15.bölüm

57K 1.1K 55
                                    

Bu bir şaka değil mi? Hani kameralar nerede nereye el sallayacağım? Lütfen şaka olduğunu söyleyin lütfen.

Yok artık.Neden burada ve bize doğru geliyor.O gelirken bütün kızların dibi düsmüştü.Ne buluyorsunuz şu %99,9u ego olan varlıktan.O yaklaştıkça ben Ediz'in eline daha bir yapıştım.Oda beni yanına çekip kollarını belime doladı.Kulağıma doğru fısıdadı.

"Sevgili numarasına devam tamam mı anlamasın"deyip geri çekildi.Tamam tamamda inşallah düşündüğüm şeyi yapmamışsındır Doruk.Yanımıza geldiğinde o pis pis sırıtıyordu.Ediz'in kendini kastığı belimi sıkmasından anlaşılıyordu.

"Merhabalar'deyip bana sarılmak için yaklaştığında Ediz beni geri çekip elini Doruk'a uzattı.Doruk alayla güldükten sonra Ediz'in uzattığı eli tuttu.Biraz sert bir tutuş bu.Birbirlerinin ellerini bıraktıklarında Ediz elini yumruk yapmıstı.Doruk'sa ellerini pantolonunun cebine sokmuştu.İkiside birbirlerine gözlerinden ateş saçarak bakıyorlardı.Kendimi mayınlı atarlada gibi hissettim biran.

"Senin burada ne işin var"deyi bildiğim cevabı beklemeye başladım en azından birbirlerine attıkları o bakışları engellemiştim.Bir adım geri çekilip formasını göstedi.

"Artık aynı okuldayız canım arkadaşım , hatta aynı sınıftayız."pis pis sırıtmaya devam etti.Senin başka derdin mi yok.Bak taş gibi kIzlar var niye ben.Ediz'in belimdeki eli belimi sıkmaya başladığında işin ciddiyetini anladım. Bu "her an dalabilirim" anlamına geliyordu.Ediz'in belimdeki elini tutup gülümsedim.

"Canım artık gitsek mi? Acıktım ben"dedim.Tabi o hala karşısında pis pis gülen Doruk'a bakıyordu.Biraz dürtünce bakışları bana döndü. Gülümsedi ve yanağımdan öptü.Normal bir kız bu durumda kızarır değil mi? Bense yüzümde kırmızının her tonunu barındıracak hale geliyorum.Gözlerim bu sefer Doruk'a kaydı. Sinirden dişlerini sıkıp gözleriyle resmen Ediz'e işkence ediyordu.

"Görüşürüz"dedim ordan el ele uzaklaşırken. Arkamızdan mırıldandığını duydum.

"Görüşücez güzelim görüşücez"benim duyduklarımı Ediz'de duymuş olacak ki elimi daha sıkı tuttu ve birkaç küfür savurdu.Çok sinirli. !!Ateşle yaklaşmayın.!!Siddet korku!!.Yedi yaş ve üzeri.!! Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar!!.Ayh ne diyorum ben.Hatlar karıştı yine.

El ele giderken Ayaz'ı gördüm ve sımsıkı sarıldım.Kulağı eğilip sinirli bir ses tonuyla fısıldadı.

"Siz niye el elesiniz?"

"Doruk geldi"dedim omuzlarımdan tutup beni uzaklaştırdı.

"Ne? Ne işi var burada?"dedi.

"Şey kaydını buraya aldırmış. Onu görünce sevgiliyiz numarasına devam ettik."dedim. Yüzü sinirden kasılmıştı.

"Ne hakla buraya gelir lan. Senden uzak duracaktı. Gebertirim onu. Şerefsiz. " dedi ileri doğru atak yapınca onu durdurdum.

"Kamp eğlencem onun yüzünden mahfoldu hayatımın en iğrenç üç haftasını geçirdim ben.Yine üzülmek istemiyorum. Lütfen. Hem bak bizi sevgili sanıyor. Bişey yapmaz ,yapamaz. Son iki yılımın mahfolmasinı istemiyorum. Lütfen yanlış bir hareketinde hemen söylerim."deyip dudaklarımı büzdüm.

Yavru köpecik bakışı mod:on

Hadi Ayaz kabul ettim de benide uğraştirma.Dayanamassın sen bu bakışa.

"İyi tamam ama biz yanında yokken Ediz'in yanından ayrılmayacaksın."tamam anlamında başımı yukarı aşağı salladım.Yanağına kocaman bir öpücük bıraktım.Pis gıcık ne dese beğenirsiniz.

"Ulu orta öpme beni kısmetimi kapatıyorsun"deyip gülmeye başladı.

"Ayaz değilde Uyuz olmalıymış senin adın hem kişiliğine daha uygun canım"yeahh laf soktuum.Öyle apışıp kalırsın canısı.

FriendHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin