Hoofdstuk 66:

345 10 2
                                    

Hoofdstuk 66:

Melly:

Gaan we niet eerst naar het hotel? Ik kijk Paul vragend aan. We zitten in het busje. Harry zit naast me en kijkt steeds naar me buik waardoor ik de zenuwen krijg. Nee sorry we moeten meteen naar het concert gebouw de jongens moet nog repeteren. Dus jullie moeten wachten voor vanavond/ vannacht. Okee. Is toch niet erg schat? Harry kijkt me vragend aan. Nee hoor zeg ik met een nep glimlach. Ergens vind ik het wel jammer want ik ben kapot moe maar ik laat het niet merken aan Harry. Straks word hij weer ongerust. Het busje stopt voor het concertgebouw. We stappen allemaal uit en horen fans onze namen roepen. Ik zwaai maar vriendelijk en loop dan snel naar binnen met Luke naast me die staat te piepen. Ik snap je Luke ik vind het ook niks mompel ik als hij dicht tegen me aan staat. Zo jij was snel zegt Louis lacherig als hij ook binnen komt. Ja sorry mompel ik en geef dan Luke een aai over zijn hoofd. Als iedereen binnen is lopen we samen naar de gezamenlijke ruimte. Liam! roep ik. Liam kijkt op en glimlacht dan. Hij spreid zijn armen uit voor een knuffel. Ik glimlach en geef hem een knuffel. Zozo mooi buikiee heb je ! zegt hij lacherig en aait over me buik. *waf* Liam kijkt naar beneden en ziet Luke kwispelend voor hem staan. Hee Lukiee. Hij pakt hem op en begint met hem te knuffel. MELLY STYLES!! Ik draai me verschrikt om en zie dan Niall in de deur opening staan met zijn armen over elkaar. Mij gewoon overslaan! Ik begin te grijnzen en loop dan naar hem toe. Knuffel? Nee ik ben nou beledigt zegt hij nep boos en kijkt weg. Dan niet dan word je ook geen oom zeg ik plagerig en draai me om om weg te lopen. Wacht Horan knuffel? Hij kijkt me smekend aan. Ik glimlach en vlieg dan in zijn armen. Hee ik wil ook een Horan knuffel! Eleanor kijkt sip naar Niall. Kom hier jij! Niall trekt Eleanor er bij en we beginnen te lachen. Ben zo blij dat jullie er weer zijn!

En schudden met die billen! Niall begint met zijn billen te schudden en we schieten in de lach. De fans die achter de hekken staan beginnen te gillen en te schreeuwen. We zitten buiten achter het concert gebouw van het lekkere weer te genieten voor dat de jongens moeten optreden. Niall had boksen mee genomen en muziek op gezet. En rondje draaien ! Luke draait een rondje waardoor Liam hem blij een beloning geeft. Sinds dat we Luke hebben is het echt een maatje voor Liam. Hij luistert goed naar hem. En op twee poten! Luke gaat op twee poten staan. Goedzo! Liam beloont hem weer. Hoe krijg je dat toch voor elkaar zeg ik lacherig. Geen idee maatjes vriendschap denk zegt Liam met een glimlach en geef een high five met Luke die blaft. Opeens komt er een liedje van Little mix door de boksen gedanst. Omg! zet harder! Zayn rent naar de boksen en zet hem harder. Please Zayn! Wat ik mag toch wel naar me vriendin luisteren. Zayn zingt rennend terug naar Louis en Harry die aan het rugbyen zijn met Paul. Kom El en Mel dansen! Niall trekt Eleanor van het muurtje af en begint te dansen. Ik moet lachen en kijk toe hoe ze de salsa doen samen. Moet jij niet mongolisch doen? Liam komt naast me zitten en kijkt ook lacherig naar Niall en Eleanor. Nee bedankt. Kom Liam! Niall rent naar Liam toe en trekt hem van het muurtje af. Help me! schreeuwt hij en kijkt me smekend aan. Ik schiet in de lach en loop dan naar de boksen toe en zet Talk Dirty op. Dit is betere muziek! schreeuwt Liam en begint dan te dansen. Hij komt naar me toe en steekt zijn hand uit. Dance time! Ik glimlach en pakt dan zijn hand vast en begin ook te dansen. Het gegil van de fans worden harder als iedereen begint te dansen. Harry komt naar me toe gerent en pakt me over van Liam waardoor hij een boze blik naar hem toe werp. Okee? Na dat Talk Dirty klaar was kwam Give me love door de boksen gedanst. Harry laat me los en begint te zingen. Ik kijk er naar en kan een glimlach niet verbergen. Wat is hij toch een schat. Hij pakt me hand vast en ik begin een rondje te draaien. Hij pakt me middel vast en ik leg me armen in zijn nek. I love you so much mompelt Harry en drukt zijn lippen op die van mij. I love you to mompel ik door het zoenen heen. Ik voel dat Harry glimlacht als ik dat zeg.

Liam:

Ik werp Harry een boze blik als hij Melly van me over neemt. Ik kijk toe hoe hij met haar gaat dansen. Als het liedje Give me love komt begint hij te zingen voor haar. Bah wat is dat walgelijk. Ik loop naar het muurtje toe en ga er op zitten naast Niall. Waarom kijk je zo? Niall kijkt me verbaast aan. Hoe kijk ik dan mompel ik. Het lijkt net of je boos ben op Harry. Er is niks. Ik kijk toe hoe Harry en Melly beginnen te zoenen. Okee hier kan ik niet tegen. Ik sta op en loop dan naar binnen. Ik val zuchtend op de bank en kijk naar het plafond. Sinds wanneer ben ik zo jaloers op Harry en Melly? Door mij zijn ze nog bij elkaar. Ik zucht weer. Ik haat de liefde. Waarom krijg ik niemand die echt van me houdt? Zo lelijk ben ik nou toch ook niet? Ik loop naar het raam en zie fans staan wachten tot dat ze naar binnen mogen. Ik kan proberen om ... Nee Liam doe dat niet dan word Paul boos op je. Ik schud me hoofd om de gedachten er uit te krijgen. Je kan het gewoon proberen wie weet word het dan wat. Nee Liam doe niet! Ik sla me hand tegen de muur aan. Liam wat doe je? Ik draai verbaast om als ik Melly in de deur opening zie staan. Niks mompel ik en wil dan voorbij haar lopen maar ze houdt me tegen. Wat is er met je? Ik ruk me arm los en kijk haar boos aan. Er is niks ! Oke sorry mompelt ze en loopt dan naar haar tas waar ze maandverband uit haalt. Sinds wanneer ben je ongesteld als je zwanger ben? zeg ik verbaast. Melly schrikt en doet dan de maandverband dan snel achter haar rug. Ik heb het al gezien sukkel zeg ik lacherig en kijk haar dan verbaast aan. Melly word rood en wil dan voorbij me lopen maar ik hou haar tegen. Vertel het me zeg ik zo lief mogelijk. Melly zucht en kijkt dan naar de maandverband in haar hand en dan naar haar buik. Ik bloed nog steeds mompelt ze. Dat is toch niet goed! De dokter zei dat het over 3 dagen over moest zijn. En hoeveel dagen heb je het al 3dagen.. Dat is niet goed Melly! I know! maar ik wil Harry niet bezorgt maken. Ik ga de dokter bellen morgen als ik nog steeds bloed oke? Oke. Maar je moet het echt wel tegen Harry vertellen het zijn ze kinderen die je draagt straks is er iets heel erg mis. Ik vertel het morgen als ik nog steeds bloed oke? Oke. Wil je niks tegen Harry vertellen please? Melly kijkt me bang en onzeker aan. Nee ik zeg niks behalve als je het morgen niet doe dan doe ik het. Okee thanks Liam. Ze knuffelt me en loopt dan naar de wc. Hee Liam hier ben je! De jongens komen de kamer binnen. Het concert begint zo we moeten ons omkleden, Ik knik en loop dan mee de kamer uit. Uumh waar is Melly? Eleanor kijkt me vragend aan. Oo die is even naar de wc kleine blaas he zeg ik lacherig. Eleanor knikt begrijpend en rent dan naar de wc.

