VI

150 12 2
                                    

(A/N Tae na ovom gifu ahahaha 😂😂❤ )

" Dosta nas nervira kad je obezbedjenje svuda oko nas, pa ih zamolimo da ostanu pred vratima. Ako nam zatreba nesto zovemo ih. " rekao mi je sa osmehom gledajuci Mariiu i Taea kako jos pricaju.

" Slatki su.. " nesvesno sam rekla svoje misli na glas. Odmah sam se okrenula ka Jinu da vidim njegovu reakciju, ali za pravo cudo odgovorio je bas suprotno mojim ocekivanjima.

" Da bas jesu " pogledao me je i upitao " Taehyung joj je omiljeni? "

Nekako sam zelela da kazem istinu, ali nisam bila sigurna hoce li ga to povrediti. Dvoumila sam se koji sekund oko toga.

" Pa, znas, voli ona sve vas, ali nekako njega veze za sebe. Poistovecuje se cesto sa njim u raznim situacijama i prosto ga voli, sta ja znam... " rekla sam pomalo stidljivo, nesvesna sta zapravo pricam, jer mi je bilo glupo da izdvajam nekoga iz BTSa.

" Razumem... a tebi? " rasirio je oci, jos uvek smeskajuci se.

" S-sta meni? " malo se pravim ljuta, jer me je sramota....

" Koga najvise volis? "

" Voleti nekog je teska rec, ja ne verujem u ljubav... " na trenutak sam se vratila u vreme kada sam mislila da znam sta je to zapravo ljubav, ali onda sam se prevarila...

" Zasto to? " upitao me je zabrinutim izrazom lica i mogla sam da vidim da sam opet neshvacena kao i obicno...

" Ne znam, lepo mi je da verujem da ima ljubavi i svega toga, ali nema ljubavi za mene. " iznela sam svoju cinjenicu 100% sigurna da je tacna, jer je to moje licno misljenje i naravno da je tacno.

" Znam da je neumesno, ali mogu li znati koliko imas godina? Mogao bih da predpostavim, ali plasim se da cu te uvrediti ako pogresim " sarkasticno se nasmejao.

" Naravno, nisam ja bas tolika 'dama' kakvom me smatras. Veceras punim 17 godina. "

" Veceras? " iznenadjeno je reagovao na moju recenicu.

" Dap. " rekla sam kratko.

" Pa Tamara, jos si mlada. Sto ne znaci da sam ja star hah, vec da ne znas sta je ljubav, jer je nisi jos iskusila. " pricao mi je kao otac kad krene da prica o svojim starim ljubavnim aferama pre moje majke.

" Jesam... i nije lepa, boli, mnogo. " u mojoj glavi su se vrtele scene koje su se desile tog dana. Ne zelim da se secam toga, te scene, tog momenta, nicega vezano za taj dogadjaj, ali kao za inat sve se stalno ponavlja u mojoj glavi. Kao film koji se vrti na traci u bioskopu. Svaki dan, svaki mesec, cele godine, iz jedne pa u drugu.... i tako.

" Ahh, cuj boli? " okrenula sam glavu prema njemu. Jel se on to smeje mojim osecanjima? Ne razumem. Zasto?

" To sto si osetila da 'boli' je samo pocetak 'bola' koji predstoji. Zato trebas da budes jaka i da ne pokleknes pred bezazlenim stvarima. Ljubav postoji svuda i svi je osecaju. Postoji i za tebe samo je nisi nasla, ali ne odustaj. " uhvatio me je za rame i pogledao duboko u oci " Vazi? " rekao je sa ubedljivom facom.

" Hah, vazi " to sam rekla pomalo sarkasticno, ali nisam toliko marila.

" Tako treba " prisao je i zagrlio me. Bio je jako nezan. Iako sam ocekivala od njega da bude nezan ,kao sto zapravo i jeste, nekako kad ga vidim uzivo, to nije onaj osecaj koji imam kad ga gledam preko televizora, deluje dosta visi, strasniji, ali nije takav.

" Meetup pocinje za 5 min, svi fanovi su dosli" usla je neka zena, menadzer? Ne znam... " Svi fanovi napolje molim vas. " pocela je rukom da pokazuje na vrata, da izadjemo.

Nisam stigla da pricam sa Hobiem, a ni sa mojim Chimiem.... I'm gonna kill myself...

" Jenni? " iz misli me je trgao Mariin glas.

" A? " blentavo sam odgovorila, dok me je ona vukla za rukav jakne.

" Pokreni se devojko, zar nisi cula onu zenu? " vukla me je ka vratima, za ostalim devojkama, koje su mahale ostatku grupe. Okrenula sam se i videla kako svi srecno masu.

" Vidimo se za koji minut haha " viknuo ne J-Hope i mahnuo.

" Cao Tamara, cao Maria " rekao je Tae na sta se Maria okrenula i nasmejala od uveta do uveta.

" Cao Tamara~ " cula sam Jungkooka iza mene. Okrenula sam se i susreli su nam se pogledi. Nisam nista rekla, samo sam im mahnula, ali kad sam videla Jimina na kraju iza Taehyunga, brzo sam okrenula glavu napred i nastavila da izlazim. Kako je kjut ja ne moguuu.

Izasle smo kroz lavirint hodnike i ostatak devojaka je otisao napolje. Zasto? Ne znam. Nije me toliko ni briga. Maria i ja smo otisle u salu u kojoj nam je obezbedjenje reklo da ce se odrzati Meetup. Kada smo usle kroz lagana dvokrilna vrata, OMG, bilo je toliko fanova. Ja ne znam kako oni misle da pricaju sa svima, previse nas je. Polako smo nasle mesto na kom su pisali nasi brojevi, sele smo i posle nekog vremena cule ciku devojaka. Sve su ustale i pocele da tapsu i uzvikuju 'BTS', pa smo i nas dve uradile isto.

☆☆☆☆☆

Short ass chapter, but oh well... ~Nobody's perfect... ~ itd. 💫

Annyeonghaseyo ljudi 🐨💖💕

Danas sam odlucila da izbacim novi deo price, ali sam spavala samo 4h, ceo dan sam gladna i imam upalu misica.. tako da je ovo jako dosadan part😊

Nadam se da se ne ljutite i da vam se ipak svidja this bullshit 😂😇

Luv ya bye 💋❤❤

One In A Million [ BTS FF ] Where stories live. Discover now