16.

3K 285 120
                                    

5 dagen later..

Met trillende handen gooi ik de zoveelste leerboek op de grond. "Charaf laat het g-" "HOUD JE FOCKING BEK JIJ!" Schreeuw ik naar Ikrame, die maar bang bij de deuropening staat. (zoals altijd)

"Zo erg is het toch niet dat je niet kunt trainen?!" Roept ze naar me. "JE WEET NIET EENS HOE HALF DAT VOELT," Ik haal even diep adem en kijk haar dodelijk aan. "Natuurlijk weet jij dat niet. Jij beoefend überhaupt geen sport, kijk dan, a vuile dikzak." Beledigend kijkt ze naar haar buik waar ik naar toe wijs.

"Over mijn lichaam moet je niet praten ja? De jongens piepen wel heel anders als ze me zien!" Snauwt ze boos. "Wollah ik snap niet waarom je zo gek word. Echt.. Izan gewoon." Ik bal mijn vuisten en doe mijn best om haar niet aan te vallen.

"Waar moet ik nu al mijn woede op uiten? Hoe moet ik nu mijn hersens kalmeren? Waar m- Ach weet je. Ik ga mijn best niet eens meer doen om het je uit te leggen." Ik schud mijn hoofd en zet mijn pet op, waarna ik mijn Gucci-tasje om doe.

"Waar ga je heen?" Vraagt ze me. Ik pak mijn sleutels en duw haar weg, waarna ik de trappen af ren. "Kifesh je negeert m-" "Houd je bek!" Snauw ik haar weer toe, en sla de deur hard achter mij dicht.

Ik kan het gewoon niet meer. Ik ben mentaal helemaal leeggezogen. Kickboksen is net een drug voor mij, zo moet je het zien. En die gozer die dit veroorzaakt heeft? Hem zal ik vermoorden. We gaan zien.

"Heeeeeeee swa!" Roept Kwasi blij als ik naar het pleintje loop waar alle hangjongeren chillen. "Faka boys." Mompel ik terwijl ik ze allemaal een boks geef.

Ik ga op een muurtje zitten en zucht diep. "Hoe gaat het met je, niffo?" Vraagt Younes Kippie me. Ik kijk hem beroerd aan en schud mijn hoofd. "Verre van goed. Wollah mijn buik doet nog steeds tering veel pijn, en voel me hayeck (erg) klote dat ik gewoon niet meer kan trainen."

Ik slik en wrijf over mijn voorhoofd. "Komt goed, mattie." Zegt Armando, terwijl hij mijn rug wrijft. "Raak me niet aan a homo." Ik kijk hem raar aan terwijl ik zijn hand weg sla. "Ik wil je zogenaamd troosten, swa! Waarom doe je alsof ik een pedo ben?" Zegt hij gefrustreerd terwijl hij z'n armen over elkaar heen slaat.

"Dind yemek." Mompel ik terwijl ik hem scheef aankijk. "Dind babak." Antwoord hij terug. "Dind 7ennek." Ik geef hem een harde elleboog. "Dind je zusje." Zegt hij weer, waarna hij me een harde stoot op m'n arm geeft.

"Wat deed dat pijn." Zeg ik sarcastisch, en kijk Ali Voorhoofd aan. "Ey, heb je shi sigaret ofzo? Of wacht.. Nee.." Ik schud mijn hoofd en iedereen kijkt me vol verwachting aan. 

"Ik hoef geen Somma rook, tfoe." Gelijk voel een stuk of vijf steentjes tegen mijn hoofd aan. Allemaal afkomstig van Somaliërs. "Auw a zebbi's!" Snauw ik boos terwijl ik me weer op Younes Kippie wend.

"Kan ik sigaret bij jou scoren nigh?" Hij kijkt me grijnzend aan. "Wordt de goodboy een badboy?" Ik schud meteen mijn hoofd. "Ik wil alleen alle stress van mij afroken." Hij haalt z'n schouders op en haalt een pakje sigaretten en een aansteker uit z'n jaszak, waarna hij het aan mij geeft.

Ik pak er eentje uit en geef het pakje weer terug, waarna ik het aansteek. Ik zet de sigaret tussen mijn lippen, en inhaleer diep, waardoor ik keihard begin te hoesten.

"Chaffo is nog kleuter." Grinnikt Nadir Flapoor, waarna iedereen begint te lachen. Ik kijk hem dodelijk aan en gooi de sigaret tegen zijn hoofd aan, waardoor hij meteen opspringt.

"WESH WIL JE MIJ DOOD HEBBEN?!" Schreeuwt hij meteen. Ik haal droog mijn schouders op, en leun naar achter. Helaas bestaat de leuning die ik in mijn gedachten had uit lucht en val ik achterover op het gras.

Iedereen begint te keihard te lachen. "Karma is een bitch." Hoor ik Nadir Flapoor nog zeggen. Ik rol met mijn ogen en krabbel overeind. "Ik ga weg, thalla drerries." Zeg ik nog helemaal mdoweg (duizelig ofzo) van de val, terwijl ik iedereen weer groet.

"Ga je weer naar je liefje toe?" Zegt Karim Playboy lachend. "Houd je bek. Ze is tenminste niet zoals die kehba's van jou, die jij volop ***** wanneer jij wilt." Ik trek een vies gezicht en zet mijn pet achterstevoren. "Is toch lekker?" Ik kijk hem droog aan en geef hem een boks.

"Doe waar je zin in hebt, joh." Ik steek mijn handen in mijn zakken en neem nog een keer afscheid van de jongens, waarna ik van ze weg loop.

Op weg naar Nouraine. Zij is de enige die mij begrijpt..

---

Ohohohoh, Charaf wilt beginnen met roken. Dat belooft niks goeds..

Morgen begint school weer. Tfoe :/

Vergeet geen stem en een reactie achter te laten!

Dikke kus

Dark Future. (VOLTOOID)Where stories live. Discover now