6- Larry

77 9 4
                                    

Știi... Cândva te-ai uitat așa și la mine, cu aceeasi ochi,  cu aceeasi dragoste.. dar timpul trece, nu? Totul s-a schimbat, acum tu o privești pe ea, cea care ar fi trebuit doar sa ne ascundă relația.
Niciodată nu mi-am imaginat că te vei îndrăgosti de altcineva așa repede și vei uita de mine, dar așa a fost să fie, nu? Totuși.. îmi promisesei de atâtea ori că nu o vei face, nu?
Iubirea mea, mă doare așa tare, simt o piatră de râu pe piept.. nu pot să respir și simt cum inima îmi explodează și aș plânge, dar nu pot.
Îți mulțumesc. Îți mulțumesc pentru tot, iubitule. Pentru că m-ai iubit și m-ai făcut fericit atâția ani. Pentru cei mai minunați ani din viața mea. Pentru că m-ai învățat să iubesc din nou. Pentru că m-ai iubit și pentru.. absolut tot.
Te-am iubit, te iubesc mai presus de cer și înapoi și o să te iubesc cu toată ființa cât o să mai am de trăit, chiar o să iau în mormânt cu mine iubirea pe care ți-o port, chit că tu nu vei mai fi al meu.
Îmi pare rău pentru tatuaj, îți dau dreptul să-l acoperi, vreau să fii liber și fericit.. cu altcineva.
Probabil te întrebi ce e cu cutiuța, nu? E inelul cu care mă chinui să te cer de dinainte să ne despărțim din cauza copilului tau, dar cum nu o să mai am ocazia.. vreau să ți-l ofer și poate într-o zi o s-o ceri pe ea, noua marea ta iubire. E penibil, mă jur, că după atâta timp cu tine eu încă am emoții.Și aș face o glumă "să mă invitați la nuntă", dar îmi e teama că o să mă iei în serios.
Plec. Plec și nu știu când mă întorc, tu petrece timpul cu Eleanor, să vă cunoașteți mai bine. Poate relația voastră o să meargă mai bine decât a noastră care mie mi s-a părut cea mai minunată relație, dar pe tine nu te-a satisfăcut total.. eh, asta e.
Dacă cumva mă înșel și încă simți ceea ce simțeai pentru mine, contactează-l pe Zayn, o să-ți dea el detalii dacă consideră că le meriți.
Vreau să fii fericit Louis, și dacă eu nu te pot face măcar să o facă altcineva. Vreau să fiți fericiți și sper să te iubească cam la fel de mult pe cât te iubesc eu chiar daca e imposibil ca cineva să te iubească mai mult decât o fac eu.
Acum că trebuie să-mi iau adio parcă mă doare mai tare inima, sper să nu mor când scriu, ar fi penibil rau.
Cred că aici e sfârșitul, nu? Am început cu fundul tău când mi-am așezat mâna pe el "din greșeală" și s-a terminat cu altcineva mai bun decât mine. Mi-aș fi dorit ca iubirea noastra să dureze toata viața, dar a fost frumos cât a durat.
O să-mi lipsești. O să-mi lipsească săruturile tale. O să-mi lipsească sentimentul de acasă din brațele tale. O să-mi lipsească râsul tău. O să-mi lipsească să mă dădăcești. O să-mi lipsească "te iubesc"-ul tău.

Dar o să mă obișnuiesc, cred.. sper.

Să nu uiți niciodată că o să te iubesc indiferent de situație.

                                  Adio, marea mea        
                                             iubire.

imaginesTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon