Giriş

169 80 39
                                    

Arkadaşlar lütfen hikayemi okuyun, oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin. Hikayemi beğenebileceğinizi düşünüyorum, eğer begenirseniz oy kullanmayı unutmayın. Hikayem için yorumlarınızı eksik etmeyin. Çünkü nu yorumlar sayesinde bende hatalarımı ve iyi yanlarımı görebileceğim. Lütfen ihtiyaçım olan desteğinizi esirgemeyin. Şimdiden teşekkür ederim😊

Hayat insana ummadığı anda ummadığı çelmeyi takıyordu.
  Gök yüzünde bir kuş gibi uçan seni alıp yerin dibine çakıyordu.
Buda yetmiyordu ki sana, keşke diyordun o an... Keşke ölseydim. Bazen yerin dibine girmek gerekti ve unutmak herşeyi.
Ama ölüm o kadarda kolay değildi. Yaşamak zorundaydın. Çünkü ecel, sen istediğin an gelip, yapışmazdı ki yakana.
Keşke ölseydim kelimesi hayatın en çaresiz kelimesidir. Yok olmak kolay değildir. Ölmek aslında o kadarda kolay değildir. Bir yok oluş,  bir hayallere vedadır. Biri size üç günlük ömrün kaldı dese, hayatınız başınıza yıkılır. Çünkü size göre daha çok erkendir, yapılacak daha ne de çok şey vardır.
  Ama o an, herşeyin çıkmaza girdiği o an ölmek istersin işte.
  Bu aslında gercekten ölmek istemek değildir. Bu bir isyan, bir yakarıştır. Aklı başında olan hiç kimse gercektende ölmeyi istemez, zaten kimse de ölümü yakıştırmaz kendine.
Keşke ölseydim; bir yalvarış, bir yakarış ve bir yanğın yeridir. Çaresizliktir...Ölümden kötü yaptın demektir. Sana bu kelimeyi dedirtenler, nede rahatlardır şimdi kim bilir... Kimse için ve hiç birşey için hayatını kaybetye değmez. Çünkü; hayat insana, ummadığı anda ummadığı çelmeyi taktığı gibi, hiç ummadığı anda ummadığı güzellikleride beraberinde getirir.


   Bazılarıda keşke ölse der... Keşke ölse.  Keşke ölseydi de yapmasaydı bunları der. Canı yanmayan hiç bir insan, söyleyemez bu lafı.

Ölümü hep bir kurtulus görürüz, ama gerçektende öylemidir ki. Evet kimileri icin bir kurtuluş kimileri için bir azap...

Hayatımda birine, "keşke ölseydim" kelimesini söylettim mi bilmem yada "keşke ölseydi" dedirttim mi onuda bilmem. Tek bildigim Derin ve Denizin içten içe haykırışlarıydı.

KARANLIK VE AYDINLIKWhere stories live. Discover now