Sajnálom...

218 20 5
                                    

Nem igazán tudom kifejezni magamat ma, de azért megpróbálkozom vele...
Mint azt tapasztaltátok nem vagyok mostanában túl aktív a sztorit illetően, aminek két oka van. Elsősorban időm nincs rá, éjjel-nappal tanulnom kell, van hogy hetek mennek el két mondat leírása között. A másik gondom annyi, hogy egy másik sztorinak az ötlete felcsillant a háttérben, és nem tudok ehhez a történethez hozzáfűzni semmit, csakis annak a cselekményszála fut le újra és újra a fejemben...
Úgyhogy összefoglalva szeretném hivatalosan is bejelenteni, hogy szünetel a sztori, és ha sikerül rendeznem a soraimat akkor befejezem ezt a drágaságot😁 Előre leszögezem, hogy semmi máshoz nem fogok írni, csak ehhez, hogy végre be tudjam fejezni.

Az új sztori, teljesen más irányokba kacsintgat, mint az eddigi fantasy "műveim". Ha van rá érdeklődés akkor itt a másiknak a tartalma(nem mostanában fogom publikálni):
Harwood's legend
Amikor a király merénylet áldozata lesz, és a királynét is kivégzik, mégpedig nem más, mint a legjobb barátja és tanácsosa, akkor már az ország mélyponton van.
Az új király problémái akkor kezdődnek, mikor az egyetlen szemtanú, a hercegnő, képes kijutni a kastélyból, minden gond nélkül, csupán néhány halott őrrel tudatva a távozását.
És ott folytatódnak, mikor a külvilágtól elzárkozott királyság, már halott és eltűnt, királyi párja és hercegnője után érdeklődnek...

___________________________________

  - Te neked fogalmad sem lehetne róla! - sikította torka szakadtából - Mégis mit gondolsz magadról?! - könnyes szeme szenvedésről árulkodott, majd rémületről.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 07, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sárkányszemmel [[SZÜNETEL]]Where stories live. Discover now