47.bölüm

39.3K 968 142
                                    

selam ♥
Bugün okulu asıp evde bölüm yazan sınır dolmadan atan , yazarınıza bir alkış...
ÖNEMLI!!!

Öncelikle size birşey söyleyeceğim
Friend'i final yapıp bitirey mi ki onbes yada yirmi bölüm sonra. yada friend'i final yaptığımda ikinci kitaba başlayayım mı. yorumlarla fikrinizi bildirin lütfen ♥
vote sınırı aynı 360 :D yorumlarınızı bekliyorumm canlarım♥

(multimedya Ayaz'ım aşkım:))
(jack harries)
Ediz'den

Gözleri kocaman sevinçle hazırladığım ortama bakıyordu. Gözleri beni bulunca sevinç çığlığı attı , koşa koşa yanıma gelip boynuma atladı. Onun atlamasıyla birkaç adım sendelesemde dengemi sağlayıp düşmekten kurtuldum.

"Bitanesin sen bitane" deyip yanağımdan öptü sonra tekrar sarıldı. Bu kadar sevineceğini bilseydim her gün yaparım bunu.

"Beğendin mi?" kollarını boynumdan çekip ortamı inceledi. Bu ortam için gerçekten uğraştım. Gözleri benden sonra yerdeki iki adet kocaman pembe ve mavi renklerde minderler. Onun önünde bir masa , üzerinde Derin'in sevipte vazgeçemediği benimle aynı tuttuğu çiğ köfte , vazgeçilmez eklerleri , onunla konuşmak için dağ evine götürdüğüm gece şarap sandığı vişne suyundan , ve kalp şeklinde pizza.

"Beğenmez olur muyum? Bayıldım Ediz." dediğinde masayı inceliyordu. Pırıl pırıl gülümseyen gözleriyle bana döndüğünde benim yüzümdeki gülümseme dahada genişledi.

"Sevindim" dediğimde beni elimden çekip mavi mindere oturttu , kendide pembeye oturdu.

"Ay çok tatlısın " dedi ellerini çırparken. Çocuklar gibi sevinmişti. Bunu ona söylesem 18 yaş altı herkez çocuktur bi kere derdi. Sustururdu beni.

"Senden tatlı olamam " dediğimde bana gülümseyip vişne suyu ve bardakları aldı. Vişne suyunu bardaklara doldururken onu izledim. Saçlarından gelen buram buram çiçek kokusundan yeni banyo yapmış olduğu anlaşılıyordu.

"Ne kadar uğraştın bunun için?"dedi bardağı bana uzatırken.

"Sabahtan beri uğraşıyorum desem , bunları buraya sokmak zor oldu."

"Çiğ köfte , o günü hatırlıyor musun ?" Avuç içimi arkaya koyup kendimi arkaya doğru yasladım.

"Hatırlamaz olur muyum? Çiğ köfteyle eş tutmuştun beni" dedim sitem dolu bir sesle. Peki Derin ne yaptı? Lafı hemen kendi lehine çekti.

"Sende victoria secret mankenleriyle" dediğinde onu kolumun altına alıp kendime çektim. Masadan ekler alıp onun ağzına verdim. Vermesemiydim. Eden bulur o da benim parmağımı ısırdı.

"Keser döner sap döner gün gelir hesap döner sevgilim , parmağımın intikamı acı oldu ha?" deyimlerele laf sokuyorsun ha?

"Sen parmağının intikamını aldın , şimdi diğer intikamlarını planla bence?" dediğimde kendini geriye doğru kaydırıp o sorar gözlerini bana sabitledi.

"Ne demek istiyorsun?"deyip biraz daha geriye kaydı. Bende ona biraz daha yaklaştım. O uzaklaşırken ben yaklaşıyordum.

"Yanakların , birazdan ısıracağım yanakların. Onların intikamını ne zaman alacaksın" dediğide geri geri kaçmaya başladı.

"Ne! Hayır hayır!" deyip kaçmaya çalıştı ayağa kalkarak. Bileğinden tutup durdurdum onu.

"Yoo kaçamazsın " dedim. O bileğini kurtarmaya çalışırken ben yavaşça ayağa kalktım. Bileğini bırakmamdan fırsat bularak kurtardı kendini ve kapıya doğru koştu.

FriendHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin