Hoofdstuk 64:

310 14 2
                                    

Hoofdstuk 64:

Harry:

Godver! Ik gooi me mobiel naar de muur toe en leg me hoofd in me handen. Wat doe je gek! Louis kijkt me verbaast aan en geeft me een klap tegen me hoofd. Doe is normaal! Ik duw Louis naar achteren waardoor hij bijna onder uit gaat. Wat heb jij ! Louis kijkt me kwaad aan en gaat dan op de andere bank zitten. Ik kijk hem boos aan en leg me hoofd dan weer in me handen. Waarom neemt Melly niet op? Ik probeer haar al de hele dag te bereiken maar het lukt gewoon niet. Wie heeft er honger! Niall komt de kamer vrolijk binnen gelopen met een stapel pizza dozen. Lekker! Louis vliegt omhoog en pakt een pizza doos uit de handen van Niall. De rest doet het zelfde tot dat Niall nog maar 2 pizza dozen in zijn handen heeft. Uumh Hazz waarom pak je je pizza niet? Niall kijkt me vragend aan en legt de pizza doos voor me neer op de tafel. Ik heb geen honger mompel ik boos. Niall kijkt me niet begrijpend aan en haalt dan zijn schouders op en begint aan zijn pizza. Na een paar minuten heeft iedereen zijn pizza al op behalve ik. Uumh Hazz hoef je je pizza niet? Niall kijkt verlekkerd naar de pizza die op tafel staat. Neem maar ik duw de pizzadoos in zijn richting. Hij kijkt me aan voor een teken van goedkeuring. Ik knik en Niall valt meteen aan. Waarom heet je niks? Liam kijkt me vragend aan en loopt naar de prullenbak om de doos weg te gooien. Gewoon. Dat is niet gewoon dat ... Liam stopt met praten en kijkt verschrikt naar mijn mobiel die op de grond ligt bij de muur. Wat heb je nou weer gedaan? Liam pakt hem op en kijkt er naar. Weggegooid mompel ik boos. Waarom? Liam komt voor me staan en kijkt me vragend aan. Gewoon. Dat is niet gewoon Hazz! Wat is er! Alle jongens kijken me nu aan. Okee ! Melly neemt al de hele dag niet op! Ik weet niet wat er aan de hand is maar er is iets met haar!  Iedereen kijkt me aan en haalt dan hun schouders op. Maak je niet zo druk Hazz misschien doet ze wel iets leuks met Eleanor. Dan kan ze toch wel opnemen?! Ik geef Louis een boze blik. Misschien staat haar mobiel uit weet ik veel! Louis kijkt me chagrijnig aan en pakt dan zijn mobiel. Moet ik anders El voor je bellen? Je graag! Louis knikt en begint dan te bellen. Zet hem op luidspreker! beveel ik hem. Hij knikt en we horen dan de mobiel een paar keer overgaan en wordt dan opgenomen.

Eleanor: hee schat!

Louis: hee schat hoe ist het met je?

Eleanor: goed en met jouw?

Louis: Ja ook goed alleen Harry is aan het flippen hieroo. Ik geef Louis een tik tegen zijn hoofd als hij dat gezegd heeft.

Eleanor: uumh waarom?

Louis: Melly neemt der telefoon niet op. Hij is super bezorgt maar ik dacht jullie zullen vast iets leuks aan het doen zijn dat jullie daardoor niet kunnen bereiken.

Eleanor: Uumh nou nee.

Louis: Is Melly niet bij jouw?

Eleanor: uumh een soort van.

Louis: El wat bedoel je? Er is iets aan de hand ik hoor het! Zeg het.

Eleanor: Okee Ik heb Melly samen met Luke in de tuin gevonden bij het huis. Melly reageerde nergens op en er lag een plas bloed tussen der benen dus ik heb meteen de ambulance gebeld en toen is ze naar het ziekenhuis gegaan.

Louis/Harry: WAT?!

Eleanor: Rustig! Melly heeft alleen te veel stress waardoor ze steken in der buik kreeg. Het was vandaag dus heel erg waardoor ze bloed is verloren. Er is gelukkig nog niks met de kindjes gebeurt maar als dit vaker voorkomt dan kan er wel wat gebeuren..

Louis: Waarom heb je ons niet gebeld?

Eleanor: omdat jullie je anders zorgen maken..

geluk - dutch fanfic- one directionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu