4- Directioner

108 14 5
                                    

Făceai curat în sufragerie, soțul tău stătea pe fotoliu cu picioarele pe măsuța de cafea rugându-se să nu-l observi și să-l cerți iar și ignorând televizorul ce e era pe un post de muzică pentru că tu te simțeai mai comod dacă ascultai muzică în timp ce curățai. Amândoi ignorați televizorul, erau melodii plictisitoare, melodii recente ce nu erau la fel de bune ca cele vechi, dar o melodie vă făcu pe amândoi să vă opriți din ce făceați. Era o melodie ce a fost pusă pe repeat la nunta voastră. O melodie ce ție îți stârnea atâtea sentimente. Era History de la One Direction.

El se uită la tine chicotind, în timp ce ție-ți cădea mătura din mână. Începusei să dansezi și să cânți versurile, fiind surprinsă că după atâția ani tu le știi la fel de bine. Ultima dată când ascultasei One Direction era în urmă cu mulți ani, la nunta ta și a persoanei pe care o iubești la fel de mult cât îi iubeai pe ei.
Tu dansai singură și să țipai versurile parcă întorcându-te în timp, în ziua când a apărut videoclipul de la History și fiind iar o adolescenta ce era mândră de soții ei.
Melodia luă sfârșit, tu zâmbind trist și lăsând mătura, plecând rapid în camera ta și a soțului tău care, din păcate sau nu, nu era unul dintre cei 5, deși tu îi cerusei de atâtea ori să facă operații estetice, el refuzase.
Te-ai aplecat și ai scos de sub pat o cutie mare, așezându-te pe jos lângă ea. Ai tras aer adânc în piept și ai deschis-o văzând lucrurile pline de praf ce zăceau acolo de ani buni așteptând momentul în care tu vei avea curajul să o deschizi. Erau lucrurile cu ei.

Le-ai scos pe rând, cu lacrimile curgând șiroaie pe obrajii tai, curățându-le pe rând de praf. Ai strâns la piept un poster cu ei plângând în hohote, amintindu-ți de fiecare moment cu ei, de jurnalele video, de fiecare melodie, de fiecare moment de pe scenă, de cât era Harry de împiedicat, de tot.
Îți era dor de adolescență, de prietenii pe care ți i-ai făcut prin intermediul băieților, de crizele de fangirl, de fiecare scandal, de fiecare dramă. Voiai să fie totul ca înainte, dar era imposibil. Acum erai căsătorită cu un bărbat minunat, având o fetiță împreună și ei având fiecare câte o familie.

⁃ Mami? Plângi? a spus fiica ta cu vocea tremurândă.
Ai tresărit realizând că nu ești singură și ți-ai șters lacrimile, zâmbind cald către fata în vârstă de 11 ani ce tocmai intrase în cameră. Oare de cât timp stătea acolo?

⁃ Cine sunt ei? a întrebat curioasă arătând către posterul din brațele tale.

Ai început să plângi din nou nemaiputând să te abții făcând-o pe fiica  ta  să se așeze lângă tine panicată, îmbrățisandu-te și întrebând dacă a făcut ceva greșit.

⁃ Ei sunt cei mai bun lucru care mi s-a întâmplat, ai plâns tu.
⁃ Cine sunt ei, mamă? De ce plângi?
⁃ Ei sunt One Direction, o trupă britanică formată din 5 băieți minunați care mi-au fost alături pe tot parcursul adolescenței.
⁃ Serios, mamă? Plângi din atât? M-ai speriat de moarte, a spus fetița fiind ușurată că nu e ceva grav.
⁃ Tu nu înțelegi.. Ei sunt prima mea iubire, m-am dedicat lor trup și suflet, deși ei nu știau că exist. I-am iubit pe ei mai mult decât m-am iubit pe mine, au însemnat totul pentru mine. Eram o simplă fată ce stătea ore în șir pe fanpage-uri și grupuri cu el și mă uitam la poze cu ei sau urmăream scandaluri, uneori implicându-mă, ei neștiind că exist, dar iubindu-mă la rândul lor la fel ca pe restul fanilor. Puteam spune că eram obsedată de ei, aveam pereții plini de postere, le știam fiecare melodie, fiecare mișcare. One direction nu a fost decât o trupă. Pentru mine One direction a fost o a doua familie, plângeam pe melodiile lor visând la momentul în care îi voi întâlni, îmi doream mult asta, ai spus privind posterul oprindu-te câteva momente pentru a-ți veni în fire
⁃ Și i-ai întâlnit? a întrebat fiica ta curioasă.
⁃ Din păcate, nu, dar eu continuam să sper că o într-o zi o să-i pot strânge în brațe spunându-le cât înseamnă pentru mine. Dar momentul ăla nu a venit, iar ei și-au format fiecare propria familie fiind fericiți. Durea îngrozitor, dar fericirea lor era pe primul loc așa că i-am susținut în continuare. Țin minte ce zarvă a fost când a apărut primul copil, copilul lui Louis. Doamne, copilașul meu avea propiul copil, era de necrezut! Deși era cel mai mare, noi îl protejam de parcă avea 5 ani, deși era atât de dur era totuși atât de fragil. Apoi a urmat Liam, apoi și restul, erau mulți copii, iar noi deja ne gândeam că ne putem face o grădiniță cu copiii lor, am râs, luând o gură de aer, apoi continuând:  După ce fiecare s-au așezat la casa lor am simțind că e momentul să o fac și eu, iar la scurt timp l-am întâlnit pe tatăl tău care, deși era atât de diferit de ei și nici nu asculta, mi-a furat inima, ajungând să ne căsătorim. La nunta noastră, unde evident s-a ascultat One Direction și a fost plin de directioneri, am ținut un discurs în care mi-am eliberat ceilalti soți. Înainte cu câteva ore împachetasem totul în cutia asta și o îndesasem sub pat, vrând să iau totul de la capăt.
⁃ Ce s-a întâmplat cu One Direction?
⁃ Fiecare a luat-o în altă direcție.

imaginesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum