Hoofdstuk 76:

232 9 0
                                    

Hoofdstuk 76:

Harry':

Wat zijn ze mooi! Me moeder pakt Floor en Jim uit de box en gaat op de bank zitten. Ze kijkt trots naar haar klein kinderen en dan naar mij. Ik ben nu oma fluistert ze blij en kijkt dan weer naar Floor en Jim. Ik zucht en staar naar me moeder die tegen haar klein kinderen aan het praten is. Waar zou Melly nou zijn? Ik heb de hele nacht geen oog dicht gedaan. Toen ik Melly zag brook ik. Ze zag er zo breekbaar en bang uit, ze zag er uit als vroeger. Ik moet haar vinden. Ze zei dat ik zonder haar moest gaan leven maar dat kan ik niet, ze is mijn meisje, mijn vrouw die 2 prachtige kindjes op de aarde heeft gezet. We hebben samen zo veel mee gemaakt. Ze mag het nu niet opgeven en ik ook niet.

Waar is Melly trouwens? Ik schrik op uit me gedachten. Uumh die is even boodschappen doen mompel ik en sla me ogen van me moeder vandaan, wetend dat ze anders door heeft dat ik lieg. Hee Harry! Gemma komt de kamer ingelopen en kijkt me blij aan. Hoe is het om vader te zijn zegt ze vrolijk en gaat dan naast mama zitten en pakt Floor van haar over. Geweldig zeg ik met een glimlach. Het klopt het is geweldig om vader te zijn. Ik ben zo blij dat Melly toch niet had besloten om ze weg te laten halen, ook al ging het toen niet zo lekker tussen ons. Melly. Waar zou ze zijn?

Broertje je ziet er wel een beetje moe uit, heb je wel geslapen vannacht? Gemma kijkt me meelevend aan en drukt een kus op het uitgestrekte handje van Floor. Nee niet echt geef ik toe en ga met me hand door me haar. Zullen wij anders vandaag op Floor en Jim passen, dan kan jij en Melly even wat leuks doen vandaag om tot rust te komen. Me moeder kijkt me vragend aan. Dat zou wel een goed idee zijn, dan kan ik Melly gaan zoeken. Ja graag zeg ik met een glimlach. Me moeder glimlacht en staat dan op met Jim in haar handen. Oke dan gaan Gemma en ik even de spullen pakken voor Jim en Floor en dan zijn we weg. Ze mogen ook bij ons blijven slapen als jullie ook een nacht even willen door slapen zegt Gemma blij en legt Floor in de buggy. Me moeder doet het zelfde met Jim en pakt dan de spullen.

Als Gemma en me moeder weg zijn met Floor en Jim plof ik op de bank. En nu? Me gedachtes gaan op volle touren. Waar zou ze nou zijn? Hoe zag de jongen er uit? Hij zei schoonheid tegen der. Aah schreeuw ik en gooi dan een kus door de kamer. Ik val neer op me rug en zucht. Dit gaat nog moeilijker worden dan ik dacht.

Melly:

Ik open voorzichtig me ogen en kijk de kamer rond. Geen Rick te zien. Ik zucht van opluchting en wil omhoog gaan maar word tegen gehouden. Ik kijk naar me handen en zie dat ze vast zitten aan kettingen. De ijzeren banden zitten strak om me polsen waardoor ik ze niet eens kan buigen. Aan de banden zit een ketting die naar de muur toeloopt. Ik kijk naar de muur en zie dat de ketting echt in de muur vast zitten. Ik begin te trekken maar krijg er geen beweging in. Ik geef het op en val weer neer. Ik kijk naar me voeten waar het zelfde omheen zit. Er beginnen tranen in me ogen te prikken. Waarom? Ik slik om me keel wat minder droog te maken. Wat heb ik toch een dorst. Hoe zou het nou met Floor en Jim gaan, en met Harry? Harry keek me zo verdrietig aan toen ik weg rende voor naar Rick te gaan vannacht. Ik kon niets anders.

Goeiemorgen schoonheid! Rick komt de kamer ingelopen en drukt een kus op me voorhoofd waardoor ik een rilling krijg. Goed geslapen? Ik knik. Rick gaat naast me zitten en kijkt me van top tot teen aan. Ik lig half bloot. Me blousje wat hij gescheurd had ligt half over me borsten. Ik heb geen broek aan waardoor ik in me onderbroek lig. Ik ga wat boodschappen doen, ik weet niet wat jij het liefst wilt. Hij kijkt me vragend aan. Hoe bedoel je stotter ik bang en schuif een stukje meer naar de muur toe. Laat maar mompelt hij boos en loopt dan naar de kast en haalt er wat uit. Hij komt terug met een doek en trekt me omhoog. Wat ga je doen? Ik kijk bang naar de doek die hij vast heeft. Hij grijnst en pakt me hoofd beet. Hij drukt zijn lippen op die van mij waardoor ik schrik. Hij haalt zijn lippen van die van mij en kijkt me kwaad aan. Zoen me terug trut schreeuwt hij en geeft me een klap in me gezicht. Ik val neer op de grond en knik dan. Ga je me terug zoenen? Rick kijkt me aan en kijk me afwachtend aan. Ik knik van ja. Wat zei je schoonheid? Hij trekt me weer omhoog en kijkt me diep in me ogen aan. Ik ga je terug zoenen stotter ik. Rick grijnst en drukt dan zijn lippen weer op die van mij. Deze keer zoen ik terug met me gedachte bij Harry zodat het minder vies lijkt. Als je gewoon doet wat ik zeg dan gebeurt er niks schoonheid. Rick kijkt me aan en drukt dan de doek om me mond heen. Hij maakt hem vast en laat me los waardoor ik weer neer val. Tot over een paar uur schoonheid. Rick drukt een kus net boven me borst en loopt dan met een grijns weg. Hij trekt de deur dicht en hoor dat tie ook nog op slot gaat. Is hij bang dat ik los kom ofzo?

Wakker worden schoonheid. Ik voel dat ik opgetild word en op een bed word neer gelegt. Ik open me ogen voorzichtig en kijk dan in het grijnsende gezicht van Rick. We gaan het weer even leuk hebben zegt hij. Ik zie de lust in zijn ogen waardoor ik weet wat komen gaat. Hij legt me op bed maar ik ga omhoog en ga in een kleermakers zit zitten. Hij kijkt me niet begrijpend aan maar zegt niks en loopt dan naar de kast waar de condooms op liggen. Ik beweeg mijn polsen en enkels die eindelijk los zijn van de ijzeren band. Ik voel dat de doek om me mond nog steeds zit maar ik maak hem niet los. Wie weet krijg ik dan wel een klap. Rick komt naar me toe gelopen en gooit het pakje waar een condoom in zit voor me neus. We gaan het anders doen vandaag zegt hij grijnsend. Ik slik zwaar en frons bang me wenkbrauwen. Jij gaat mij uitkleden, jij gaat me verleiden net zoals een stel. Begrepen? Ik knik. Beter dan dat hij alles wild van me aftrekt en meteen in me gaat. Hij glimlacht en kijkt me aan. Nou begin maar zou ik zeggen schoonheid. Ik zucht en pak het pakje van het bed en stop het in me bh. Ik ga voorzichtig van het bed af en loop dan naar Rick toe die al veel lust in zijn ogen heeft. Ik wikkel me armen om ze nek en begin te zoenen. Me handen gaan door ze haren en trek er aan waardoor er al meteen een kreun uit zijn mond komt. Ik grijns en haal me lippen van hem af en duw hem het bed op. Ik ga boven op het zitten en begin met me handen over zijn lichaam te gaan. Zijn spieren spannen aan. Ik begin in zijn nek te zoenen en trekt zijn shirt uit. Oo schoonheid je bent zo goed kreunt hij en begint ook in me nek te zoenen. Als zijn broek uit is draait hij ons om en gaat op me liggen. Shit dit wou ik niet. Hij gaat met zijn handen langs me lichaam en pakt de condoom uit me bh en trekt me bh ook uit. Hij kijkt me aan met een vreemde blik die ik niet ken. Ik heb al veel blikken van hem gezien maar deze nog nooit. Het lijkt op een lieve blik. Doe hem bij me om kreunt hij en scheert het pakje open en stopt de condoom in me hand en breng me hand naar zijn geslachtsdeel. Ik slik en denk aan Harry. De eerste keer met Harry. Wat voor fijn gevoel dat gaf en hoe voorzichtig hij was. Harry mijn man. Wat mis ik hem toch! Hallo schoonheid doe het anders kom ik klaar op je! hoor ik Rick ineens schreeuwen. Ik schrik en doe het. Dit wordt weer fijn hoor ik hem kreunen. Ik slik en sluit dan me ogen. Aan Harry denken aan Harry denken gaat het door me hoofd.

geluk - dutch fanfic- one directionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu