Hoofdstuk 38:

411 11 0
                                    

Hoofdstuk 38:

Ik stap uit de auto en loop door de pers naar het huis. Wat een drukte mompel ik. Harry staat met wat pers en fans te praten. Wat is hij toch lief. Ik loop verder tot dat er ineens een meisje voor me staat. Het is een klein schattig meisje ik denk dat ze een jaar of 6/7 is. Ze staat me met grote ogen aan te kijken. Hee wil je even aan de kant gaan zeg ik lief. Jij bent toch Melly? vraagt ze verlegen. Ik knik en ga op me knieen zitten voor haar. Het meisje glimlacht en steekt haar handje uit. Ik kijk haar verbaast aan maar pak toch de hand aan. Ik ben Elsa. Ik glimlach wat is het toch een schattig meisje. Aangenaamd Elsa. Wat kan ik voor je doen? Elsa glimlacht. Ik vind je zo lief en leuk ! Je bent me voorbeeld! Ik kijk haar verbaast aan. Hoezo? Nou jij hebt de kanker overwonnen. Ik heb kanker al 2 jaar en ik ga net zoals jouw het overwinnen. Ik krijg tranen in me ogen. Ik ben gewoon een voorbeeld voor iemand. Als je er in gelooft dan overwin je het Elsa ! Het meisje glimlacht en geeft me een knuffel. Ik zie dat ze iets wil zeggen. Wil je met me op de foto Elsa? De oogjes beginnen te glinsteren en ze knikt. Waar zijn je ouders? Dan kunnen die de foto maken. Ik heb geen ouders meer hoor ik Elsa zachtjes. Ik schrik er van en geef haar snel een knuffel sorry. Maakt niet uit u kon het ook niet weten. Wacht maar zeg ik en sta op. Harry?! Harry kijkt me verbaast aan en komt naar me toe gelopen. Wil jij even een foto maken ? Harry knikt en pakt mijn mobiel aan. Ik ga weer op me knieen zitten naast Elsa. Harry maakt een paar foto's en geeft dan me mobiel weer terug. Waar woon jij Elsa? In het weeshuis hier verder op. Zou ik dan de foto uitprinten en naar je toe brengen. Elsa krijgt een big smile op der gezicht en knikt. Als u dat wilt doen? Ik knik natuurlijk Elsa! Ik kom hem morgen wel brengen. Elsa knikt en geeft me een knuffel. Oke tot morgen! Ik geef haar een kusje op der wang en loop dan weg.

Wat was dat nou daarnet buiten? Harry komt achter me staan en kijkt mee wat ik aan het doen ben op de computer. Dat was Elsa. Ze is net als ik wees en heeft kanker. Ik ben haar voorbeeld. Ik kijk naar de foto's en kies de leukste er uit en druk dan op printen. Ik wil op staan en naar de printen toe lopen maar Harry was eerder en pakt de foto. Hij kijkt er na. Schattig meisje. Hij glimlacht en geeft dan de foto aan mij. Ze lijkt op mij van vroeger fluister ik. Ik voel een hand op me schouder. Het is net als of het me zusje is. Ik sta op en loop naar de tafel waar ik de foto neer leg. Wie weet is het wel je zusje hoor ik Harry achter me zeggen. Ik moet lachen tuurlijk Harry.

Ik zit bedenkelijk naar de ring te kijken die ik van Harry had gekregen. Ik zit er mee te draaien om me vinger. Harry had me aan het denken gezet over Elsa. Kan het echt me zusje zijn? Ik glimlach natuurlijk kan dat niet. Of toch wel? Ik kan het uitzoeken morgen in het weeshuis. Opeens voel ik twee armen om me middel een gaan. Ik kijk omhoog en zie harry glimlachen. Mooie ring he ? Ik draai me om en knik. Heel mooi. Ik kan het niet echt geloven dat ik verloofd ben. Harry glimlacht en geeft me een zoen. Het is echt zo. Ik glimlach terug en wikkel mijn armen om zijn nek. We staan met om onze gezichten dit tegen elkaar aan. Je bent me alles fluistert Harry. Ik kijk in zijn mooie groene ogen. Ze sprankelen helemaal. Hij komt met zijn lippen naar mij en wil me een zoen geven maar ik trek me hoofd weg. Moet ik nu niet wat zeggen zeg ik lacherig en wiebel met mijn wenkbrauwen. Harry lacht terug en trekt me dicht tegen hem aan. Dit zegt al wat. Hij drukt zijn lippen op die van mij. De zoen word dieper. Ik ga met zijn handen door zijn krullen bos. Hij gaat met zijn handen richting me billen. Ik glimlach door de kus heen. Wat heb ik dit toch gemist. Harry tilt me op en loopt naar boven. We blijven zoenen tot we ineens tegen Anne aanknallen in de gang. Oo sorry mompelt Harry en krijgt een kleur op zijn gezicht. Hij wil me los laten maar ik hou hem stevig vast. Ik heb me krukken niet fluister ik in zijn oor. Anne kijkt naar ons en moet dan lachen. Ga jullie gang maar ik ben toch weg. Ik moet lachen en zoen Harry. Het word weer een diepe zoen. Doe het wel veilig horen we Anne nog zeggen. Harry zet me op het bed en doet de deur dicht. Hij komt naar me toe gelopen en gaat voor me op zijn hurken. Ik hou van je. Ik ook van jouw! Ik trek hem naar voren en geef hem weer een zoen. Ik ga liggen en hij komt boven me hangen. Ik trek zijn shirt uit en begin met me vingers langs zijn tattoo's te gaan. Wat ben je toch sexy fluister ik. Harry glimlacht en zoent me weer. Jij ook.

geluk - dutch fanfic- one directionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu