Κεφάλαιο 20ο

495 11 1
                                    

"Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με κρατάς εδώ χωρίς τη θέληση μου!" του φωνάζω.

"Ω, σταμάτα επιτέλους με τα δικαιώματα.." λέει βιαστικά και χωρίς να το καταλάβω, με αρπάζει απ το χέρι και με γυρνάει προς το μέρος του, φιλώντας με.

Τα μάτια μου γούρλωσαν απ την έκπληξη αλλά γρήγορα αφέθηκα και κλείνοντας τα μάτια μου, άφησα να πέσουν κάτω τα πράγματα μου και τύλιξα τα χέρια μου γύρω απ το κεφάλι του. Εκείνος με έπιασε απ τη μέση και με σήκωσε πάνω του ενώ εγώ τύλιξα να πόδια μου γύρω του. Κόλλησε τη μέση μου πάνω στην πόρτα και συνέχισε να με φιλάει. Τα χέρια μου εισχώρησαν στα μαλλιά του και τα τράβηξα ελαφρώς. Μια κοφτή ανάσα βγήκε απ τα χείλη του και κατευθύνθηκε προς το λαιμό μου με αποτέλεσμα να παίρνω εγώ κοφτές ανάσες. Όλα γίνονται τόσο γρήγορα. Δεν ξέρω γιατί το συνεχίζουμε όλο αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι πως δεν θέλω να σταματήσει..

Με μικρά βήματα, προχώρησε προς τα δεξιά, μπαίνοντας σε ένα δωμάτιο. Σιγά σιγά, ένιωσα να με αφήνει προς τα κάτω, ακουμπώντας με στο κρεβάτι. Απομακρύνθηκε για λίγα εκατοστά κοιτάζοντας με στα μάτια. Με τα δάχτυλα του χάιδεψε τα μαλλιά μου και ύστερα το μάγουλο μου, πηγαίνοντας σιγά σιγά προς τα χείλη μου.

"Γαμώτο σου, τι μου έχεις κάνει;" λέει ψιθυριστά.

Χωρίς να απαντήσω κάτι σε αυτό, έφερα το κεφάλι του προς το μέρος μου και ξανά άρχισα να τον φιλάω. Τα χέρια του περιπλανήθηκαν στο σώμα μου. Με απαλές κινήσεις, μου έβγαλε τη ζακέτα που φορούσα και ύστερα χάιδεψε το δεξί μου μπούτι, ανεβαίνοντας προς τα πάνω στους γλουτούς μου. Εγώ με τη σειρά μου, του έβγαλα την μπλούζα που φορούσε, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί μπροστά μου αυτό το υπέροχο σώμα με τους κοιλιακούς. Χάιδεψα απαλά από τους ώμους του, προς το στέρνο του, προς τους κοιλιακούς του και κατεβαίνοντας πιο κάτω στον καβάλο του.

Ένα μουγκρητό βγήκε καθώς δεν έπαιρνα το χέρι μου από εκεί. Συνήθως δεν είμαι τέτοια όμως δεν μπορώ να συγκρατηθώ πλέον μαζί του.

Αυταρχικά, μου πιάνει τα χέρια και μου τα ακινητοποιεί πάνω απ το κεφάλι μου κρατώντας τα με το ένα του χέρι ενώ το άλλο έκανε βόλτα από το λαιμό μου, στο στήθος μου και ύστερα μέσα απ τη φούστα μου.

Τα δικά μου μουγκρητά δεν άργησαν να έρθουν, καθώς με χάιδευε ίσα ίσα ώστε να υποφέρω.

"Φοίβο..." μουρμούρισα μέσα απ τα χείλη του.

"Πες μου.." λέει σταματώντας ότι έκανε χωρίς να κουνηθεί.

Why so mysterious? (Αργές ανανεώσεις)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα