Κεφάλαιο 25ο

228 8 3
                                    

Σάββατο 6:30 μ.μ.

  Το επεισόδιο στο netflix τελείωσε και καθώς μετρούσε αντίστροφα για να πάει στο επόμενο, σκεφτόμουν αν όντως είναι καλή ιδέα να πάω στο πάρτι. Πριν λίγες μέρες άκουσα σκληρά λόγια από κάποιον που κάποτε νοιαζόμουν. Δεν ξέρω αν θέλω να περάσω ακόμα καλά ή να συνεχίσω να κάθομαι όλη μέρα στον καναπέ μου και να μην κάνω τίποτα πέρα από το να βλέπω σειρές και να κοιμάμαι. Δεν ξέρω καν αν θα περάσω καλά. Εδώ μιλάμε για ένα πάρτι του πρώην μου, που με παράτησε έτσι απλά για να πάει να μείνει σε άλλη πόλη χωρίς να μου πει τίποτα και όταν επέστρεψε προσπάθησε πολλές φορές να μου την πέσει λες και δεν έχει συμβεί τίποτα...

  Πριν προλάβω να απαντήσω στις σκέψεις μου, έρχεται μήνυμα στο κινητό από τον Κυριάκο.

"Δεν θέλω να το σκέφτεσαι πολύ. Είπαμε θα πάμε. Στις 9:30 να είσαι έτοιμη θα έρθουμε να σε πάρουμε με τα παιδιά." διαβάζω και γουρλώνω τα μάτια μου. Μέσα στο μυαλό μου είναι αυτός ο άνθρωπος;

"Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να περάσω καλά απόψε.. Θα σας χαλάσω κι εσάς τη διάθεση.. Καλύτερα να μην έρθω..." πληκτρολογώ γρήγορα και πατάω play για να συνεχίσει το επόμενο επεισόδιο από Vampire Diaries.

"Άλεξ μου είπες πως θα έρθεις. Μην κάνεις πίσω τώρα και χαλιέσαι για τον παπάρα. Ξέχνα για σήμερα την καλή και γλυκιά Αλεξία που θα καθίσει να σκάσει για κάποιον.." διαβάζω με την άκρη του ματιού μου χωρίς να ανοίξω το μήνυμα και χωρίς επίσης να σταματήσω το επεισόδιο.

  Όσο και να θέλω να τελειώσω σήμερα την έκτη σεζόν, νομίζω πως θα του κάνω τελικά τη χάρη και θα πάω στο πάρτι, κάνοντας πραγματικότητα την τελευταία του πρόταση. Να αφήσω για σήμερα την καλή και γλυκιά Αλεξία..

  Συνεχίζω να βλέπω μέχρι να τελειώσει και πριν προλάβει να προχωρήσει στο επόμενο, το σταματάω και ανεβαίνω τα σκαλιά. Πάω απευθείας στο μπάνιο και βάζοντας μουσική απ το κινητό μου, ξεκινάω να ξεντύνομαι για να κάνω ένα γρήγορο μπάνιο.

  Αποτρέπω την οποιαδήποτε ανάμνηση που μου εμφανίζεται μέσα στο κεφάλι μου και ξεκινάω να τραγουδάω. Μετά από λίγα τραγούδια βγήκα και τυλίχτηκα με μία πετσέτα. Κοιτάχτηκα στον καθρέπτη και για λίγα δευτερόλεπτα νόμιζα πως θα άλλαζα γνώμη. Έπιασα το μπιστολάκι και ξεκίνησα να στεγνώνω τα μαλλιά μου προς τα κάτω για να βγουν λίγο σπαστά. Έπιασα τα μισά πάνω με ένα μικρό κότσο και τα άλλα τα άφησα κάτω όπως ήταν.

Why so mysterious? (Αργές ανανεώσεις)Where stories live. Discover now