VIII

126 12 4
                                    

" Hmm 93? " rekao je i razgledao po sali da vidi kojoj devojci pripada taj broj.

" Aaa Rap Mon to sam jaa!! " jedna devojka je pocela da skace kroz masu fanova i da im mase.

" Ooo pa hajde popni se ovde. " rekao je i pokazao na malu binu na kojoj su oni bili.

Devojka je prisla i savila se za 90 stepeni svima i prisla ka RM. Htela je da ga zagrli ali je on joj je pruzio ruku, koju je ona idalje srecno prihvatila. Nesto joj je rekao i ona je otisla u backstage. Moram da priznam da je jako lepa. Ima svetlo braon kosu sa predivnim zelenim ocima. Nisu kao moje, njene se bas vide da su zelene.

" Sledeci, ko ce? " pitao je RM gledajuci u Jina. Oduvek sam bila za taj ship..
( A/N sry prosto sam morala... 😂 )

" Ash evo ja cu, hajde. " Jin je ustao i stao do RM otvarajuci svoj papir.

" Dama broj 51 " gledao je sa osmehom na fanove koji su se takodje gledali mejusobno.

" Jenni!! To je bilo tako blizu nas dve! Aah moje srce.. " Maria je bezuspesno pokusavala da me ubedi da se ona svidela Taeu, iako je volim, ipak je on idol budimo realni..

" Aaa da znam. " rekla sam to kroz zube, jer me je stisla za ruku i mlatila je levo-desno.

" OoO... " rekao je Suga tiho, ali je skontao da drzi mikrofon na ustima, pa ga je svetlosnom brzinom sklonio i stavio na sto.

" Jin oppa ja sam 51 " okrenula sam se za 180 stepeni, kao i ostale devojke da bih videla jednog momka kako drzi broj 51 i cupka prema bini.

Sudbina me bas voli ha? Bio je to ponizak decko, mozda moje visine. Imao je belu kosu, sa nekim šljokicavim pramenovima roze i ljubicaste boje. Takodje nosio je i roze duks i uske sive pantalone.

" Oh izvini me, nisam znao da je moj prijatelj na mesec dana musko, hah. " okrenuo se ka Namjoonu koji je bio u shook faci, ali se ipak smejao Jinu.

" Nema vezee~ " dosao je i zagrlio Jina. BTS se samo sagledao, ali je posle nekog vremena Suga progovorio.

" Moj broj je 111 " kako je on to rekao, iz prvog reda se digla jedna devojka plave kose. Oci joj nisam videla sve dok nije dosla na binu, ali mislim da su bile braon boje. Bila je Sugine visine sto je po meni bilo jako slatko. Dosla je i savili su se jedno drugom, pa je prosla kao i ostali iza u backstage.

" Tae hoces ti? " pitao ga je Rap Monster, posto su svi gledali jedni u druge, kao mala dece, ko ce sledeci.

" Hajde moze.. hmm " otvarao je papir koji je prethodno savio u 7482362 delova, tako da mu je trebao koji sekund da ga otvori.

" Sta mislis hocu li biti ja? " pitala me je Maria, fokusirajuci se na Taehyunga.

" Ne znam, mozda.. " rekla sam pomalo nesigurno, jer znam da ga dosta voli, ali opet ne znam kako on na nju gleda..

" Ah evo ga heh, broj 35 " kako je to rekao Maria se nagela na naslon stolice i zabacila glavu nazad.

" Znala sam.. " rekla je razocarano.

Ja nisam nista progovarala, iako sam mozda trebala, nisam.

Izasla je devojka crne kose u nekom gotik stilu oblacenja. Bila je jako visoka, skoro Taehyungove visine. On je malo bio zacudjen ali to je Tae, prisao joj je, zagrlio je i nastavili su dalje.

" Moj broj je 80 " rekao je Hobi. Devojka sive kose je izasla. Bila je jako niska i imala je braon oci. I ona se takodje zagrlila sa Hobijem.

" Jimin hoces ti? Ili pustas Kookija? " Pitao je Tae.

" Ah ne. Ja cu. " rekao je Jimin sa velikim osmehom na licu.

" Da, da, dame imaju prednost hyung haha " nasalio se Jungkook na sta su se svi zasmejali, jer se Jimin okrenuo ka njemu i uputio mu ubilacki pogled, ali se posle i sam nasmejao.

" Pa moj broj je... ha 4 " izgledalo je kao da je ocekivao neki drugi broj..

Dok je devojka koja je bila odabrana od strane Jimina dolazila na binu. Jungkook je otisao negde. Verovatno do toaleta. A ja? Pa mene je bolela dusa. Iskreno receno. Htela sam da Jimin izabere mene, ali to je sve bilo na srecu, a ja sam jako veliki baksuz, i to dvoje ne ide zajedno. U mojim mislima o tome kako sam jadna i baksuzna, me je trgla necija ruka na ramenu.

" Hej, bice bolje. Zajedno smo u ovome. Dosle smo zajedno, upoznale BTS zajedno, i popile zescu ispalu, opet, ZAJEDNO! " okrenula sam se i pogledala moju drugaricu, koja je i sama bila razocarana, ali zivot ide dalje.

" Upravu si Maria " nasmejala sam je i zagrlila je, onako retardirano u sedecem polozaju.

Jungkook se vratio i nastavili su, posto je on bio zadnji.

" Ehm, evo ovako. Moj broj je... " zastao je i otvorio papiric, fanovi su poceli da vriste, a on je poceo da se smeje aw cute^^.

".. 57! " rekao je i direktno pogledao u Mariu i mene.

Moj broj je bio 58, ali je Maria imala 57. Bila sam tako srecna zbog nje.

" Sta radis M? "Pitala sam je, dok se ona savila ispod stolica i odlepljivala moj broj sa kartice.

" Cuti, zahvalices mi posle. " nastavila je da radi sta je i radila. Ja sam samo gledala u cudu. Jao ne Maria. Zasto?

" Ko je 57? " pitao je Namjoon, razgledajuci po sali.

" Evo ona! " izdrala se Maria i svi su se okrenuli ka njoj. BTS je pogledao u mene i svi su se nasmejali.

" Ooo Ta Mara, hajde dodji. " ponosno je rekao Jungkook.

Ne mogu da verujem. Ustala sam i pocela da hodam, svi su gledali u mene. Okrenula sam se i videla Mariu, smejala se od uveta do uveta. Osecam se nekako krivo, mislim ona je izabrana, ne ja. Penjem se na binu i prolazim pored clanova BTSa i dolazim do Jungkooka, koji se vec smeje, skoro kao Maria. Pogledala sam ga u oci i nasmejala se. Krenula sam da ispruzim ruku i na trenutak sam pogledala u pod, jer ne mogu da drzim kontakt ocima sa njim. U sekundi se samo nasmejao, podigla sam glavu da ga pogledam, ali me je zagrlio. Moje ruke su bile na njegovim grudima, a njegove na donjem delu mojih ledja. Srce je pocelo da mi lupa kao ludo, verovatno ga je i on cuo, a mozda i svih 100+ ljudi koliko je bilo ovde. Postalo mi je toplo, ali mi je u isto vreme bilo i jako prijatno. Do sada nisam nikad zagrlila decka na ovaj nacin, ustvari nikad nije on mene zagrlio na ovaj nacin, da budem preciznija. Odvojio se od mene i uhvatio me rukama za ramena.

" Jesi srecna? " pitao me je tiho da samo ja to cujem.

" Eem naravno hah. " nasmejala sam se kao i on.

" To je bilo to A.R.M.Y. Hvala vam sto ste bili ovde, divno smo se proveli. " rekao je Rap Mon. Kooki me je nezno povukao za zglob ruke.

" Hajde sad ides u backstage, sacekaj me na zadnjem ulazu, za jedno 15 minuta. Reci cuvarima da sam te ja pustio, ako ti ne daju da prodjes, evo ti moja kartica. Reci da sam ti je ja dao. " rekao mi je, dok smo prolazili iza scene.

" Objasnicu ti tamo sve. Moram sad da idem. " kako je to rekao, okrenuo se i nageo ka mom licu. Poljubio me je u levi obraz, nasmejao se i onda otisao trceci, nazad na scenu.

S T A ? Mene je Jungkook poljubio u obraz? Boze... tada sam cula neciji glas kako me zove.

" Janni!! Heej budi see " gde sam to ja?

☆☆☆☆☆

Annyeonghaseyo ppl 💋

Nadam se da vam se ovaj deo svidja 😇

Jesam vas triggerovala? 😂

To je to volim vass ❤🐨❤

One In A Million [ BTS FF ] Where stories live. Discover now