0.4

472 41 1
                                    

Elime bir kalem ve bir kağıt aldım.Ve şüphe çekmeyecek şeyler yazmaya odaklandım.

'Uyuduğunda ne kadar masum göründüğünü biliyor musun ?'

Umarım başkaları da onu uyurken görmüştür,yoksa benden şüphelenebilirdi.
...

Sabah ilk yaptığım şey notu montumun cebine koymak oldu.Parmak izi bırakmamaya dahi önem vermiştim.Sen benden yaklaşık 15 dakika sonra geliyordun ama yine de acele ettim ve dolabının yanına gittim.Tabiki dolabın kitliydi o yüzden  dolap kapağının arasından notu attım ve acaba gelecek sefer ne yazsam diye düşünmeye koyuldum.Umarım sapık olduğumu düşünmez ve ısrarla beni aramazdın.Ve en önemlisi umarım cevap verirdin.

Derslerde Nejiyle göz göze gelmemeye olabildiğince dikkat ettim.Hatta şüphe çekmemek için başkalarına baktım.Ama bunu yaparak daha çok mu şüphe çektim hiç bir fikrim yok.Ne düşündüğünü bilmek isterdim.

Derslerin bitmesi için gün boyunca dakikaları saydım.Çıkışta ise sınıfta kimsenin kalmaması için bekledim ve koridorları kontrol ettim.Bunu tahmin edip kim olduğunu bekleme ihtimalin vardı.Dolabın kilitli değildi,olsa bile üzerinden kamyonla geçmem gerekse bile ben o kilidi açardım.

Etrafa bir kez daha baktıktan sonra dolabını açtım ve benim notumun üstüne konulmuş olan notu elime aldım.
Ama yüzümdeki tebessümün sönmesi korku dolu bakışlarımla bir oldu.
'Hiç sırası değil biliyorsun Fuyuki'
Bu onun yazısıydı,emindim.Ama Fuyuki'nin kim olduğu hakkında hiç bilgim yoktu.O şuan beni Fuyuki denen kişi sanıyordu.Bu benim için iyi bir fırsat.

Eğer Neji bana cevap vermeye devam ederse,hem şu Fuyuki'yi öğrenirdim hem de Neji hakkında bilgi edinmiş olurdum.Bu fırsatı hayatta kaçıramazdım.

Peki ya şimdi ne yazmalıydım ki Fuyuki olmadığımı belli etmeyip hem de Neji'nin bana cevap vermesini sağlayabilirdim ?

Birşeyler öğrenme fikrim bekleyebilirdi,şuan sadece normal davranmalıydım.
'Özür dilerim,peki ya nasılsın Neji ?'
Umarım yine yanlış birşey yazmamışımdır diye dua ederek okuldan çıktım.Eve giderken hep Fuyuki'nin kim olabileceğini düşündüm.%99 ihtimal Fuyuki kızdı ve büyük olasılık sevgilisi,eski sevgilisi yada ona benzer bir şeydi.

Bu konu kafamı çok yormuştu.Başka bir şeye odaklanmaya çalıştım.
Kızların Wp grubuna girdim.Herkes çok mutluydu,bu ufak bir tebessüm etmeme sebep oldu.

Çok tecrübeli biriymişim gibi herkese tavsiye veren birisiydim.Herzaman insanların mutluluğu için iskeleti kuran kişiydim.İnsanlar bu yüzden benim üzgün olabileceğimi hiç düşünmezdi.Ama terzi,kendi söküğünü dikemezmiş.

..

Sükunet - NejiTenWo Geschichten leben. Entdecke jetzt