Κεφάλαιο 13ο

233 21 17
                                    

"Τι-τι στο καλό θες εσύ εδώ πάνω;;" Λέω σοκαρισμένη.

"Σ-Σόρρυ δεν..." ξερό βήχει γυρνώντας το σώμα του προς τα έξω χωρίς να φύγει. "Δεν ήξερα πως ανέβηκες για να αλλάξεις.."

  Με γρήγορες κινήσεις, φόρεσα την μπλούζα που φορούσα πριν και σταύρωσα τα χέρια μου κοιτώντας τον.

"Πόση ώρα είσαι εδώ;;"

"Καθόλου. Μπήκα τη στιγμή που με είδες.." είπε καθώς τον έβλεπα να τρίβει μηχανικά το σβέρκο του.

Στην αρχή δεν μίλησα για κάποια δευτερόλεπτα. Απλά κοιτούσα αμήχανα το δωμάτιο μου.

"Μπορείς να γυρίσεις βασικά.." είπα σιγανά και τον είδα να γυρνάει σε αργή κίνηση. Τον κοίταξα κατευθείαν στο πρόσωπο και τον πέτυχα να με κοιτάζει γρήγορα από πάνω μέχρι κάτω και υγρένει τα χείλη του.

Ξεροβήχω για να επανέλθει στην πραγματικότητα και να σταματήσει να με φέρνει σε δύσκολη θέση. "Τι ήθελες εξαρχής και ανέβηκες;"

Ανοιγοκλείσει τα μάτια του και με κοίταξε μέσα στα δικά μου μάτια. "Βασικά, έψαχνα το μπάνιο.. Μου είπε ο Κυριάκος πως είναι κάπου εδώ πάνω.." είπε και κοίταξε τριγύρω το δωμάτιο μου.

"Ο Κυριάκος σου είπε ότι εδώ πάνω είναι το μπάνιο; Αφού έχει και κάτω τουαλέτα.."

Μου κάνει πλάκα έτσι;; Θα τον σκοτώσω! Θα τον κανω λίπασμα για τα φυτά! Δεν το πιστεύω ότι τον έκανε να ανεβεί πάνω.. Τι φαντάστηκε δηλαδή; Ότι εάν με έβλεπε να αλλάζω θα έπεφτε ξερός για πάρτυ μου κι εγώ για εκείνον;; Πόσο ηλίθιο είναι αυτό το παιδί;

"Μάλλον θα ήθελε να πάει εκείνος και με έστειλε πάνω.. Αλήθεια συγγνώμη.. Δεν ήθελα να.." είπε βιαστικά.

"Εντάξει,χαλάρωσε. Ήταν ένα ατύχημα.." είπα προσπαθώντας να κρατήσω την ψυχραιμία μου για να μην κατέβω αυτή τη στιγμή κάτω και πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια τον Κυριάκο.

"Εε.. τελικά που είναι η τουαλέτα..;" Λέει βάζοντας τα χέρια στις τσέπες του τζιν του.

" Όπως βγαίνεις, αριστερά." Είπα δείχνοντας του κιόλας γιατί μερικές φορές μπερδεύω το δεξί με το αριστερό και θα με περνούσε για χαζή.

"Ωραία. Και πάλι συγνώμη.." είπε κλείνοντας από πίσω του την πόρτα μου.

Έβγαλα μια βαθιά ανάσα από μέσα μου και κάθισα στο κρεβάτι μου. Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πως με είδε γυμνή εξαιτίας του Κυριάκου! Θα τον σκοτώσω αυτόν τον άνθρωπο!

Why so mysterious? (Αργές ανανεώσεις)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon