Hoofdstuk 39:

402 11 0
                                    

Hoofdstuk 39:

Doeg schat tot vanmiddag! Harry geeft me een zoen en loopt dan naar het busje wat al een tijdje staat te wachten. Voordat hij de deur dicht doet zwaait hij nog even. Ik glimlach en zwaai terug. Harry moest vandaag nog een optreden geven hier in Londen. Ik zou eerst naar Elsa gaan en dan naar de plek waar het optreden is om nog een paar liedjes te horen en de interview. Ik pak me jas en roep naar Anne dat ik ook al ga. Ik hoor Anne terug roepen en doe dan de deur dicht. Brr wat is het toch koud. Ik doe me jas tot aan me nek dicht en begin te lopen naar het weeshuis. Ik zie veel mensen naar me kijken maar dat boeit me niet zo. Vroeger wel maar nu niet meer. Eens kijken waar was het weeshuis ook al weer. Ik loop een tijdje tot dat ik een groot huis te voorschijn zie komen. Ik loop naar de voordeur en zie dat er een bordje naast de deur hangt. Ik kijk er op. "het lieve kinderweeshuis" staat op het bordje. Ik krijg een rilling over me rug. Nou kom ik wel heel dicht bij vroeger. Ik zucht een keer en bel dan aan. Het duurt een tijdje tot dat de deur open wordt gedaan. Kan ik u helpen? Er staat een oude vrouw in de deuropening. Uumh ja ik kom voor Elsa. De vrouw knikt en laat me dan binnen. Ik loop achter der aan de huiskamer in. Wacht een momentje dan zoek ik haar even. Ik knik en blijf staan. Ik krijg je wel !! er rent een jongetje achter een ander jongetje aan. De huiskamer zit vol met kleine kinderen. De meeste zitten rustig te spelen maar ook een paar kindjes kijken me vragend aan. Ik blijf rond kijken en zie dat er niks verandert is. Het is allemaal net zoals toen ik er zat. Ze zit in der kamer nummer 35. Ik schrik uit me gedachten en kijk naar de oude vrouw. Welk nummer zei u? De vrouw schud haar hoofd en zeg het dan nog een keer en loopt dan weg. Ik zucht en loop dan naar boven.

Kamer nummer 35. Ik kijk naar de deur. Dat was mijn kamer vroeger ook. Ik klop op de deur en hoor een klein ja-tje. Ik doe de deur open en zie Elsa in haar bedje liggen met haar ogen dicht. Ik sluit de deur zachtjes en loop naar der toe. Hee Elsa. Elsa doet de ogen open en krijg een glimlachje op der gezicht. Ik dacht dat je niet meer kwam zeg ze zachtjes. Natuurlijk wel. Wat je beloofd moet je ook altijd doen. Kijk hier is de foto. Ik haal de foto achter me rug vandaan en geef het aan der. Ze kijkt met grote ogen naar de foto. Er staan ook handtekening op van alle jongens uit one direction! Ik moet lachen. Dankje Melly ! Graag gedaan. Elsa komt overeind en knuffelt me. Maar gaat het niet goed vandaag met je vraag ik voorzichtig. Ze knikt nee ben een beetje moe maar de pillen die ik heb ingenomen werken nou wel. Ik geef haar een klein glimlachje. Gelukkig maar. Ik kijk rond in der kamer. Ik zie poster van one direction hangen en van dieren. Ergens is het wel een leuk kamertje. Ik zie een klok aan de muur hangen. Shit is het al zo laat. Sorry Elsa maar ik moet gaan. Waar moet je naar toe vraagt ze teleurgesteld. Naar het optreden van one direction. Oo okee. Ik zie dat ze het niet leuk vind. Wil je anders met me mee? Het kwam er uit voor dat ik er ergen in had. Elsa krijgt een big smile op der gezicht. Echt waar? Ik knik. Maar dan moet je nu wel uit bed komen want we moeten nu meteen gaan. Dankje! Elsa vliegt om me nek en geef me een kusje op me wang. Schiet nou maar op zeg ik lacherig.

Ik neem er even mee zeg ik tegen de oude vrouw. De vrouw knikt en gaat dan verder met der werk. Trouwens weet u misschien of Elsa nog familie leden heeft vraag ik zachtjes zodat Elsa het niet kon horen. De vrouw haalt haar schouders op. Ik heb geen idee dan moet ik het document weer gaan zoeken. Wilt u dat voor me doen? De vrouw kijkt me verbaast aan waarom zou ik dat doen? Dan krijgt u een bijdragen. En wat is die bijdragen dan? Uumh 100 euro. De vrouw kijkt me even aan en knikt dan okee deal. Ze steek der hand uit en ik neem hem aan. Ik ga ze nu zoeken en dan stuur ik ze door naar u mail. Ik knik en geef mijn mailadres aan de vrouw en loopt dan met Elsa naar buiten.

Kunnen we niet helemaal vooraan? Elsa kijkt me teleurgesteld aan. We staan helemaal achter aan omdat het zo druk is. Ik haal me schouders op. Wacht maar even. Ik pak me mobiel en sms naar Paul de bewaker.

Hee Paul ik sta helemaal achteraan kan je me even naar voren smokkelen? Ik heb ook een klein meisje bij en die kan het ook niet zien xxx

Ik krijg binnen een paar minuten een smsje terug dat hij er aan komt. Zo geregeld zeg ik met een grijns. Elsa kijkt me verbaast aan maar vraagt niks. Hee Melly! Paul komt uit de menigte en geeft me een knuffel. Dit is Elsa. Ik wijs naar het meisje naast mij. Paul glimlacht en geeft haar een hand. Zou ik jullie dan maar mee naar voren smokkelen? Ik knik. Paul pakt Elsa op en loopt dan als eerste door de menigte. Ik volg hem op de voet. Na een paar minuten komen we voor aan het podium te staan. Dankje Paul ! Paul knikt vriendelijk en zet Elsa dan neer op de grond. Ik kijk naar voren en zie dat Harry me al gezien heeft. Hij glimlacht en zwaait naar me. Ik zwaai terug en laat dan zien dat Elsa er ook is. Hij glimlacht weer en begint dan met zingen. Omg ! Ik hou van dit liedje! Elsa staat te springen en te dansen. Ze zingt uit vollen bos mee met het liedje Midnight Memories. Ik moet lachen. Altijd leuk als je zo klein meisje vrolijk kan maken. Ik sta rustig te kijken naar de jongens. Maar ik kan me niet echt concentreren er gaat alleen maar door me hoofd over het document van Elsa die ik vanavond zou krijgen. Zou ze echt me zusje kunnen zijn? Ik kijk naast me naar Elsa. Ze lijkt wel een beetje op mij en het zal best wel leuk zijn. Elsa ziet dat ik kijk en glimlacht. Dat zou raar zijn een zusje er opeens bij.

geluk - dutch fanfic- one directionWhere stories live. Discover now