap la altul. Simteam cum diferite senzatii pe care nu mi le puteam explica pe deplin ma bombardau din toate directiile, fiind coplesit. Ea a plecat pana la baie, spunandu-mi ca revine imediat. In camera era o liniste apasatoare si usor deranjanta, asa ca am dat play unei melodii aleatorii din laptop. Măcar asa puteam sa mai diminuez senzatiile ce ma acaparau.

Secundele parca se transformau in ore, iar eu deveneam din ce in ce mai nelinistit. Totul parea parca prea frumos pentru a fi real, pentru a mi se intampla. Daca urma sa fac o prostie si sa stric totul? Daca nu stiam cum sa reactionez? Sa reactionez? Eu inca nu stiam la ce ar fi trebuit sa reactionez, pentru ca nu aveam idee ce urma sa se intample. Dar stai.. Eu si Yssa eram un cuplu. A spus ca are o surpriza pentru mine, si ca o sa o dezvaluie acasa la mine. Dar de ce a plecat la baie inainte? De ce tocmai la mine acasa? Apoi s-a intamplat. Mi-am adus aminte de momentele in care Andy mergea acasa la Rose. Mi-am adus aminte de gandurile pe care le avea si sentimentele pe care le traia in acele momente, sentimente pe care le aveam si eu acum. Acum imi era clar. Scenariile erau identice, iar eu nu aveam nici cea mai mica idee despre ce ar trebui sa fac, sau cum sa ma comport intr-o astfel de situatie. Nu. Asta nu putea sa se intample. Nu aveam sa las sa se intample. Cel putin nu acum. Eram mult prea speriat si neexperimentat in legatura cu orice pentru a trece la un astfel de nivel, atat de repde. Trebuia sa fac cumva sa stric totul, sa ma sabotez singur, insa nu prea aveam idee ce anume ar trebui sa fac. Si totusi, de ce statea atat de mult in baie? Oare macar mai era acolo, sau se speriase si fugise? Nu puteam da buzna peste ea, asa ca am activat detectia amprentei pentru a ma asigura. De indata ce am activat detectia amprentei, totul a devenit diferit. Inima incepea sa imi bata mai tare si devenisem nelinistit. Yssa-chan inca era in baie, insa ea nu era singura persoana pe care o simteam. Intreaga casa era inconjurata, iar cateva dintre aceste persoane intrasera inclusiv in casa. Cumva trecusera de sistemul de securitate. Trebuia sa fac ceva, tinand cont ca asta era clar un atac din partea celor cu care mai avusesem de a face. 


- Yssa, poti sa iesi putin? E urgent.


- Mai asteapta putin, voi fi gata intr-un minut. 


- Yssa, nu glumesc. Trebuie sa iesi acum!


- Ce s-a intamplat? De ce esti asa speriat?


- Trebuie sa pleci acum. Casa mea urmeaza sa fie atacata.


- Tu glumesti, nu? 


- Crede-ma cand iti spun ca nu e o gluma. Casa e inconjurata de un numar mare de persoane, iar tu vei fi prinsa la mijloc. Nu vreau sa ti se intample ceva. Voi folosi transmisia instanta asupra ta si te voi trimite cat de departe pot. 

JumperUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum