Made in A.M.

802 20 4
                                    

Zdravím moje zlatíčka. Ano já vím už je to skoro ROK, ale to víte...vejška...stresy...nedostatek času a oplzlých nápadů... Jo a super věc o který sem si řekla, že se nikdy nestane...One Direction-nejen, že je Larry moje nový OTP (jako bych nemohla zustat u Destiela??) ale já je musím ještě poslouchat a slintat nad Harryho příšernýma Gucci oblekama-už mě prosíííím zabte ať se netrápim...no to je fuk...asi už jste pochopili, že tohle je LARRY STYLINSON povídka, přímá řeč je anglicky a podle mě jsou manželé, takže to je tam taky a taky PŘEZDÍVKY(jednou nebo dvakrát zmíněn daddy-kink a zbytek jsou takový sladký věcičky)-komu to vadí ať to čte s vědomím, že byl varován!! Tak jo to bude asi všecko...ne, počkat-psala jsem to asi na pětkrát,takže je možný, že se někde liší styl psaní, ale vzhledem k tomu že jsem to psala já, tak to v tom nevidim a poslední věc-poslední část jsem psala pod vlivem jednoho piva takže to můžete vzít taky v potaz. Myslim, že teď už vás nechám si číst ENJOY :*

Louis byl v kuchyni a připravoval čaj. Harry ležel na gauči a sledovaltelevizi. Na obrazovce zrovna běžel pořad o vaření. Louis vešeldo obyváku se dvěma hrnky čaje. Jeden podal Harrymu a s druhým sisedl na druhou stranu gauče. Harry se věnoval plně pořadu a jenzvedl pohled, aby si vzal nabízený hrníček.

Loiussi propletl nohy s Harryho a zachuntal se do deky, kterou spolusdíleli.

„Sweetcheeks, can you please come closer?" řekl Louis „I wanna cuddle."Harry přesunul svou pozornost z obrazovky na svého manžela.

„You wanna cuddle, hmm?" nazdvihl obočí Harry. Louis se k němu natáhl, vzal mu jeho hrnek z ruky a i se svým ho položil nastolek. Harry ho sledoval a hned, jak Louis otočil pohled zpátky na něj, tak roztáhl ruce v gestu "tak pojď sem ke mně" a Louis se stočil do Harryho náruče, kam patřil. „I love you, Louis.You know that right?"

„Yes,I know, Harry. I love you too." Louis se otřel o Harryho krk, kde následně nechal řadu polibků. Jestli Harryho někdy zajímalo, co v tom pořadu vaří, tak mu to teď bylo, ale úplně jedno. Přitáhl si k sobě Louise blíž a vtiskl mu polibek. Louis mu ho vehementně začal oplácet a přesunul se tak, aby na Harrym seděl obkročmo. Ruce mu zamotal do vlasů a přitáhl si ho za ně, aby mohl polibek ještě víc prohloubit. Harryho ruce cestovaly po Louisově těle, přes jeho pas, tváře až jedna ruka zůstala na jeho krku a druhá ho pevně držela za zadeček. Louis zhoupl boky, aby se přes látku mohl otřít o Harryho. Ten do polibku nadšeně zamručel a zesílil stisk na Louiho zadečku.

„Louis, please, let me be the one tonight." řekl Harry zadýchaně dopolibku.

„Only if you let me fuck you in the morning." Harry zavrčel jako jaguár(je fuk jestli si dosadíte kočku nebo auto...obojí je dostatečně dravý) a rychle rozepl Louimu kalhoty.

„Harold!"vydechl Louis, když Harry promnul jeho semi-hard v ruce. Vzápětí už nebyl semi-hard. Harry zamručel a pohnul boky proti Louimu.

„Down..."vydechl Louis a vrhl se na Harryho kalhoty a stáhl je dolu se svými.Teď seděl na Harrym obkročmo a oba na sobě měli jen trička. Pak už ani trička.

Harry zajel rukou za polštáře rozměrného gauče a vytáhl lahvičkulubrikantu, která tam zůstala od poslední....epizody. Rychle lahvičku otevřel a nanesl trošku lubrikantu na prsty a následně začal obkružovat vstup do těla svého manžela.

„Harry, please."

„You like that, don't you" zavrněl Harry Louimu do ouška a začal líbat jeho krk a polibky se přesouval k rameni. Sem tam se otřel zuby o jeho kůži, aby ho rozptýlil a jemně zatlačil svůj dlouhýprst do jeho těla. Loui mu zavzdychal do ramene a trošku se zavrtělz toho nezvyklého pocitu. Harry začal hýbat prstem dovnitř a ven.Loui se ze začátku lehce kroutil,ale pak se přizpůsobil a jehomanžel přidal druhý prst a začal ho roztahovat, aby mu svou velikostí neublížil (*kašle* monstrozní anakonda*kašle*). Louis popřípadě začal přirážet proti prstům, ale to už byl Harry kamenně tvrdý z toho,že měl po dlouhé době prsty ve své drahé polovičce a taky z těch zvuků, co Louis vydával. A jen tapředstava, že mu Louis dovolí...oh u všech bohů. Harry přidal i další dva prsty, ze kterých prakticky odkapával lubrikant.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Dec 13, 2017 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

JednorázovkyKde žijí příběhy. Začni objevovat