Eleanor:

Melly? Ik klop op de deur van de wc. Eleanor? hoor ik zachtjes. Ja ik ben het. Ik hoor een klik van de deur afkomen, Ik doe de deur open en kijk dan naar Melly die een traan weg veegt. Bloed je nog steeds? Melly knikt en trekt me naar binnen en doet de deur achter der op slot. Dit is niet goed Melly! Ik kijk in de wc pot en zie een bloed plas in liggen. I know mompelt ze en trekt dan de wc door. Ik bel morgen de dokter als het niet stopt. Ik knik begrijpend en trekt Melly in een knuffel. Het komt goed Mel. Ik hoop het mompelt ze. Trouwens weet Liam het ? Melly knikt en gaat dan op de wc zitten. Ik was vergeten dat je niet ongesteld kon worden als je zwanger was zegt ze lacherig. Liam had me gezien met maandverband in me hand. Sukkel zeg ik lacherig. Ja sorry ik ben gewoon een grote sukkel zegt ze lacherig terug en staat dan weer op. Kom we moeten naar de jongens anders denken ze dat we ontvoerd zijn ofzo. Ik knik en doe dan de deur open en loop samen met Melly naar de jongens. Ik loop naar Louis toe die me een kus op me lippen geeft. Ik kijk naar Melly die naar Harry toe loopt. Harry tuit zijn lippen voor een kusje maar Melly doet expres een kusje op zijn wang geven. Harry kijkt haar sip aan waardoor Melly in de lach schiet. Harry glimlacht ook en drukt dan zelf zijn eigen lippen tegen die van haar. Ik glimlach. Wat is het toch fijn om ze zo te zien.

Harry:

Wat is het toch fijn dat Melly er weer is. Dat ik haar kan zoenen. We zijn er madam. Ik doe het kaartje door het slot en de deur gaat open. Luke rent naar binnen en kijkt rondt. Melly loopt er achter aan en ploft neer op het bed. Wat ben ik moe mompelt ze en sluit haar ogen. Ik zet de koffer neer en ga dan naast haar liggen en druk een kus op haar wang. Ik sluit ook me ogen en zucht dan hoorbaar. Opeens voel ik het bed bewegen en voel ik twee lippen op de mijne. Ik open me ogen en zie Melly over me heen hangen. Ze trekt haar lippen terug en glimlacht dan naar me. Ik heb je zo gemist fluistert ze en gaat dan overeind zodat ze op me schoot zit. Ik ga ook overeind en doe een pluk haar achter de oor. Ik jouw ook schat. Ze wikkelt haar armen om me nek en ik trek haar dicht tegen me aan zodat onze lippen elkaar net niet raken. Ik hou zo veel van je fluistert ze en kijkt me doordringend aan. Ik ook super veel van jouw fluister ik en druk onze lippen dan weer tegen elkaar aan. Kom dan gaan we slapen. Melly gaat van me schoot af en trekt haar kleren uit en trekt een shirt van mij aan. Ik trek ook me kleren uit en ga dan in bed liggen. Ze gaat voorzichtig naast me liggen en zucht. Ik ga tegen haar aan liggen en leg me arm over haar heen zodat ik met me hand op haar buik rust. Slaaplekker schat ik geef haar een zoen op haar mondhoek en nek en sluit dan me ogen. Slaap lekker hoor ik der nog mompelen en we vallen dan in slaap.

Louis:

Je stinkt. Eleanor duwt me van haar af en gaat dan met een grijns naar de badkamer. Ik grijns terug en loop dan ook naar de badkamer waar ik Eleanor aantref in haar ondergoed. Douch time? Ik knik en doe dan ook me kleren uit. Eleanor doet haar ondergoed uit en stapt als eerste in de douch. Ik stap er ook in en doe de douch aan. Het warme water maakt me rustig. Ik sluit me ogen even en voel dan een hand over me wang gaan. Ik open me ogen weer en zie Eleanor naar me kijken. Ik heb je zo gemist mompelt ze. Ik glimlach en trek haar dan naar me toe en haal haar natte haren van haar borsten af. Ik jouw ook schat. Onze lippen vinden elkaar en we zoenen lang en lief. We helpen elkaar met wassen en stappen dan weer schoon uit de douch. We drogen elkaar snel af en doe dan onze mooie pyjama's aan. Eleanor loopt naar het bed en duikt er zo wat in. Ik ga naast haar liggen en trek haar naar me toe. Louis? Ja? Ik kijk haar vragend aan. Zou jij kinderen willen? Ik glimlach en knik tuurlijk en helemaal met jouw. Eleanor glimlacht en lijkt opgelucht van me antwoord. Ze geeft me een kus op me neus en sluit dan haar ogen. Ik druk me lippen op die van haar en sluit dan ook me ogen. Ik hou van je fluister ik nog. Ik ook van jouw hoor ik zachtjes en val dan in slaap.

 

geluk - dutch fanfic- one directionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu