Hoofdstuk 72:

273 10 0
                                    

Hoofdstuk 72:

Melly:

Ik kijk met glinstering in me ogen naar Floor en Jim die in me armen liggen. Wat zijn ze toch mooi. Vandaag word ik met het vliegtuig naar Engeland gevlogen. Ik ben nog heel zwak, maar dat maakt niet uit. *bra bra* Ik glimlach naar Floor. Jij bent al een grote prater zeg ik lacherig en geef haar met me vinger een tik tegen der neusje. Ze begint te lachen en pakt me vinger vast met haar klein handje. Jim pakt ook een vinger vast en begint er op te zuigen. Ik glimlach. Mama houdt nu al heel veel van jullie fluister ik en druk een kus op allebei de hoofdjes. En ik dan? Ik kijk op en zie Harry in de deuropening staan met twee flesjes. Hij trekt een sip gezicht en loopt dan naar me toe en gaat op het bed zitten. Sukkel zeg ik lacherig en pak een flesje uit de hand van Harry. Wie wil jij doen? Ik kijk hem vragend aan. Ze mogen zelf kiezen zegt hij met een glimlach. Ik haal me hand los uit de greep van Floor en Jim. Ze kijken me vragend aan. Wie wil er bij papa drinken? Jim begint te brabbelen en pakt de vinger van Harry vast. Jim dus zegt Harry blij en pakt hem van me over. Ik kijk toe hoe hij Jim het flesje geeft. Wat ziet hij er toch vrolijk uit, echt een vader figuur. Voel je je eigen al wat beter? Harry kijkt me vragend aan. Ja ietsje beter. Harry krijgt een klein glimlachje op zijn gezicht. Als Floor en Jim allebei hun flesjes op hebben legt Harry ze in het bedje. Wil je naast me komen liggen? Ik kijk hem hoopvol aan. Natuurlijk! Hij komt voorzichtig bij me in bed liggen. Ik kruip dicht tegen hem aan. Wat heb ik dit toch gemist. De aanraking, de vlinders die ik weer voel als hij naar me lacht. Ik zucht van een soort van opluchting. Is alles goed schat? Harry kijkt me vragend aan. Meer dan goed zeg ik met een glimlach en druk onze lippen tegen elkaar aan. Ik hou van je Melly. Ik glimlach en druk een kus op zijn wang. Ik hou ook van jouw Harry.

Voorzichtig! Niall en Harry pakken me allebei stevig vast en zetten me in de rolstoel die naast me bed staat. Als ik eindelijk na veel pijn in de rolstoel zit krijg ik Floor en Jim in me armen. We gaan naar huis! Ik kijk blij naar Harry die nog een deken over me heen legt. *waf* Luke please doe rustig! hoor ik Zayn roepen. Opeens vliegt Luke de kamer in met Zayn achter zich aan. Luke! roep ik blij. Luke vliegt naar me toe en likt aan me hand. Ik geef hem blij een aai over zijn hoofd. Wat een rothond is het eigenlijk zegt Zayn hijgend. Luke draait zich om en begint naar hem te grommen, Dat moet je niet zeggen maat zegt Liam lacherig en pakt de riem van Zayn over en maakt die vast aan de halsband van Luke. Kunnen we ? Paul kijkt ons vragend aan. Ik knik en leg de deken iets meer over Floor en Jim heen om ze tegen de kou te beschermen. Ik word door Harry naar de uitgang geduwd. Sweet baby jesus mompel ik als ik de fans en pers bij de uitgang ziet staan. Wat is dat nou voor zin? Louis kijkt me vragend aan. Sweet baby jesus? Ja die zin ja zegt hij lacherig. Oo gewoon die heb ik verzonnen toen jullie op tour waren. Louis knikt begrijpend en doet dan de deur open. Wij eerst of eerst Melly met de kindjes? Hij kijkt vragend naar Paul. Ga jij maar eerst en dan Zayn dan loop ik er na met Melly en Harry achter me aan en daar achter loop Liam met Luke en dan Niall begrepen? Paul kijkt ons allemaal vragend aan. We knikken allemaal en gaan dan naar buiten. De fans schreeuwen en stellen vragen maar ik antwoord niet. Ik kijk bang naar de twee kindjes in me armen die gelukkig nog rustig rond kijken. Als we eindelijk bij de bus aan komen pakt Niall Floor en Jim uit me handen en stapt snel de bus in. Harry pakt me voorzichtig uit de rolstoel en gaat dan ook naar binnen. Hij zet me op zijn schoot en drukt een kus op me hoofd. Waar is El eigenlijk? Ik kijk vragend naar Louis die de deur van de bus dicht doet. Die is al op het vliegveld, ze moest nog wat doen. Ik knik begrijpend en leun dan met me hoofd tegen de borst van Harry aan. Ik luister naar de muziek die uit de radio komt tot dat ik ineens Niall hoor zingen tegen Floor en Jim. Ome Niall houdt van jullie fluistert hij en drukt op allebei de hoofdjes een kus. Aah komt er uit me mond. Niall kijkt me vragend aan. Je bent zo lieve oom Horan! Niall glimlacht trots naar me en begint dan weer tegen Floor en Jim te praten. Ik sluit me ogen en luister naar het gepraat van Harry tegen Luke.

Eleanor! Louis vliegt naar Eleanor die al op een stoel in het vliegtuig zit. Hee schat! Ze drukt een kus op de lippen van Louis en richt zich dan op mij. Wat ben ik blij dat je wakker bent zegt ze met tranen in der ogen en pakt me vast. Ik knuffel terug en kijk haar dan niet begrijpend aan. Wat is er aan de hand El? Eleanor kijkt bang rond en gaat dan naast me zitten. Het lukt niet fluistert ze en gaat met haar hand door haar haar. Wat lukt niet? Zwanger worden Mel, het lukt gewoon niet. Eleanor geef nou niet op! Het gaat je wel lukken en dat weet ik zeker! Maar als het niet .... Eleanor het gaat lukken begrepen!!! Ik kijk haar doordringend aan. Eleanor knikt en drukt een kus op me voorhoofd. Als ik jouw niet had zegt ze met een glimlach. Dan was je nog geen tante zeg ik lacherig en wijs dan naar Floor en Jim die in de armen van Harry liggen te slapen. Dat klopt! zegt Eleanor blij en loopt dan naar Harry toe en kijkt naar de kindjes. Ik glimlach en leun dan met me hoofd tegen de kussen aan. *Dames en heren we gaan stijgen* Ik doe me riem vast. Harry komt naast me zitten en doet ook zijn riem vast. Ik kijk vragend naar zijn armen die leeg zijn. Hij grinnikt en wijst dan naar Louis en Eleanor die Floor en Jim vast hebben. Ik zie dat Eleanor naar Floor kijkt en dan naar haar eigen buik kijkt. Louis ziet het ook en drukt een kus op de wang van Eleanor. Het komt goed schat, wij krijgen ook kindjes dat weet ik zeker hoor ik Louis tegen Eleanor zeggen. Ik zucht en kijk dan weer naar Harry die naast me zit met zijn ogen gesloten. Ik glimlach en pak voorzichtig zijn hand vast die op de leuning naast mij ligt. Ik zie dat hij glimlacht. Ik grinnik en begin met zijn vingers te spelen en leg mijn hoofd op zijn schouder. Ga maar slapen schat, ik let op Luke en de kindjes mompelt hij. Ik glimlach en druk een kus op zijn neus en sluit dan me ogen.

geluk - dutch fanfic- one directionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu