Prezentul viitorului (4)

97 7 0
                                    



 Imagineaza-ti o fata creata cum iese din baie doar intr-un prosop rosu . Imagineaza-ti cum picioarele-i ferbinti pasesc pe gresia rece cu sfiala, cum picăturile reci scurse din buclele nedefinite alunecă dealungul corpului cercetand locuri neatinse de privirile flamande ale baietilor..  

Cu pasi marunti si usori  urca treptele lasand in urma picaturi sclipinde in lumina soarelui ce se strecura printre jaluzele. Ajunsă in camera,prosopul umed ce-i strangea corpul ca intr-o imbratisare cobora incet ca o atingere fina,lasand la iveala corpu-i palid din care ieşeau aburi care in lumina soarelui se transformau in amintiri ale noptilor ferbinti.


Gandul la atingerile ferbinti o faceau sa suspine . Gandul la buzele care o faceau sa tremure la fiecare contact cu pielea-i gingasa, inca mai simtea fiorul respiratiei  lui ferbinti pe gatul ei moale. Aburii s-au risipit, insa senzatii nedefinite o incercau . Acel prosp rosu si ud care ii invaluia corpul acum statea pe podeaua rece.


  Isi ridica picioarele lent, unul cate unul eliberandule din prosop. Acum corpul ei  palid putea fi admirat in toata splendoare.Pasea lent îndreptându-se spre pat, se lasa usor pentru ca salteau moale sa-i invalui nu doar trupul dar si minte ce nu inceta sa se gandeasca la el.


Chiar daca constientienta isi tot repeta ca a fost o greseala uriasa, nu regreta nimic. De fapt, tanjea dupa acele atingeri senzuale,dupa caldura corpului,dupa saruturile excitante care cresteau in intensitate de la o secunda la alta.


  Dorind parca sa devina stapana pe situatie, a schimbat instantaneu locurile,pregatindu-se sa faca lucrurile in felul ei. Dependent de ea fiind, m-am lasat purtat de val, care a devenit mai tarziu un tsunami ce lasa in urma sa numai distrugere. Doream sa fiu distrus de ea, doar de ea. Ii priveam corpul de o perfectune afrodisiaca. Lumina difuza ce isi facea loc pe geam, de afara, i se revarsa pe corp. Doamne, ce corp... Eram in stare sa o mananc din priviri. Era atat de apetisanta, mai ales din acea pozitie de ''lidera'',ce parea sa i se potriveasca asemenea unei manusi. Corpul i se unduia peste al meu asemenea unui sarpe ce ma hipnotiza. Ma baga in vis. Gresesc. In acel moment, visul devenise realitate. Sanii ii tresareau in miscari ce imi luau privirea. Insa nu asta era ceea ce imi captase cu adevarat atentia. Altceva o facea. Era stralucirea ochilor ei, privirea ei dominanta ce ma examina. Ma privea de parca imi era net superioara, din orice punct de vedere. Insa in acel moment, cam asa era. Dar felul in care isi musca buza in timp ce ma privea, o doamne, era ceva de-a dreptul divin... I-am cuprins sanii de parca erau ultimele lucruri ce ma tineau in viata, insa lucrurile stateau altfel. Ea era viata mea. Ce moment.. Nici nu stiu cum sa explic. Simteam de parca muream din cauza placerii, dar in acelasi timp renasteam. Si doamne, ce renastere.. Simteam ca sunt una cu universul. Nu cred ca exista cuvinte destul de bune pentru a descrie starea provocata de ea. Fiinta asta era perfecta, oricum ai fi privito. Nu intelegeam cum de reusea sa imi faca asta, dar o facea prea bine. Corpurile noastre erau contopite. Dar eu voiam mai mult, mai tare, mai unite. Voiam tot mai mult..  


  Era.. magic, cum am mai spus. Doar ca de data asta, eu eram cel care o vrajea pe ea. Era marioneta mea, iar eu papusarul. Dar nu o puteam compara cu o marioneta, ea era viata mea, sufletul meu pereche, o iubeam mai mult decat ma iubeam pe mine. In ochii ei puteam sa citesc iubirea ce mi-o purta, dar in acelasi timp ii puteam simti dorinta apriga. Voia mai mult, mult mai mult. Am murmurat un ''te iubesc'' in timp ce aveam de gand sa ii ofer totul, sa ii ofer mai mult. Am intrerupt contactul, iar ea arata nedumerita, nestiind ce o asteapta. Eram deasupra, deci era usor. M-am aplecat sa o sarut pe gat, unde era zona ei cea mai erogenta, si am coborat usor pe piept, presarand sarutari in fiecare loc pe unde treceau buzele mele. Tot ce se intampla era mult prea usor pentru mine, insa mult mai greu pentru ea deoarece stia ca imi place sa ma joc cu ea,sa o chinui intr-un fel in care stiam ca ii place si dupa care tanjeste cu atata ardoare. Puteam sa ii simt dorintele si la fel de bine cum ii simteam unghiile ce se infigeau usor dar adanc in spatele meu, lasand in urma lor dare rozalii demne de operele marilor clasici. Gandurile ei erau ale mele, iar corpurile noastre pareau a fi o melodie cantata la unison intr-un mod mai mult decat perfect. In acel moment, ingerii ma aplaudau din Rai, iar dracii ma blestemau din Iad, fiind gelosi pe momentele ce le traiam.  


  Singuri, invaluiti in intuneric cu soapte mici de lumina ce cadeau asupra noastra . Lumina difuza facea ca fiecare atingere cat ar fi ea de firava sa-si sporeasca intensitatea de zeci de ori . Fiecare sarut facea focul din noi sa arda si mai tare, mai puternic, mai ferbinte . O sarutam usor pe gat tinand-o atat de aproape de parca imi era frica ca indata ce o voi saruta se va  transforma in pulbere . Isi infigea mainile in parul meu si cu o soapta caldă mi-a dat  constintamantul. Ma saruta pasional apoi se rupea de la gura mea de parca ar fi  vrut mai mult dar te oprea, ma privea lung si intr-o secunda buzele ei erau din nou pe gatul meu coborând lent dar totusi increzator. Cu cat cobora mai jos cu atat mai greu respiram, ma facea sa vreau mai mult . Mâinile ei delicate se plimbau salbatic pe corpul meu facandu-ma sa vreu ca aceasta clipa sa dureze la infinit. Saruturi moi imi invaluiau corpul, la fiecare contact al buzelor sale pe pielea mea ma facea sa tremur, sa vreau mai mult.

  

JumperUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum