Echipa

244 18 0
                                    

Am ridicat nepasator din umeri si l-am urmat.Ceilalti isi comandasera cate ceva,iar bauturile lor erau pe terminate,deci ne asteptau de ceva vreme.

-Scuze ca a durat atat, a zis Bubu plecandu-si capul.Normal,asta era una din glumele lui.

-Deci,ce era atat de importatnt incat sa ne chemi pe toti?Cel ce zisese asta parea a fi genul de persoana care nu are prea multa rabdare si se irita usor.Si nu imi placea nici fata lui.

-Pai,el era destul de important incat v-am chemat pe toti, a zis Bubu pe  un ton sarcastic.Inainte sa incepem,ar trebui sa facem prezentarile.El este Andy, un foarte bun amic de-al meu.Andy, ei sunt Matt,Joe,Alice si Jessie.

I-am analizat putin pe fiecare in parte si am incercat sa imi formez o scurta impresie la prima vedere despre ei, urmand pe parcurs sa vad daca am avut dreptate.Cum am mai spus despre Matt,era genul care nu are rabdare si se irita usor.Joe parea a fi cel mai relaxat dintre toti,ceea ce insemna ca nu prea isi facea griji in privinta lucrurilor.El avea o fata mai placuta spre deosebire de Matt.Alice parea a fi genul de fata sofisticata,insa nu in genul figuranta.Apoi Alice.Era ceva ciudat.Nu prea puteam sa spun  nimic despre ea.Nu avea nimic iesit din comun,insa nu era nici prea comuna.Era putin cam tacuta si evita sa ma priveasca.Asta ii dadea o nota de mister.Destul de interesant.

Ne-am asezat pe scaune,apoi a venit cineva sa ne ia comanda.Eu am comandat un suc de pere,fiind preferatul meu.Domnisoara a plecat, iar noi am asteptat sa ne vina comanda.

-Deci,intreb din nou,ce era atat de important incat ne-ai chemat pe toti la ora asta?a zis Matt,parand putin iritat ca nu i s-a oferit un raspuns coerent de prima data.

-Asa e ,nu ne mai tine in suspans, a zis Joe, pe un ton nerabdator.

-Pai,vedeti voi,el este tipul de care v-am povestit.Cel care calatoreste.

Cand am auzit ce a zis,am ramas putin surprins ca imi dezvaluise secretul, desi eu il rugasem de prima data sa nu spuna nimanui.Insa probabil avea incredere deplina in ei daca a facut asta.

Pe fata tuturor s-a schitat o urma de uimire,insa in continuare,Jessie nu schita nimic.

-Deci tu esti calatorul, a zis Alice, spargand linistea.Ma asteptam sa fie cineva mai altfel,nu un tip atat de slabut.Dar sa zicem ca esti acceptabil.

Nu intelegeam ce incerca sa spuna, dar speram ca o sa aflu intr-o zi.

-Frate, e atat de marfa ceea ce poti face! a zis Joe,de parca ma idolatriza.

-Si i-a spune, cum de ai reusit sa creezi dispozitivul intr-un timp atat de scurt?

-Pai Matt,vezi tu...Nu eu l-am creat.M-am trezit intr-o dimineata cu el in fata usii, alaturi de niste schite si cateva echipamente.Parea stricat,insa nu foarte tare, asa ca m-am apucat sa il repar.Nu a fost greu,deci nu a durat mult.Inca nu aveam de gand sa le spun varianta originala.

-Exact cum credeam.Nu prea ai tu fata de geniu, ca sa poti crea asa ceva.

Tipul asta incepea sa ma calce pe nervi din ce in ce mai tare.Tare mi-as fi dorit sa il trimit pe varful unui vulcan,atarnat de o creanga.

-Ai dreptate,nu sunt eu cine stie ce geniu,insa i-am facut niste imbunatatiri considerabile.Dupa ce am terminat de zis ce aveam de zis,ne-a sosit si comanda.

Bubu parea usurat, pentru ca stia ca sunt o persoana temperamentala,si nu stau foarte bine cu nervii.Am luat o gura sanatoasa din suc, si am incercat sa ma mai relaxez, apoi m-am uitat la Bubu si i-am trimis o privire de parca ziceam ''Ce a fost in capul tau de le-ai spus de bratara?''.El mi-a zambit si si-a schimbat pozitia,pregatindu-se sa spuna ceva.

JumperUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum