60.

2K 214 121
                                    

Perspectief Nouraine

"Girl, stop popcorn in je bek en kijk de film. We don't fucking care about Charaf. Het is gewoon een klootzak, accepteer het," Rani leunt achterover en zet haar voeten op de tafel. "Als ik Armando nog had deed ik er alles aan om hem tevreden te houden. Maar wat doe jij? Jij doet slagroom op z'n gezicht." Ik kijk haar gekwetst aan. "Hij moet toch juist sorry komen zeggen? Ik ga toch niet als een hondje achter hem aan terwijl hij me in de steek laat?" Een grinnik verlaat Zinebs mond.

"Gelukkig is Yassine tenminste niet zo." "Zou Amir wel zo iemand zijn?" Ik kijk Mariën verbaasd aan. "Hoezo vraag je ineens naar die rat?" Ze haalt haar schouders op. "Ik moest plotseling aan hem denken." Ik kijk Zineb grijnzend aan. "Denk jij wat ik denk?" Ze knikt hevig. "Ons meisje is in love!!" Verbaasd kijkt Marien haar aan.

"Wat praat jij?" "Nederlands." Antwoord Zineb droog terug. "En Engels." Mompelt Rani erachter aan. "Nee, ik meen het. Kifesh verliefd. Ik ben niet verliefd. Wat is dat überhaupt?" Ik schiet in de lach. "Kom op, Mar. Je vindt hem leuk, niet liegen." Ik kijk haar intens aan. "Wat zou ik in hemelsnaam leuk aan hem moeten vinden?" Ze gooit haar handen in de lucht.

"Nou.. Amir is best een knapperd hoor. Daar kunnen we niet over liegen, broertje." Rani aait over haar schouder. "En daarbij wil je altijd zo dicht mogelijk bij hem in de buurt zijn en lach jij het hardst om zijn domme grappen." Ik sla mijn armen over elkaar. "Fucking hell.." Fluistert ze. "Ik vind hem echt leuk.." Met grote ogen kijkt ze ons aan. "Wat moet ik nu doen?"

"Wat je gaat doen?" Zineb schiet in de lach en zet de film op pauze. "Bitch vanaf nu zie jij eruit als fucking Judeska en je gaat die jongen voor winnen. Dus sta op met die dikke reet van je en haal die kaolo stijltang, make-up-shit en nepnagels uit Nouraine's kamer, want wij gaan ervoor zorgen dat die boy zal smeken om jou." Ze kijkt Mariën grijnzend aan en ik doe mijn best om niet in lachen uit te barsten door haar slecht geïmiteerde Antilliaanse accent.

"Jaaaa bitchaaaaz, we gaan feesten vanavoooond! Haal die Bacardi uit de kast en verlaag die decolleté, want wij gaan vandaag alles vergeten!" Rani springt op en klapt in haar handen. "Honey, wij gaan niet naar naar de club vanavond. Ben je vergeten dat wij ma sha Allah goede moslima's zijn, ofzo?" Ik kijk haar grinnikend aan. "Ohja.. Tfoe man." Mompelt ze even.. "Mag je niet voor 1 dag als uitzondering de sloerie uithangen?" Ik kijk haar droog aan en schud mijn hoofd.

"Hallo, ik wil Amir fixen. Niet naar de club gaan? Daar is hij sowieso niet te vinden hoor.." Ik krab even op mijn achterhoofd. "We moeten iets verzinnen om de jongens tegen te komen wanneer we op ons best gekleed zijn.." Mompel ik. "OMG! DE BLOK!" Gilt Zineb plots.

"Blokken bouwen?" Rani kijkt haar vreemd aan. "NEEHEE. DE BLOK! HIER OM DE HOEK!" Ze springt enthousiast op. "Alle jongens verzamelen zich daar altijd wanneer ze geen leven hebben, en dat is dus altijd. Wij doen alsof we naar een feestje gaan, helemaal in glitter en glamour en lopen dan langs het pleintje met zn vieren. De jongens zien ons, en tadaaa. Amir ligt op de grond, Charaf gaat een potje janken en Yassine maakt me dood."

"En ik dan?" Rani kijkt haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. Even blijft het stil. "Nee grapje, ik wil geen nieuwe vriend." Grinnikt ze vervolgens. Ik haal opgelucht adem. "Het is inderdaad wel een goed idee.." Ik bijt zachtjes in mijn lip. "Maar ik heb écht geen zin om hem weer onder ogen te komen.." Zineb slaakt een diepe zucht.

"Ik ga even alle spullen en jurken halen, overtuigen jullie haar maar om mee te gaan." Grinnikt ze en maakt haar weg naar boven. "Waarom wil je hem niet meer zien?" Mariën klapt haar voorhoofd. "Je luistert ook nooit hea, Rani. Ze vertelde toch net wat er was gebeurd?" "Houd je bek, dat weet ik ook wel. Maar ik bedoel, mis je hem niet?" Ze kijkt me serieus aan.

"Natuurlijk wel, die homo is mijn wederhelft. Alleen doet hij soms zo stom en lijkt het alsof hij me totaal geen aandacht geeft.." Ik staar naar mijn ring. "Lieverd, hij houdt van je. En misschien zie je dat niet in, maar geloof me. Hij weet gewoon niet hoe hij er mee om moet gaan. Je kunt het vergelijken met een kleuter." Ze knijpt zachtjes in mijn been. "Je hebt gelijk.." Ik glimlach kleintjes. "Maar hij zal zelf naar me toe moeten komen, sorry. Ik ga echt geen moeite meer voor hem doen."

"Zo ken ik je weer," Grinnikt Mariën. "We zullen hem eens laten zien wie Nour is." Ik grijns en haal mijn haar uit de knot. "Hoorde ik nou geklop?" Rani kijkt ons fronsend aan. "Geklop?" Ik sta verbaasd op. "Even kijken hoor.." Ik schud mijn haar los en loop naar de gang. Nieuwsgierig open ik de voordeur.

"Hey! Nouraine, toch?"

---

Guess whose birthday it is todaaayyyyy...😏😏🎈

-130 stemmen als cadeautje? Hihi

Kusjes, Meryam❤️

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now