Hoofdstuk 27:

439 10 0
                                    

Hoofdstuk 27:

Goeiemorgen! Ik loop de woonkamer binnen en word vrolijk begroet door Anne. Goeiemorgen mompel ik terug en loop naar het aanrecht waar het brood ligt. Niet goed geslapen ? Nee niet echt. De nacht was verschrikkelijk. Ik miste Harry zo erg. Ik smeer me brood en ga dan aan tafel zitten. Het komt goed Melly. Ik ga vandaag wel even met Harry praten. Ik zucht en knik dankjewel Anne. Ik ben rustig me brood aan het eten als ik een berichtje krijg van Niall.

"Hee Melly ! Hoe gaat het met je? Ik heb ontdekt dat er overal camera's hingen in de zaal dus waarschijnlijk is gewoon alles gefilmd. Ik ga vandaag naar de zaal omdat ik wat spullen nog moet halen. Je kan mee gaan als je wilt? xx Niall"

Ik krijg een glimlach op me gezicht. Dus alles kan gewoon gefilmd zijn! Ik stuur een berichtje terug.

"Heee ja het gaat wel. Meen je dat! Ik ga mee kom me maar ophalen. :) xx Melly"

Ik ruim me bord op en loop naar boven om me pillen in te nemen. Ik loop de hoek om en knal tegen Harry aan. Kan je niet uit kijken zegt Harry boos. Sorry hoor zeg ik en loop langs hem. Harry ziet er ook niet geweldig uit. Hij had wallen onder zijn ogen en zijn humeur was ook niet de best. Als ik me pillen heb in genomen pak ik me tas en loop naar beneden. Er staat een auto voor het hek hoor ik Harry mompelen. Is dat voor jouw mam? Nee is voor mij zeg ik en loop naar de gang waar ik me jas pak. Voor jouw? Harry staat in de deuropening en kijkt me verbaast aan. Ja voor mij. Ik doe me jas aan en doe de deur open. Maar je hebt vandaag toch een behandeling hoor ik Harry achter me zeggen. Ojaa shit dat heb ik ook nog was het helemaal vergeten. Jaa klopt. Ik loop naar buiten en wil de deur dicht doen. Ga je alleen naar de behandeling ? Harry houdt de deur tegen. Weet niet maar ik ga en ik loop naar het hek waar Niall staat te wachten. Succes hoor ik Harry mompelen. Dankjewel zeg ik met een glimlach en loop naar de auto.

Hier zijn de camera's. Ik loop achter de bewaking aan het kamertje binnen. Wilt u van gisteren zien? Ik glimlach en knik van ja. De man gaat achter de computer zitten en klikt op allerlei dingen. Achter u hangt een scherm dan kan u mee kijken. De man wijst naar achter. Ik draai me om en kijk naar de beelden. Na een tijdje zie ik me eigen in beeld komen. Ik sta geconcentreerd te kijken. Ja kijk hier begint het! Ik draai me om en trek Niall van de stoel. Ik wijs naar het scherm. Niall staat te kijken en krijgt een glimlach op zijn gezicht. Kunt u dit stukje op een cd zetten vraagt hij aan de bewaking. De man knikt en pakt een cd. Ik krijg de cd in me hand. Ik hoop dat u hier iets mee kan zegt de man en glimlacht. Jaa zeker ! Ik geef hem een hand en omhels dan Niall. Dankjewel ! Geen dank Melly zegt hij vrolijk en laat me dan los. Trouwens hoe laat is het zeg ik verschrikt. Niall kijkt om zijn mobiel. Het is half 2. Shit we moeten nu gaan! Ik trek Niall mee naar de uitgang. Hoezo ? wat is er? Ik heb nog een behandeling om kwart voor 2. oo shit dan moeten we snel zijn hoor ik Niall zeggen die naar de auto rent. Ik moet lachen en ren ook naar de auto.

Melly ? Ik sta op en loop naar de dokter. Bent u alleen? Ja.. De dokter kijkt me verbaast aan maar zegt er verder niks over. Niall wou wel mee gaan maar ik wou het hem niet aan doen. Vandaag zult u de zwaarste behandeling hebben. Ik knik en loop naar de kamer waar ik me shirt en broek weer moest uit doen. U weet hoe het in zijn werking gaat? Ik knik. Natuurlijk weet ik hoe het in zijn werk gaat dit is al de 10 keer. Ik ga op de stoel zitten en krijg weer spuiten in me armen en benen. Doordat ik het al zo vaak heb gedaan duurt het steeds langer tot dat ik in slaap val. Ik lig een tijdje rond te kijken tot dat ik ineens Niall in het kamertje zie staan. Wat doet hij hier? Niall glimlacht naar me en stapt dan naar rechts waardoor ik ineens Harry zie staan. Hij kijkt me aan en geeft me dan een glimlach. Wat doen hun hier? Ik kan er niet lang over denk want uiteindelijk vallen me ogen dicht.

geluk - dutch fanfic- one directionWhere stories live. Discover now