V

151 12 2
                                    

" Jin! " viknula sam ga na sta se on momentalno okrenuo.

" O zdravo lady... " prisao mi je i poljubio mi ruku. Elektricitet je prosao kroz moje telo kad je to uradio. Ima tako prelepe usne ah... vece su od mojih boze gde je tu logika majke prirode?

" Zdravo Jin. " rekla sam i nasmejala se.

" Mogu li znati tvoje ime? " buduci da je bio stariji od mene, nije se trudio da mi persira, ali nisam ni ja njemu, iako je stariji.

" Naravno, zovem se Tamara Dallas " izbecio je oci i nasmejao se.

" Bas lepo ime, Tamara. " uzvratila sam osmeh.

" Tamara-ah! " cula sam Taeov glas iza mene.

" Molim Taehyung? " nasmejala sam se kad sam videla da ga Maria drzi u zagrljaju. Iskreno nisam je ocekivala na ovom nivou.

" Jin hyung pomozi mi. Maria me ne pusta. " Taehyung je polako prilazio Jin-u i meni, dok se Maria jos drzala za njega.

" Kako to da ovde nema security? " pitala sam Jin-a, a on se samo smeskao i gledao u Mariu i Taehyunga. Sad su stali jedno naspram drugog i nesto pricali. Iskreno, da je to pokusala da uradi Sugi, ne bi se dobro zavrsilo... ali Tae je dusa od osobe, zato ga Maria i voli.

[ Throwback ]☆

Pre nego sto smo se upoznale, znala sam Mariiu kao devojcicu iz odeljenja I-1, najjace odeljenje, ali iz nekog razloga uvek su imali najvise smanjenih ocena iz vladanja. Maria je imala 3 iz vladanja... pravila je razne gluposti. Tad me ona nije zanimala, ni sta ce da radi, ni kome ce to da radi. Secam se, jednom sam bila izabrana kao pomocnik tutorima. Nisam znala ni sta to znaci, ali nastavnica engleskog je rekla da ce mi upisati jednu peticu u dnevnik to je bilo bitno, jer sam imala cetvorku, tako da sam bez razmisljanja prihvatila. Moj posao je izgledao ovako...
-Do kraja osmog razreda, sto znaci puna dva meseca, svaki dan posle skole moras biti sa tutorom i decom koja su slaba iz nekog predmeta, ukljucujuci i pola razreda VIII-1, zbog njihovog vladanja-
....kad mi je to razredna predala htela sam da se bacim sa najblizeg mosta, ali morala sam da zavrsim prvo osnovnu... I tako sam ja pocela da idem na dodatne nastave posle casova, kako bih dobila tu jadnu peticu iz engleskog jezika i kako ovi ostali ne bi ponavljali ili bili izbaceni tik pred kraj godine, posto nam me direktor 'dusa od coveka' znao je da radi takve stvari i pre. Najvise je mrzeo nedisciplinu, a nje je kao za inat bilo pa najvise.

Jednom sam pred kraj dodatne nastave otisla do toaleta, kada sam se vratila, vec je zvonilo i svi su otisli. Usla sam u ucionicu da pokupim jaknu i ranac, ali sam cula neko jecanje. Mislila sam da mi se cini, ali sam mogla dobro da cujem da je neko plakao. Prisla sam zadnjem redu i videla Mariiu kako sedi nageta na zid, sa rukama oko kolena i glavom izmedju njih.

" Emm izvini, jesi dobro? " pitala sam pomalo nesigurno, jer znam da je par puta znala da udari neke devojke koje su je nervirale.

" Ne, nisam! Skloni se! " nije podizala pogled samo se izdrala da ju je cela skola cula.

" Ako mogu da ti pomognem, rado cu saslusati. " htela sam da budem od pomoci. Ah ja i moj glupavi karakter, celog zivota se trudim da udovoljim drugima, a vecinu bas briga za mene, ne zanima ih hoce li me povrediti i nikome nije ni stalo..

" Sta ti mozes da uradis.. " podigla je glavu i mogla sam videti kako joj je lice naduvano, oci su joj crvene i ona plava boja koja je nekad bila tu je sada nestala od silnog placa, maskara joj se razmazala izpod ociju, vidi se da joj je tesko, samo ne znam zasto. " ...tebi je porodica super. Imas normalne roditelje, super ocene, prijatelje... " zastala je na sekund, pa me je ponovo pogledala duboko u oci. Taj pogled me je naterao da se ukamenim. " ja nemam nista, nikoga kome je stalo so mene. Rodjena porodica mi je unistena, ali sve njih briga kako se ja osecam, samo gledaju sebe i nastavljaju po svom, ali jednog dana kad se ubijem bice im zao, ja se bar nadam... "

Smanjila je ton glasa i spustila bradu na kolena. Jedna suza joj je jos uvek silazila niz bledo lice. Bilo mi je zao. U nekim njenim recima sam pronalazila sebe " sve njih briga kako se ja osecam ". Razumela sam je na neki nacin, ali njena prica je mnogo dublja od onoga sto sam mislila.

Sela sam pored nje uz zid, a ona me je samo pogledala sa zacudjenim izrazom lica. Nisam marila, kada mi je bilo udobno rekla sam joj " Kad si spremna pocni da pricas, sad je tek 13:34, imam ja ceo dan... " okrenula sam se i nasmejala, ali ona me je samo mrtvo pogledala i onda okrenula glavu ispred sebe.

" Kada sam bila mala mama i tata su se stalno svadjali, ali onda su dobili moju sestru i stvari sh bile u redu neko vreme. Kada sam imala 11 godina, moja mama je pocela novi posao u urgentnom centru. Radila je i trecu smenu, cak vise puta za redom. Nekad radi trecu, pa sutra ima prvu smenu i tako ne dodje kuci celu noc i ceo dan. Dok joj se zavrsi prva smena, to je 14:00h, ostane u bolnici i spava, jer je premorena, pa je vidim tek uvece oko 20:00h. Tati je bilo krivo, ali je posle nekog vremena mislio da ga mama vara. A i valjda nije bila kuci uvece i njemu je bilo dosadno..

( A/N: ako znate o cemu pricam.. 😅 )

I tako je krenuo on nju da vara...i sve tako, u krug i u krug i u krug. I danas sam ja ovde. "

Posle njene price bilo joj je lakse da se ispoljava prema drugima, prestala je da kinji ostalu decu i na kraju zavrsila sa cetvorkom iz vladanja, a ja sa peticom iz srpskog. Ne znam kad, kako i zasto, ali smo postale kroz ta dva meseca nerazdvojne i sad smo ovde.

[ End of throwback ]☆

" Kako to da ovde nema security? " upitala sam Jin-a, a on se samo smeskao i gledao u Taea sa Mariiom.

☆☆☆☆☆

Hello svima 🐨❤

Nadam se da ste svi dobro i zdravo, sto je najbitnije 😇

Nadam se sa vam se svidja novi part volim vaas 💞💕💓💋

One In A Million [ BTS FF ] Where stories live. Discover now