54.bölüm

24.3K 1K 154
                                    

*yb cuma gelecek dedim ders Calışamıyoruk bari sizleri bekletmeyeyim dedim. he neyse okuyun siz cumada sınavlarım başlıyor bölümler geç gelecek. Voteler bol olsun sınır 550 vote. öptümmm multimedya rus salatası çırpı bacak bamya :D*

-Yatağına böcek atabilirim.

-Dövebilirim , ama geldiği gün. Gözü korksun.

-Yemeğine acı katabilirim.

-Sampuanına tutkal dökebilirim.

-Sandalyesini yapıştırırım.

-Gece yüzünü boyayabilirim.

-Şampuanına saç boyası katabilirim.

-Ediz'i dövdürtebilirim bu şekilde kız ona bakmaz.

Kalemin 'rus kızını delirtme' başlıklı notların bulunduğu kağıdın üzerine bıraktım. Sabahın erken saatlerinde kalkıp bu notları yazmaya başladım. Kızda herhangi bir tehlike görürsem acımadan bunları uygulayabilirim. En çokta son maddeyi.

Üzerimi çoktan giyinmiş , saçımı bile yapmıştım. Bugün her zamankinden daha çok  özenmiştim kendime. Saçlarımı örülü halde sağ omzundan sarkmış durumdaydı.  Çantamı alıp odadan çıktım. Odamın kapısını kapatıp seke seke merdivenlere yöneldim.

Ev ahalisi mutfakta sofradaydılar. Patetes kızartması , güne iyi başlıyorum ha. "Günaydın." Bakışlar bana döndükten sonra gülümseyip karşılık verdiler. Tabağıma yumulduğum sırada gözüm duvardaki takvime takıldı. 11 Şubat. Üç gün sonra hem sevgililer günü hem de ertesi gün doğum günümdü. Evet , doğum günüm 15 Şubat'a denk geliyordu.

Bakalım Ediz biliyor mu doğum günümü? Onu geçtim sevgililer gününde ne olacak. Bir ihtimal unutursa elimden çekeceğin var Ediz.

Kahvaltımı bitirdiğimde dişlerimi fırçalayıp evden çıktım. Kapıda beni bekliyordu Ediz. O neden sivildi öyle. Siyah t-shirt siyah pantolon açık mavi kot gömlek. Fazla yakışıklı beğenmedim bunu. Hele ki o gözleriyle aynı renk gömleği.

"Günaydın , n'aber."dedi. Ben hala dik dik ona bakıyordum. Bugün o rus kızı gelecek diye mi böyleydi. Seni gebertirim Ediz! "Bir şey mi oldu?"

"Niye sivilsin sen?" Önce kendi üzerine sonra da bana baktı. "Dün Ayaz sağ olsun benim üzerime çamur sıçramasına sebep oldu ya."

Evet dün çıkışta Ayaz çamura zıplamıştı ve Ediz'in pantolonunun paçaları çamura bulanmıştı. Tabi bunun sonucunda Ayaz güzel dayak yemişti.

"Bunun altından art niyet aramalı mıyım?" dedim kısık gözlerle. Sırıtması genişlerken ne kasteddiğimi anlamış olmalıydı.

"Ne gibi?" Sorar gibi değildi de alay gibiydi ses tonu. Sinirden kudurmak üzere olan ben , pis pis gülen o!

"Anladın bence." Kolunu omzuma attıktan sonra bahçeden çıkıp yürümeye başladık. Kollarım göğsümde kenetliydi.

"Sen bana güvenmiyor musun?"

"Sana güveniyorum , o vucudunun yüzde doksanı bacak olan kızlara güvenmiyorum." Yalan! Ediz'e de güvenmiyorum. Erkek sonuçta. Allahım sen koru.

"Nerden biliyorsun vucudunun yüzde doksanının bacak olduğunu" dedi hem beni taklit edip hemde alay ederek.

"Rus sonuçta vardır onlarda bir metre bacak." dedim somurtarak. Uzundur da o şimdi. Aman banane kız dediğin minyon olur tatlı olur geç yaşlanır aynı ben!

Kendimi avutma çabaları vol : 13478992

"Güzel de olur şimdi onlar."gülerek dediği cümleyle beynimde şimşekler çakmasına neden olmuştu. "Ediz!!!" diye bağırdığımda iki elini havaya kaldırıp ben suçsuzum imajı vermeye çalıştı.

FriendHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin