VI. Alek: Cucerit de o simplă privire

171 21 16
                                    


       Acel moment mi-a rămas fidel întipărit în minte. Acela a fost momentul în care inima mi s-a oprit în loc, în care am uitat și să respir câteva clipe. În acel moment, picioarele mele, subțiri ca niste lujere, s-au îndoit, de parcă rotulele și ligamentele mi s-ar fi lichefiat. De parcă as fi fost gata să îngenunchez înaintea Lui, înaintea acelui Adonis care s-a materializat în fața mea.

       Privirea mi-a rămas ațintită asupra corpului său suplu, totodată bine-făcut, cu muschi fini, vizibili prin mulajul hainelor, ce tresăreau la fiecare mișcare a sa.

       "Înveşmântat în maur..."

       Îmi scutur usor capul.

       Băiatul era îmbrăcat în alb, nuanță care era în acord cu paloarea aproape fantastică a pielii sale; nici nu se compara cu paloarea lividă a tenului meu. Irișii săi ciocolatii creau un contrast perfect și ieșeau în evidență, dincolo de toată acea configurație monocromă, ca niște sori în eclipsă deasupra unui deșert alb. Buzele sale rozalii erau pline și aveau o formă perfectă.

       Oare care e senzația pe care o ai când ești sărutat de asemenea buze?...

       El nu era singur. Un individ ceva mai matur decât el mergea pe partea lui dreaptă; pe el abia dacă l-am remarcat, căci atenția îmi era îndreptată spre băiatul mai tânăr.

       Preț de o secundă, baiatul își intersectează privirea cu a mea. Având în vedere analiza rece, amănunțită pe care i-am făcut-o (și sunt surprins că am fost capabil), nu m-aş fi așteptat ca un simplu contact vizual să tradeze o fascinație de care nici măcar eu nu eram conștient. Cel puțin, nu pe deplin și nu in acel moment. După ce mi-am menținut privirea asupra lui, probabil câteva clipe, dar care mie, în acel moment, mi s-au părut interminabile, expresia lui s-a schimbat.

       Venea direct spre mine. În acel moment, amețit, epuizat, dominat de efectele sevrajului, cu răsuflarea tăiată și fără să mai știu de mine, am încercat să fac un pas spre el, dar ceva mă oprea: era mâna iubitului meu, Lave, înconjurându-mi posesiv talia.

       - Ştii, vorbi celălalt bărbat, e interzis ca minorii să consume băuturi alcoolice. La fel cum e interzis și să profiți de unul aflat deja în stare de ebrietate.

       Sesizez cum Lave își întoarce formal, cu dezinteres privirea spre el. Îmi musc usor buza și îi privesc atent pe cei trei.

       Nu era a bună. Într-un fel, simțeam că de mine depindea să liniștesc puțin apele.

       Vreau să spun ceva, dar până să apuc să articulez vreo silabă, băiatul în alb mă ia de lângă Lave, trăgându-mă în brațele sale.

       Oare... visez?

Alek: Înger Senzual (pauză)  Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz