IV

159 15 8
                                    

" Mi smo se izgubile, trebale smo da dodjemo gde ste vi, ali... " rekla sam mu pomalo postidjeno, jer su sad svi oni cekali nas.

" O, to je ok, ionako uvek pocnemo meeting kasnije. Svaki put se nesto desi... " prosao je Mariu i mene, i mahnuo nam rukom.

" Hajde, ovuda. " pokazao ja da mi se pridruzimo, sto smo i uradile.

" Sve sam slikala, i snimila, nmg da verujem. Rekoh ti da je ovo zanimljivo. " osetila sam kako se Maria pribila uz mene i saputala mi to na uvo, dok smo pratile Namjoon-a. Zapravo je dosta visok, mislim znala sam da je najvisi iz BTS-a, ali videti ga uzivo, vau.

" Hah, cuti tu i razmisljaj sta ces reci pred Taehyung-om. " nasmejala sam se i pogledala je, a ona je ostala u shook faci ahahahaha. Valjda se tek sad setila da ce on biti tu.

Pratile smo Namjoon-a do jednih vrata. On je uhvatio kvaku, ali nas dve su zaustavili cuvari.

" Zao mi je devojke, ovo je samo VIP soba " rekao je jedan od cuvara.

" Ali to je okej, jer imaju VIP propusnice... " Namjoon je prisao i pokazao mu moju i Mariinu karticu.

" Moja greska gospodine, devojke. " izvinuo se i pustio nas da udjemo za njim.

" Aaa Jungkook-ah, Jin-ah jos jedna slikaa! " cula sam dve devojke kako se deru, trazeci slike sa njima. Pogledala sam i videla da je Jungkook savijen na visini te devojke da bi upao u kadar, posto je ona bas, bas niska. Jin je cekao svoj red i smeskao se. Ja sam samo trazila Jimin-a posto cu svo vreme potrositi na njega. U uglu je bio Suga koji je sedeo za stolicom i slusao neku devojku koja je bila preko puta njega, na drugoj stolici.

" Momci, evo jos fanova! " Namjoon se izdrao, na sta su se oni okrenuli.

Suga je samo pogledao i nastavio da prica sa onom devojkom, dok je Jungkook prisao nama.

" Zdravo. " rekao je to tako slatko, kao malo dete.

" Cao. " rekla je Maria, kratko sa malim osmehom.

" Zdravo.. " ne znam zasto sam to tako oduzila, ali me je fiksirao pogledom. Postajalo je malo cudno, ali dobro valjda je njima to normalno.

" Evo naas " neko je viknuo iza nas. Maria i ja smo se okrenule i videle preostale clanove. J-Hope, V i Jimin su stajali na vratima i gledali u nas.

" Konacno " povikao je Suga, na sta je ustao sa stolice, ostavljajuci devojku samu. Prisao je J-Hope-u i uzeo kafu iz njegove ruke. Izraz lica mu se mnogo promenio, sad je bio srecan i cak se smejao.

" Cao ja sam Suga, ali me vec znate. Hajde jedna ovde. " povukao je Mariu koja je blenula u vrata na kojima je bio V. On se samo blago nasmejao i zaobisao je. Suga i Maria su otisli na neki blizi kauc i poceli da pricaju. Ne znam sta jer ih nisam cula, bila sam u soku. U sobi sam sa mojim idolima, sa sedam ljudi koje obozavam, a ja samo stojim kao budala.

" Heej " necija ruka mi je mlatila pred ocima. O boze videla sam da je to Jimin. Pogledala sam ga i izasla iz mog transa.

" Emm, hej.. " nasmejala sam se na sta ne on to isto uradio samo mnogo sladje.

" Hoces da sednes negde? " pitao je Jungkook koji je bio iza mene. Ahh nisam ni shvatila da je decko stajao kao debil, a da sam se ja samo okrenula.

" To bi bilo lepo, mislim da mi se vrti malo u glavi. " pokazao mi je rukom da sednem na neki dvosed. Kako me je vodio osetila sam da je stavio saku na moja ledja, valjda da ispadne dzentlmen i sve to, ali ja sam umirala iznutra!! Isuse ne verujem!!!

" Jao nee! Necu da se nesto desi nasim fanovima. Hoces vode, ili soka, imamo i kafu? " pitao je Taehyung dok se spustao da cucne ispred mene. Izgledao je tako zabrinuto.

One In A Million [ BTS FF ] Onde as histórias ganham vida. Descobre agora