Κεφάλαιο 19ο

167 10 0
                                    

Τρίτη 8:11πμ
  Έχει χτυπήσει το ξυπνητήρι μου εδώ και 11 λεπτά και εγώ απλά είμαι ξαπλωμένη κοιτώντας το ταβάνι. Πρέπει να πάω στη σχολή μου, μιας και έχω να πάω παρά πολύ καιρό αλλά απ την άλλη θέλω να βρεθώ με τον Φοίβο για να οργανώσουμε τη σχέση μας. Και ναι, κανένας άλλος στην ιστορία δεν έχει ξαναπεί αυτή την πρόταση. «Να οργανώσουμε τη σχέση μας». Μου φαίνεται αστείο απ τη μια και ώρες ώρες σκέφτομαι πως ήταν όντως λάθος.

  Παίρνω στα χέρια μου το κινητό μου και ψάχνω στο messenger τον Φοίβο. Πληκτρολογώ ένα γρήγορο μήνυμα και σηκώνομαι για να πάω προς την τουαλέτα.

Καλημέρα!
Έχεις μάθημα σήμερα;
8:13πμ

Πάλι θα έρθεις από δω εσύ; Στη σχολή σου ποτέ;;
8:14πμ

Διαβάζω το μήνυμα του και σμίγω τα φρύδια μου για λίγο.

Πες και ένα καλημέρα καλέ!
Δεν θα σου χαλάσει τη μέρα..🤗

Στη σχολή μου θα πάω!
Απλά σου έστειλα για μετά 😉
8:16πμ

Καλημέρα.
8:16πμ
Αλήθεια τώρα;😓
8:16πμ Τι ώρα τελειώνεις;
8:20πμ
Κατά τις 12.
Από κει και πέρα ότι ώρα θες
μπορούμε να βρεθούμε 😅
8:21πμ
Θα σου στείλω
8:25πμ

  Όση ώρα στέλναμε μηνύματα, εγώ έψαχνα να βρω τι θα φορέσω. Ναι, οκ για μάθημα πάω αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα φάω 30' να βρω τι θα βάλω. Πάντα πρόσεχα τα ρούχα μου, όπου και να πήγαινα.

  Αποφάσισα να βάλω ένα απλό κολλητό λευκό πλεκτό,μια πουά ασπρόμαυρη φούστα, μια μακρυά καφέ-μπεζ ζακέτα, καλσόν μαύρο και τα μαύρα αρβυλάκια μου.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Why so mysterious? (Αργές ανανεώσεις)Where stories live. Discover now