Primul pas catre intuneric

36 5 2
                                    

Nu mai puteam astepta. Simteam ca trebuie sa preiau initiativa, asa ca am convocat o intalnire de urgenta cu toti membrii acasa la Dave. Casa lui era intr-un fel la distanta egala de noi toti. Insa, spre dezamagirea mea, nu toti membrii echipei erau disponibili. Asa ca m-am descurcat doar cu ce aveam. Eu, Sai, Dave, Bubu si Matt. A da, si Rose. Situatia era putin stanjenitoare pentru mine, tinand cont de cum se terminase ultima mea mini aventura cu Rose, cea in care a fost inclus si alcoolul. Probabil si ea simtea la fel, insa nu aveam de gand sa ma concentrez prea mult asupra acestui lucru. Convocasem aceasta intalnire cu un scop, deci trebuia sa las deoparte gandurile ce m-ar fi putut distrage de la subiect. 


- Vreau sa incep ofensiva asupra celor de la Black Star Corp. Idei?


- Crezi ca esti in stare sa porti un atac asupra unei corporatii tehnologice ce dispune de o mini-armata proprie, arme de ultima generatie si doi agenti ce iti cunosc abilitatile? spuse Matt pe obisnuitul sau ton sarcastic ce mereu ma scotea din sarite.


- Da, cred ca pot. Acum stiu ce abilitati am si cum sa le folosesc si am rezolvat problema pierderilor de energie.  Deci va intreb din nou, aveti idei?


- Singura solutie ar fi un atac surpriza cu tot ce avem. Avem black mode-ul si sunt eu care dispun de cunostinte de lupta. Daca mergem impreuna, cred ca ne putem descurca, spuse Dave.


- Si sa nu uitam de mine.


- Bubu? Frate, dar tu nu ai nici abilitati speciale, nici nu poti lupta. 


- Dar am ceva de care voi nu stiti. 


-Ce anume?


- Tii minte ca am lucrat la ceva genial despre care tu nu stiai? Ei bine, este gata.

 - Si la ce anume ai lucrat? 

- Un exo-schelet de lupta. Mai bine zis, un exo-schelet de lupta integrat intr-un costum de lupta in care am incarcat aproape toate stilurile de lupta existente pe planeta asta.


- Tu glumesti, nu? 


- Aboslut deloc. Am pastrat asta pentru o ocazie speciala. Iar ocazia asta a venit. Surpriza!


Asta chiar ca era o surpriza. Eu, Dave si Bubu conducand un atac? Fatala combinate. 


-Iar eu va pot ajuta de aici, ofeondu-va informatii despre ce este posibil sa intalniti acolo, spuse Matt. 


Nu era o idee rea. Nu era chiar deloc. In sfarsit incepea sa prinda contur. Poate chiar ar fi fost o posibilitate sa castigam de la primul atac. 


- Geniilor, nu credeti ca uitati ceva?


- Ce anume, scumpo?


Eram la fel de surprins ca si Dave. Ce ne scapase din intregul plan? Dispuneam de forta de lupta si suport tehnic. Ce ne mai lipsea?

JumperUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum