VAKTİ GELDİ!

54K 450 696
                                    

Sevgili Okur...

Neredeyse bir yıl önce "21. Yaş" macerasına başladığımız günlerde henüz çok yabancı olduğum bu platformda sizlere tam da böyle seslenmiş ve yollarımızın kesişmesinin sizler için "güzel bir tesadüf" olabilmesini dilemiştim.

Kimi zaman mola vererek de olsa hep sürdürmeye çalıştığımız yolculuğumuzda, yolcularımızın sayısı daima arttı. İlk haftalarda teker teker yanıt vermeye özellikle dikkat ettiğim yorumlara belirli bir süre sonra yetişemez oldum. Yanıtsız bırakılan her bir yorum için ayrı ayrı üzüldüğümü bilmenizi istiyorum. Affedin. Sevindiren taraf ise yolculuğun keyifli geçtiğini iliklerime kadar hissettirmeniz oldu. Sağ olunuz.

21. Yaş serüveninin başından itibaren Atakan'ın bir adım arkasında olan herkese teşekkür ediyorum. Kurgumuzun varlığından kimsenin haberi olmadığı o günlerde birlikte olduğumuz, sohbet ettiğimiz ve her daim çok eğlendiğimiz güzel insanlara ise ayrıca teşekkür ediyorum. Önce isimleri teker teker yazmaya karar verdim. Listenin sadece on beş dakikada yüzden fazla kişiye ulaştığını görünce de affınıza sığınarak bu kararı gözden geçirmek durumunda kaldım :) Sözün özü; iyi ki vardınız, hep var olun. Hepiniz çok değerlisiniz ve benim için daima öyle kalacaksınız.

Gelelim sadede, 21. Yaş kitap olacak. Bu haberi size çok daha önce vermem gerektiğini bana her fırsatta ifade eden sevgili dostlar şu an kulaklarımı çınlatsa da her şey net olarak belli olmadan karşınıza çıkmak istemedim. Yayınevi açıklamayı kendisi yapmak istediğinden şimdilik isim vermiyorum. Yakında duyuracaklardır. Benim içime sindi, duyunca sizin de içinize sineceğini umuyorum.

Yayındaki otuz bölümümüz bir süre daha burada olacak. Devam bölümlerini ise kitapta bulabileceksiniz. Ortaya güzel bir şeyler çıkması adına kaç gecenin sabahını karşıladığımı bilmiyorum. Kaç sabah uyumadan işime gittiğimi de... Hepimizin sayfalarına dokunabildiği bir "21.Yaş"ın yolda olduğunu bilmek bile tüm bunlara değdi.

Son olarak, kimi zaman onlara ayırmam gereken vakitlerden çalarak yazdığım bu kitap için sevgili aileme teşekkür ediyorum. Yürekleriyle hayallere omuz verdiler, sağ olsunlar...

Güzel günlerde, bambaşka sözcüklerde buluşmak üzere,

Hepinizi çok seviyorum.

MKY

Not: 21. Yaş'a dair tüm gelişmeleri kişisel instagram hesebımdan takip edebilirsiniz. Önümüzdeki hafta itibariyle bu yöne paylaşımlar da gelmeye başlayacaktır.

İnstagram: kcygtmehmet

21. YAŞ "RAFTA"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin